Είχα γράψει ένα κατεβατό, αλλά επειδή ήμουν για ώρα πριν αδρανής έγινε log out την ώρα που πόσταρα και χάθηκε. Τέλος πάντων, με γένια δυόμισι ημερών:
Παπουτσάνης Aromatics Musk
Nivea Originals
Liojuny Finest 24mm Hawaii
Edwin Jagger DE89L
Lord Super Chrome (#2)
Myrsol Agua Balsamica
Επιγραμματικά, κάποια συμπεράσματα:
- Η Nivea αφρίζει πολύ όμορφα, αλλά υστερεί σε θέματα προστασίας, μεταξυριστικής αίσθησης σε σχέση με τα καλά σαπούνια (λογικό).
- Το πινέλο έχει γίνει εντελώς floppy και έχασε και σήμερα καμιά δεκαριά τρίχες. Μόνο με κρέμες κάνει δουλειά πλέον και το καλοκαίρι, που πάει πιο εύκολα το χέρι μου σ' αυτές, θα το χρησιμοποιώ μπας και... τα τινάξει, για να μην μπαίνω εφεξής σε άσκοπα διλήμματα. Χοίρος και πάλι χοίρος!
- Η Jagger γίνεται πολύ άγρια (για το πρόσωπό μου) με Lord Super Chrome. Eμεινα δυόμισι μέρες αξύριστος λόγω ingrown hair, σήμερα είχα δύο κοψιματάκια... Φταίω κι εγώ, δεν λέω, μια και πάω γρήγορα σαν να είχα γλυκό ξυραφάκι μέσα.
- Το Myrsol Αgua Balsamica επιστρατεύθηκε εκτάκτως, λόγω των κοψιμάτων (σκόπευα να χρησιμοποιήσω το Nivea 2 σε 1). Kαι έκανε τέλεια δουλειά. Μοιάζει πολύ με το Speick, και στο άρωμα και στις ιδιότητες, αν και το τελευταίο νιώθω να είναι ένα «κλικ» καλύτερο.