Θα ηθελα να σε προειδοποιησω οτι η παρουσα συσταση(εδω και 1 χρονο περιπου) δεν περιεχει tallow (penhaligons) και η αποδοση τους
ειναι τουλαχιστον μετρια και πλεον δεν δικαιολογουν την τιμη τους.Τα art of shaving ειναι ολα καλη επιλογη (φτιαχνονται απο την ιδια εταιρεια που κατασκευαζει τα valobra).Εξαιρετικη επιλογη επισης ειναι ολα τα dr harris (με tallow).
Τρία σαπούνια ή κρέμες που δεν θα θέλατε ποτέ να σας λείψουν
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Γιατί δίνεις τόση βαρύτητα στο tallow;
Ζωικό λίπος είναι, από βοδινό αν δεν κάνω λάθος.
Τι το ιδιαίτερο έχει;
Θεωρούσα ότι η λανολίνη έχει περισσότερη προστατευτική δράση στο δέρμα.
Ζωικό λίπος είναι, από βοδινό αν δεν κάνω λάθος.
Τι το ιδιαίτερο έχει;
Θεωρούσα ότι η λανολίνη έχει περισσότερη προστατευτική δράση στο δέρμα.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Το Mitchell’s Wool Fat soap το οποιο εχεις πολυ σωστα ως πρωτη επιλογη σου ( ενα απο τα καλυτερα Αγγλικα σαπουνια) εχει και αυτο σαν κατασκευαστικη βαση το tallow.Ο συνδιασμος του ζωικου λιπους και λανολινης δινουν στο σαπουνι αυτο τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα που σου αρεσουν.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Αρκει να μην θελησεις να κανεις με το Tabac το ιδιο που εκανες με το MWF... :hystericalbs1
Την κανω για την δουλεια, οταν γυρισω θα κανω εκτενη αναφορα στο καταλληλο νημα, εχω μαζεψει αρκετες απαντησεις μεχρι σημερα.. Σε ειχα πει να περιμενεις αλλα ποτε ακουσες τον Στεφο? (οκ αρκετες φορες, αλλα την πατησες τωρα που δε με ακουσες για το ΜWF..)
Την κανω για την δουλεια, οταν γυρισω θα κανω εκτενη αναφορα στο καταλληλο νημα, εχω μαζεψει αρκετες απαντησεις μεχρι σημερα.. Σε ειχα πει να περιμενεις αλλα ποτε ακουσες τον Στεφο? (οκ αρκετες φορες, αλλα την πατησες τωρα που δε με ακουσες για το ΜWF..)

- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Άρα την λίστα σου πως τη διαμορφώνεις Μπάμπη;
Τρία πρέπει να διαλέξεις, το ένα ήταν το σπλέντιτ, και είμαι σίγουρος ότι αστειευόσουν, και τώρα λες την ωμέγα.
Τελικά αν θα έπρεπε να διαλέξεις μόνο 3 που δεν θα ήθελες να σου λείψουν ποια είναι;
(η ερώτηση είναι "που δεν θα ήθελες να σου λείψουν", όχι "τα τρία καλύτερα")
Τρία πρέπει να διαλέξεις, το ένα ήταν το σπλέντιτ, και είμαι σίγουρος ότι αστειευόσουν, και τώρα λες την ωμέγα.
Τελικά αν θα έπρεπε να διαλέξεις μόνο 3 που δεν θα ήθελες να σου λείψουν ποια είναι;
(η ερώτηση είναι "που δεν θα ήθελες να σου λείψουν", όχι "τα τρία καλύτερα")
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι