Ξυριστικές μηχανές μοντέλα και χαρακτηριστικά

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
JohnnyBlade
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 38 times
Been thanked: 20 times

και σε super market ολο και κατι μπορεις να παρεις
πχ σε ΑΒ βασιλοπουλο εχει την kappus aloe vera ή μπορεις να παρεις kolynos να ξερεις αν παρεις kolynos θελει λιγη παραπανω ποσοτητα γιατι ειναι νερουλη.
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 24728 times
Been thanked: 7863 times

Καλώς ήρθες κι από μένα.

Οσον αφορά την ξυριστική μηχανή, ο Ξένος έχει και άλλα μοντέλα της Merkur. Ενας άλλος που έχει αρκετή ποικιλία από τις ίδιες είναι ο Τσομπάρης (Μάρνη 47). Το Σεπτέμβριο μου είπαν πως θα κάνουν εκ νέου εισαγωγή, τώρα έχουν εξαντληθεί κάποια. Την 34C όσο και αν έψαξα δεν κατάφερα να την βρώ στην Ελλάδα. Μια πολύ καλή εναλλακτική είναι η 33C που στην ουσία είναι μια light version της 34C (είναι πιο ελαφριά και σε 3 κομμάτια αντί για 2).
Το μπωλάκι της Omega μην το πάρεις, είναι απελπιστικά μικρό. Ακολούθησε την συμβουλή του Στέφου, στα σουπερμάρκετ θα βρεις αφθονία από μπωλ σε όλα τα σχέδια και υλικά. Προσωπικά έχω βολευτεί με ένα ανοξείδωτο διαμέτρου 14 mm και ύψους 4.

Αυτά προς το παρόν, καλή συνέχεια ;)
Γιάννης
dimik
Νήπιο
Νήπιο
14

Ευχαριστώ για τις συμβουλές...

Από Δευτέρα αναζήτηση-αγορά κρέμας και δοκιμαστικό ξύρισμα.

Αρχές Σεπτέμβρη πάω για φούλ upgrade εξοπλισμού. :D
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15

dimik έγραψε:H μηχανή μου είναι αυτή:

Εικόνα

4-5€ από Hondos αν θυμάμαι καλά.
Εγώ την πήρα 2,95 €. Είναι made in China (σώπα...) και η μάρκα είναι NPV. Είχε μέσα και ένα ξυραφάκι που δεν το ξέρει ούτε η μάνα του...
dimik έγραψε:Το θέμα είναι ότι είναι η τελευταία μου εβδομάδα στην Ελλάδα και σκέφτομαι μήπως το αφήσω για να ψάξω στον νέο τόπο κατοικίας μήπως υπάρχουν πολλές επιλογές.
Για που με το καλό?
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

100% αντιγραφη Weishi που ειναι 99% αντιγραφη Gillette super speed (το μαρκουτσι που γυρναει για να ανοπιξει η πεταλουδα ειναι διαφορετικο) Το ξυραφακι μεσα ηταν Dorco?
Εικόνα
dimik
Νήπιο
Νήπιο
14

iogi έγραψε: Εγώ την πήρα 2,95 €. Είναι made in China (σώπα...) και η μάρκα είναι NPV. Είχε μέσα και ένα ξυραφάκι που δεν το ξέρει ούτε η μάνα του...
dimik έγραψε:Το θέμα είναι ότι είναι η τελευταία μου εβδομάδα στην Ελλάδα και σκέφτομαι μήπως το αφήσω για να ψάξω στον νέο τόπο κατοικίας μήπως υπάρχουν πολλές επιλογές.
Για που με το καλό?
Για Κύπρο.
Moccahead έγραψε:100% αντιγραφη Weishi που ειναι 99% αντιγραφη Gillette super speed (το μαρκουτσι που γυρναει για να ανοπιξει η πεταλουδα ειναι διαφορετικο) Το ξυραφακι μεσα ηταν Dorco?
Η δικιά μου δεν είχε μέσα ξυραφάκι.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Tov iogi εννοουσα... :mrgreen:
Εικόνα
dimik
Νήπιο
Νήπιο
14

:lol: το φαντάστηκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimik την 22 Αύγ 2010, 14:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15

Οχι, γράφει HONG LONG και MADE IN CHINA...
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
JohnnyBlade
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 38 times
Been thanked: 20 times

καλημερα.
ενας φιλος μου σκεφτεται να παρει μια DE μηχανη και ειδε την futur αλλα και την vision.
ξερουμε ποιες ειναι η διαφορες που εχουν? και ας βαλουμε και την progress στην κουβεντα.
στην τιμη το ειδα :D
ξερουμε βαρος?
ειναι και οι 3 καλες ποιοτικα? ειδα σε βιντεο η futur απο πανω ανοιγει κουμπωτα. δεν μου φαινεται και να πολυ κραταει αυτο στο ανοιξε κλεισε.
κατι ακομα τι ακριβως ρυθμιση κανουν? φερνουν την λεπιδα ποιο εξω ?αλλαζουν την κλιση τις?
και κατι ακομα. ειναι ευκολο καποιος που δεν εχει ξυριστει ποτε με DE να ξεκινησει με καποια απο αυτες?
εγω του ειπα οχι ηδικα για την futur που του αρεσει πολυ αλλα ...
ευχαριστω προκαταβολικα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”