*Williams + Ω102
O Mehlor + Ω48
**JOHN HEIFFOR ARMY RAZOR 6/8, 1/4 HOLLOW
O Mehlor + Ω48
Sienna γαλάκτωμα
*Χρήση παραδοσιακού Αμερικανικού σαπουνιού προς τιμήν των Lynn και Don που μου ακόνισαν το ξυράφι
**Περάσματα από λουρί αριθμός 60.
Μακράν το πιο απαλό ξύρισμα που έχω κάνει έως τώρα. Ειλικρινά, δεν ένιωθες ότι περνάει εργαλείο με κόψη πάνω από το δέρμα σου.
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί συνέβη αυτό.
Είναι η ποιότητα του ατσαλιού καλύτερη;
Είναι η ανατομία του ξυραφιού καλύτερη; (χαμογελαστό)
Είναι το 1/4 hollow που κάνει τη διαφορά;
Είναι το ακόνισμα του Lynn που το έκανε τόσο απαλό;
Δεν ξέρω, αλλά υποπτεύομαι ότι τα δύο τελευταία έκαναν τη δουλειά.
Πάντως τέτοια απαλότητα δεν πίστευα ότι μπορεί να έχει ένα ξυράφι καιόταν διάβαζα τέτοιες κριτικές πίστευα ότι είναι υπερβολικές.
Ποτέ δεν σταματάει να μας εκπλήσσει τελικά το κλασσικό ξύρισμα
Το ξύρισμα της ημέρας: 13.03.2011-19.03.2011
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Mεγαλο πραγμα το 1/4 νομιζω οτι αυτο που λενε οτι το 1/1 και 1/4 αφηνει την επιδερμιδα απαλοτερη ειναι
μεγαλη αληθεια .
Slur οπως ειναι τωρα το ξυραφι περνα το τεστ της τριχας ? θα με ενδιεφερε να μαθω πως ηρθε ακονισμενο,
Επισης σε σχεση με τα αλλα που εχεις πως εχεις που περνανε το τεστ . Θελω να επιπεβαιωσω την υποψια που εχω οτι ενα shave ready διαφερει απο ενα αλλο shave ready ακομη και σε ακριβα μαχαιρια .
μεγαλη αληθεια .
Slur οπως ειναι τωρα το ξυραφι περνα το τεστ της τριχας ? θα με ενδιεφερε να μαθω πως ηρθε ακονισμενο,
Επισης σε σχεση με τα αλλα που εχεις πως εχεις που περνανε το τεστ . Θελω να επιπεβαιωσω την υποψια που εχω οτι ενα shave ready διαφερει απο ενα αλλο shave ready ακομη και σε ακριβα μαχαιρια .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Σε πολλά επιβεβαιώνεσαι Νίκο: http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php?f=74&t=1099" onclick="window.open(this.href);return false;
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Slur και εγώ θα ήθελα να μάθω για το ακόνισμα του Lynn.
Αν μπορείς κάνε ένα θέμα ή βάλτο στο shave ready.
Dovo 101 6/8
60 περάσματα σε Paddle Filarmonica
Ωμέγα 48 Pro
C&E Nomad Soap
ASG Macrovita
:dance5 :dance5 :dance5
όταν είμαι συγκεντρωμένος όλα πάνε τέλεια. Τείνω να πιστεύω ότι μετά το shave ready δεύτερη παράμετρος είναι το τέντωμα, όχι τόσο οι μοίρες
edit: Τώρα είδα το θέμα...
Αν μπορείς κάνε ένα θέμα ή βάλτο στο shave ready.
Dovo 101 6/8
60 περάσματα σε Paddle Filarmonica
Ωμέγα 48 Pro
C&E Nomad Soap
ASG Macrovita
:dance5 :dance5 :dance5
όταν είμαι συγκεντρωμένος όλα πάνε τέλεια. Τείνω να πιστεύω ότι μετά το shave ready δεύτερη παράμετρος είναι το τέντωμα, όχι τόσο οι μοίρες
edit: Τώρα είδα το θέμα...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
* ΚΞ: Eukutol
* ΠΞ: Mühle M46
* ΞΜ: Gillette Tech
* ΛΞ: Astra KP (11)
* ΛΞ: Old Spice ASL
Ok.. Τι να πω.. Η ΑΚΡ το βιολι της.. Δεν τη νοιαζει καθολου.. Για την κρεμα Eukutol δε.. Εχω σοκαριστει.. Λεω να ανοιξω νημα για μια πραγματικα σπανια κρεμα ξυρισματος.. Το αξιζει!
* ΠΞ: Mühle M46
* ΞΜ: Gillette Tech
* ΛΞ: Astra KP (11)
* ΛΞ: Old Spice ASL
Ok.. Τι να πω.. Η ΑΚΡ το βιολι της.. Δεν τη νοιαζει καθολου.. Για την κρεμα Eukutol δε.. Εχω σοκαριστει.. Λεω να ανοιξω νημα για μια πραγματικα σπανια κρεμα ξυρισματος.. Το αξιζει!

- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- 15
- Has thanked: 611 times
- Been thanked: 989 times
καλημερά!!!!
C.V. Heljestrand 4/8
Omega silvertip
proraso πράσινο
Myrsol Blue ASL
Proraso ASB
:griechenland γιούχου!!! :megagrin
C.V. Heljestrand 4/8
Omega silvertip
proraso πράσινο
Myrsol Blue ASL
Proraso ASB
:griechenland γιούχου!!! :megagrin
- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Σαπούνι Proraso + πινέλο ασβού - χελώνα στο 1ο πέρασμα
Κρέμα ξυρίσματος Prosar + πινέλο αγριόχοιρου - χελώνα στο 2ο-3ο πέρασμα
Ξυράφι Merkur 34c HD
Λεπίδα Derby Extra (4)
After shave Gibellini
Βαθύ ξύρισμα, αρκετά απαλό δέρμα, μερικοί ερεθισμοί. Η λεπίδα Derby συνεχίζει να κόβει καλά, αλλά όχι όπως τις πρώτες φορές.
Είχα καιρό να δοκιμάσω την κρέμα Prosar και μου ήρθε η επιθυμία αφού είχα ξεκινήσει με το Proraso, οπότε τη χρησιμοποίησα στα επόμενα δύο ξυρίσματα. Έβαλα μπόλικη, έκανα καλό αφρό και με άφησε με καλύτερες εντυπώσεις σε σχέση με την τελευταία φορά που την είχα χρησιμοποιήσει. Το άρωμά της είναι μάλλον φαρμακευτικό, τίποτε το ιδιαίτερο, αλλά φάνηκε να κάνει καλά τη δουλειά της.
Το μόνο παράξενο είναι ότι προς το τέλος, πριν το ξέπλυμα, ένιωσα πάλι το δέρμα πάνω από τα χείλη να καίει, κάτι το οποίο φάνηκε πιο έντονα όταν έβαλα το after shave. Όσοι θυμούνται, κάτι αντίστοιχο, αλλά σε πολύ πιο έντονο βαθμό, είχα πάθει με το Σπλέντιτ. Με την κρέμα Prosar, πρώτη φορά μου συνέβη.
Κρέμα ξυρίσματος Prosar + πινέλο αγριόχοιρου - χελώνα στο 2ο-3ο πέρασμα
Ξυράφι Merkur 34c HD
Λεπίδα Derby Extra (4)
After shave Gibellini
Βαθύ ξύρισμα, αρκετά απαλό δέρμα, μερικοί ερεθισμοί. Η λεπίδα Derby συνεχίζει να κόβει καλά, αλλά όχι όπως τις πρώτες φορές.
Είχα καιρό να δοκιμάσω την κρέμα Prosar και μου ήρθε η επιθυμία αφού είχα ξεκινήσει με το Proraso, οπότε τη χρησιμοποίησα στα επόμενα δύο ξυρίσματα. Έβαλα μπόλικη, έκανα καλό αφρό και με άφησε με καλύτερες εντυπώσεις σε σχέση με την τελευταία φορά που την είχα χρησιμοποιήσει. Το άρωμά της είναι μάλλον φαρμακευτικό, τίποτε το ιδιαίτερο, αλλά φάνηκε να κάνει καλά τη δουλειά της.
Το μόνο παράξενο είναι ότι προς το τέλος, πριν το ξέπλυμα, ένιωσα πάλι το δέρμα πάνω από τα χείλη να καίει, κάτι το οποίο φάνηκε πιο έντονα όταν έβαλα το after shave. Όσοι θυμούνται, κάτι αντίστοιχο, αλλά σε πολύ πιο έντονο βαθμό, είχα πάθει με το Σπλέντιτ. Με την κρέμα Prosar, πρώτη φορά μου συνέβη.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Ίσως να έχεις και κάποια ευαισθησία στο συγκεκριμένο σημείο…
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Ή ισως και τα 2 προϊοντα να εχουν μια ουσια στην οποια ο Αλεξ αντιδραει αλλεργικα, στο Σπλεντιτ πιο πολυ σε περιεκτικοτητα αποτι στην Prosar. Δυστυχως ο κ. Αλεπουδελης δεν αισθανεται υπευθυνος να ακολουθησει κοινοτικες οδηγιες, και η αγορανομια δεν αισθανεται υπευθυνη να κανει ελεγχο για το αν τηρουνται νομοι (εδω σε αλλα δεν τηρουνται, θα κλασουμε για μια συνθεση σαπουνιου που το αγοραζουν 200 μπαρμπερηδες και καμμια 10 αλλοι τρελλοι στην Ελλαδα?) Οπως και να εχει. Ισως να ειναι το ειδικο εκεινο σημειο, ισως να ειναι ενα συστατικο. Δεν καταλαβαινω γιατι "εβαλες μπολικη" και ποση ποσοτητα εννοεις με αυτο? Δεν πιστευω οτι η κρεμα εχει φαρμακευτικο αρωμα, αντιθετα, ενα πολυ διακριτικο και απαλο mainstream με ξυλωδεις πινελιες...

- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Πλυσιμο με μασσαλιας 82 Αλεπουδελη
Λαβη Feather
GII (1 περασμα με την φορα και 1 καθετα)
Edwin Jagger Tortoise Shell ασβος
Figaro
Blue Stratos
Η Figaro συνεχιζει να μου δινει μια αισθηση "τσουξιματος"
Απο αφρο τα παει μια χαρα ομως
Λαβη Feather
GII (1 περασμα με την φορα και 1 καθετα)
Edwin Jagger Tortoise Shell ασβος
Figaro
Blue Stratos
Η Figaro συνεχιζει να μου δινει μια αισθηση "τσουξιματος"
Απο αφρο τα παει μια χαρα ομως
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;