Πώς σου φάνηκε εσένα Αντώνη αυτός ο θύσανος στα 28μμ;
Υπερβολικός,μεγάλος,κανονικός;
Έχεις μήπως δοκιμάσει και κανένα 24άρι να μας πεις διαφορές στο μέγεθος και την πυκνότητα;
Και ασχέτως αυτού,πώς τον αξιολογείς,ειδικά σε σχέση με tuxedo;
Το ξύρισμα της ημέρας : Μάρτιος 2018
-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- foxtrot
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 31170 times
- Been thanked: 32663 times

Yaqi.26mm
Phoenix.CaD ss
Razorock.Hawk
Feather.ProGuard
Fine.American.blend asl
Καλό απόγευμα.

Γιάννης
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Καλησπέρα από τήν Ρόδο !!
Merkur Futur (2.5)
Perma Sharp (12)
FS Manchurian ivory Brush
Tabak Original Soap Stick
Terre D' Hermes As Balm
Terre D' Hermes Edt

Προστέθηκε μετά από 17 λεπτά 10 δευτερόλεπτα:
Από άρωμα και διάρκεια είναι τό κάτι άλλο, ώρες μετά τό μυρίζω εγώ και μού τό είπαν και άλλοι !!
Merkur Futur (2.5)
Perma Sharp (12)
FS Manchurian ivory Brush
Tabak Original Soap Stick
Terre D' Hermes As Balm
Terre D' Hermes Edt

Προστέθηκε μετά από 17 λεπτά 10 δευτερόλεπτα:
Άκη δέν είναι καί Κορρέ αλλά στό δικό μου πρόσωπο βοηθάει άν καί τσούζει λίγο. Τήν σύνθεση δέν τή λές καθαρή !!akis_peiraias έγραψε: ↑20 Μαρ 2018, 10:18Γιάννη πες δύο λόγια για το balm . Απορροφάται εύκολα ? Και από άρωμα δυνατό ?
Περνούσα από το συγκεκριμένο μαγαζί και σκέφτηκα για (άλλο ) ένα balm ...![]()
Από άρωμα και διάρκεια είναι τό κάτι άλλο, ώρες μετά τό μυρίζω εγώ και μού τό είπαν και άλλοι !!
Γιάννης
Gillette Aristocrat 1947 (replated, platinum finish) & Wilkinson (vintage, #2 κι έξω)
APShave Co. 30mm Tuxedo faux marble, face lather
Vitos (green)
Aqua Velva
Noxzema ActionPlus

Το πρώτο πέρασμα εξαίσιο αλλά δεύτερη συνεχόμενη φορά με το Aristocrat που το δεύτερο πέρασμα είναι κατώτερο από ό,τι περίμενα. Δεν καταλαβαίνω. Τρομακτική ποσότητα και υψηλή ποιότητα αφρού με το Vitos και το APShave Co. σε σύντομο χρόνο και με ελάχιστη προσπάθεια. Και τα δύο Καναδέζικα πινέλα είναι πάρα πολύ καλά.
APShave Co. 30mm Tuxedo faux marble, face lather
Vitos (green)
Aqua Velva
Noxzema ActionPlus

Το πρώτο πέρασμα εξαίσιο αλλά δεύτερη συνεχόμενη φορά με το Aristocrat που το δεύτερο πέρασμα είναι κατώτερο από ό,τι περίμενα. Δεν καταλαβαίνω. Τρομακτική ποσότητα και υψηλή ποιότητα αφρού με το Vitos και το APShave Co. σε σύντομο χρόνο και με ελάχιστη προσπάθεια. Και τα δύο Καναδέζικα πινέλα είναι πάρα πολύ καλά.
- Randyman
- Λύκειο
- 8
- Has thanked: 2026 times
- Been thanked: 1908 times
Το Vitos Κωνσταντίνε είναι αυτό με το tallow του κιλού που φέρνει κι ο Μιχαηλίδης? Όπως τα λες τα έχω διαβάσει. Τρομερή ποσοτητα παχυλου, γλιστερου αφρου. Αλλά μου πεφτει πολυ με την έννοια ότι θα έχω ένα μονοκιλο σαπουνι και αντε μοίρασε το! Τα 11 ευρώ παντως δεν είναι καθόλου πολλα. Απλά το marketing της Vitos απλώς δεν..

- Nomad
- Γυμνάσιο
- 10
- Has thanked: 6648 times
- Been thanked: 3263 times
Savon Mystere Acqua Di Mitri
Omega S-Brush
Parker 26c
Polsilver SI
Floid Black
Omega S-Brush
Parker 26c
Polsilver SI
Floid Black

Καλή άνοιξη και επίσημα!
Νίκος
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29346 times
- Been thanked: 29488 times
Καλησπέρα!
- T&H Apsley sc
- Dovo Silvertip
- Parker Variant @5+
- Personna Platinum [2]
- 444
- Alps Windsor asl
Πολύ ωραίο ανοιξιάτικο ξύρισμα!
- T&H Apsley sc
- Dovo Silvertip
- Parker Variant @5+
- Personna Platinum [2]
- 444
- Alps Windsor asl
Πολύ ωραίο ανοιξιάτικο ξύρισμα!
- GeorgeBest
- Δημοτικό
- 7
- Has thanked: 7895 times
- Been thanked: 4992 times
Καλησπέρα!
SS Tcheon Fung Sing Argumellia
Omega 10018
EJ 89BA11BL
ΑSTRA PLATINUM #1
444
ASL FLOID

Εξαιρετικό το σαπούνι με απίστευτη τιμή!
Καλό σας βράδυ
SS Tcheon Fung Sing Argumellia
Omega 10018
EJ 89BA11BL
ΑSTRA PLATINUM #1
444
ASL FLOID

Εξαιρετικό το σαπούνι με απίστευτη τιμή!
Καλό σας βράδυ
Γιώργος
- Rossobianco
- Νήπιο
- 7
- Has thanked: 1169 times
- Been thanked: 1446 times
Χαιρετώ την παρέα μετά από απουσία ημερών! Ο λόγος; Ένα απροσδόκητο ταξίδι - αστραπή στο Βερολίνο για ένα τετραήμερο... Ωραία πράματα! (Όχι, δεν αγόρασα τίποτα ξυριστικό από εκεί, παρακαλώ να μη μου βάλετε πυρκαγιές με το τι θα μπορούσα να φέρω, δύσκολος μήνας όπως έχω ξαναπεί!)
- Λίγο οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες της Αθήνας, λίγο ο [mention]GeorgeBest[/mention] ο οποίος μου ξύπνησε τον πόθο για το TFS (εμμέσως εννοώ...), αποφάσισα να αφήσω στην άκρη το χειμωνιάτικο και βαρύ Spitfire και να πιάσω το Agrumella.
- Με γένια 6 ημερών, μονόδρομος η Fatip, φορτωμένη με Personna.
- P/S Proraso Sensitive.
- S/B Ω49. Όσο περισσότερο στρώνεται, τόσο περισσότερο με κερδίζει αυτό το πινέλο - σκύλος.
- ASL Brut Original. Πρώτη δοκιμή μετά από σχεδόν 15 χρόνια που το είχα πρωτομυρίσει (όχι δοκιμάσει προφανώς - ήμουν 11-12 τότε). Το πρώτο που έρχεται στη μύτη εφαρμόζοντας είναι η έντονη μυρωδιά του οινοπνεύματος, δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος. Σταδιακά καταλήγει στο εξαιρετικό fougere άρωμα που γνωρίζουν και αγαπούν οι περισσότεροι.
Αμέσως μετά ακολούθησα τη ''συνταγή'' που είχα διαβάσει εδώ - μου διαφεύγει από ποιον. Ήτοι, ντους αμέσως μετά το ξύρισμα. Θα πω εν συντομία ότι αυτό καθιερώνεται από δω και στο εξής και ευχαριστώ το μέλος που μου άνοιξε τα μάτια...
Καλή συνέχεια σε όλους!

Οι παστίλιες στο μεταλλικό κουτάκι με το κλασσικό ενσταντανέ Μπρέζνιεφ - Χόνεκερ ένα από τα αναμνηστικά του ταξιδιού...
- Λίγο οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες της Αθήνας, λίγο ο [mention]GeorgeBest[/mention] ο οποίος μου ξύπνησε τον πόθο για το TFS (εμμέσως εννοώ...), αποφάσισα να αφήσω στην άκρη το χειμωνιάτικο και βαρύ Spitfire και να πιάσω το Agrumella.
- Με γένια 6 ημερών, μονόδρομος η Fatip, φορτωμένη με Personna.
- P/S Proraso Sensitive.
- S/B Ω49. Όσο περισσότερο στρώνεται, τόσο περισσότερο με κερδίζει αυτό το πινέλο - σκύλος.
- ASL Brut Original. Πρώτη δοκιμή μετά από σχεδόν 15 χρόνια που το είχα πρωτομυρίσει (όχι δοκιμάσει προφανώς - ήμουν 11-12 τότε). Το πρώτο που έρχεται στη μύτη εφαρμόζοντας είναι η έντονη μυρωδιά του οινοπνεύματος, δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος. Σταδιακά καταλήγει στο εξαιρετικό fougere άρωμα που γνωρίζουν και αγαπούν οι περισσότεροι.
Αμέσως μετά ακολούθησα τη ''συνταγή'' που είχα διαβάσει εδώ - μου διαφεύγει από ποιον. Ήτοι, ντους αμέσως μετά το ξύρισμα. Θα πω εν συντομία ότι αυτό καθιερώνεται από δω και στο εξής και ευχαριστώ το μέλος που μου άνοιξε τα μάτια...
Καλή συνέχεια σε όλους!

Οι παστίλιες στο μεταλλικό κουτάκι με το κλασσικό ενσταντανέ Μπρέζνιεφ - Χόνεκερ ένα από τα αναμνηστικά του ταξιδιού...
ΙΑΣΟΝΑΣ
Η κουλτούρα είναι σαν τη μαρμελάδα· όσο λιγότερη έχεις, τόσο περισσότερο την απλώνεις.
Η κουλτούρα είναι σαν τη μαρμελάδα· όσο λιγότερη έχεις, τόσο περισσότερο την απλώνεις.
- mengiorgos
- Δημοτικό
- 8
- Has thanked: 1275 times
- Been thanked: 2388 times
Yagi Tuxedo 28mm/ Bluebeards Revenge Shavette/ Astra SP (2)/ Palmolive Classica sc/ Denim Musk
Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά την palmolive. Εξαιρετική κρέμα σε όλα της, διακριτικό άρωμα, ανώτερη των άλλων φθηνών (nivea, proraso). Μου έβαλε την επιθυμία να πάρω και την πράσινη και δεν θα ξέρω τι να κάνω μισό σωληνάριο proraso πράσινης που υποτίθεται ήθελα τελειώσω μετά από 2 χρόνια..
Καλό βράδυ!
Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά την palmolive. Εξαιρετική κρέμα σε όλα της, διακριτικό άρωμα, ανώτερη των άλλων φθηνών (nivea, proraso). Μου έβαλε την επιθυμία να πάρω και την πράσινη και δεν θα ξέρω τι να κάνω μισό σωληνάριο proraso πράσινης που υποτίθεται ήθελα τελειώσω μετά από 2 χρόνια..
Καλό βράδυ!

Αντί να στενοχωριέσαι για το σκοτάδι, άναψε ένα φως.