Να σου ζήσει και να την καμαρώνεις όπως επιθυμείς [mention]tasos72[/mention] ! Δεν ξέρω για υιούς , αλλά οι κόρες με τους μπαμπάδες είναι άλλη μαγεία ... εμένα η δική μου με έχει κάνει αεροπλάνο που λέμε
Και για να είμια και On-topic :
Ξύρισμα Τρίτης απόγευμα :
- Ω 11574 Χοίρος που επιτέλους έστρωσε και αποδίδει ωραία , δεν κλέβει τη μαρέγκα και είναι απαλός σαν χάδι
- Straight Sheffield Swordplay 5/8
- Gillette British Ball-end Tech (full brass)
- Gillette Silver Blue blades
- Cella croap
- Korres K&G
- Brut a/s
Από την Τρίτη λοιπόν δεν έχω ξυριστεί γιατί κατάφερα να χαρακωθώ με το straight , με ένα πολύ καλό και βαθύ κόψιμο στο πάνω χείλος ...
Και μάλιστα έψαχνα το στυπτικό εκείνη την ώρα που ήταν στο βάθος του ντουλαπιού γιατί είχα να κοπώ έτσι άσχημα πολλά πολλά χρόνια , δεν φταίει το razor βασικά ένιωθα πιο σίγουρος σιγά σιγά, είχα και τα νεύρα μου, και επιβεβαιώθηκε ο κανόνας και φυσικά το ξυράφι με δάγκωσε άσχημα ...
Τα ξυριστικά όλα καταπληκτικά αλλά κάποιος το έγραψε προχτές θέλει ησυχία και να καθαρίζει το μυαλό από τις έννοιες και τους μπελάδες πριν μπει το straight .
Την Cella την έχω πάει σερί και δεν σπάω το rotation παρά μόνο το ΣΚ , έτσι για αλλαγή , καταπληκτική η Ιταλίδα και δεν τελειώνει η ρουφιάνα , έχω ρίξει πάνω από 40 ξυρίσματα και δεν παίρνει χαμπάρι . Εμένα πάντως δεν έχει κιτρινίσει - μην σας ξεγελάει το φως και οι κακές φωτό - είναι άσπρη σαν νυφούλα και την έχω ένα χρόνο κοντά.
Καλά ξυρίσματα σε όλους !
Θα πάρω πενταλέπιδο αν το φτιάξουν σαν του avatar μου ...