Υπάρχει,κάπου το είχε πάρει το μάτι μου.Σ ένα ινδικό e-shop αν δεν κάνω λάθος.Και προέλευσης τρέχα γύρευε.
Θα προτείνω Floid ιταλική ή ισπανική για menthol asl. Και δίνεις 20άρικο αλλά παίρνεις 400ml για το ιταλικό ή 150 ml και 9 ευρώ για το ισπανικό!
Ποιά after shave χρησιμοποιείτε?
- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 611 times
- Been thanked: 989 times
- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα after save, ούτε υψηλές απαιτήσεις. Χρησιμοποιώ ό,τι πέσει στα χέρια μου, είτε από δώρο, είτε επειδή θα το βρω σε προσφορά ή καλή τιμή, είτε επειδή θα μου το προτείνει κάποιος.
Σε περιόδους με καθημερινό ξύρισμα προτιμώ balm επειδή βοηθάει την επιδερμίδα να ηρεμήσει πιο γρήγορα και να αποφύγω τους ερεθισμούς του συχνού ξυρίσματος, αν και δε μου αρέσει η κρεμώδης αίσθηση που αφήνουν για μερικά λεπτά. Αν όμως ξυρίζομαι 3 φορές την εβδομάδα το δέρμα παίρνει το χρόνο του για ηρεμίσει και δε χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο, οπότε προτιμώ after save που περιέχει αιθυλική αλκοόλη (μου αρέσει το ελαφρύ κάψιμο που προκαλεί) και ελαφρύ άρωμα.
Από τα χέρια μου έχουν περάσει κάμποσα. Μερικά που θυμάμαι τώρα:
Old Spice
Denim (Original, Black)
Axe (διάφορα είδη)
Nivea Extra Soothing Balm
Issey Miyake l'eau d'issey
Gibellini (διάφορα είδη)
Από τα παραπάνω προτιμώ το Denim Black και το Gibellini Ebony, που τυγχάνει να είναι το οικονομικότερο (3€ τα 100ml).
Σε περιόδους με καθημερινό ξύρισμα προτιμώ balm επειδή βοηθάει την επιδερμίδα να ηρεμήσει πιο γρήγορα και να αποφύγω τους ερεθισμούς του συχνού ξυρίσματος, αν και δε μου αρέσει η κρεμώδης αίσθηση που αφήνουν για μερικά λεπτά. Αν όμως ξυρίζομαι 3 φορές την εβδομάδα το δέρμα παίρνει το χρόνο του για ηρεμίσει και δε χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο, οπότε προτιμώ after save που περιέχει αιθυλική αλκοόλη (μου αρέσει το ελαφρύ κάψιμο που προκαλεί) και ελαφρύ άρωμα.
Από τα χέρια μου έχουν περάσει κάμποσα. Μερικά που θυμάμαι τώρα:
Old Spice
Denim (Original, Black)
Axe (διάφορα είδη)
Nivea Extra Soothing Balm
Issey Miyake l'eau d'issey
Gibellini (διάφορα είδη)
Από τα παραπάνω προτιμώ το Denim Black και το Gibellini Ebony, που τυγχάνει να είναι το οικονομικότερο (3€ τα 100ml).
-
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 16 times
Α ρε παιδιά που ήσασταν όταν σας χρειαζόμουνα :bigsmilie
Ξυρίζομαι από τα 15 μου, είμαι 29 σήμερα και συνήθιζα να τα παίρνω κόντρα τα τελευταία χρόνια ανά 5 μέρες περίπου. Είχα κάνει δέρμα μωρού, όλοι με πέρναγαν για 20χρονο πιτσιρίκι.
Επειδή όμως όσο πέρναγαν τα χρόνια το (κόντρα) ξύρισμα γινόταν όλο και πιο βασανιστικό αποφάσισα να πάρω μια ηλεκτρική ξυριστική με κεφαλές και μπορώ να πώ ότι δεν το έχω μετανιώσει.
Φορτίζει μέσα σε 10 λεπτά, ξυρίζει γρήγορα και όμορφα, χωρίς προετοιμασία προηγούμενως απο κει που έτρωγα μισή ώρα προετοιμασία με τις λεπίδες, τώρα τσακ μπαμ είμαι έτοιμος και κόντρα με λίγη επιμονή.
Για να 'ρθουμε όμως στο θέμα μας...για μετά το ξύρισμα έβαζα ένα οινόπνευμα με άρωμα λεμόνι σε φαρμακεία και σούπερ μάρκετ το βρίσκεις " κατάλληλο" για ξύρισμα και εντριβές απ΄ όσο έγραφε. Έτσουζε αρκετά πάντως.
Τώρα πια χρησιμοποιώ ένα της nivea το κίτρινο καλούτσικο δείχνει και επίσης βολεύομαι και με ένα after shave antonio banderas με ωραίο άρωμα. Δεν με νοιάζει βέβαια το άρωμα όσο η προστασία της επιδερμίδας αν δεν την έχω καταστρέψει με το οινόπνευμα που έχει φάει :hystericalbs1
Αν έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο με χαρά να σας ακούσω. Διάβασα στο φόρουμ σας για το avene και σκέφτομαι να είναι η επόμενη αγορά μου
Ξυρίζομαι από τα 15 μου, είμαι 29 σήμερα και συνήθιζα να τα παίρνω κόντρα τα τελευταία χρόνια ανά 5 μέρες περίπου. Είχα κάνει δέρμα μωρού, όλοι με πέρναγαν για 20χρονο πιτσιρίκι.
Επειδή όμως όσο πέρναγαν τα χρόνια το (κόντρα) ξύρισμα γινόταν όλο και πιο βασανιστικό αποφάσισα να πάρω μια ηλεκτρική ξυριστική με κεφαλές και μπορώ να πώ ότι δεν το έχω μετανιώσει.
Φορτίζει μέσα σε 10 λεπτά, ξυρίζει γρήγορα και όμορφα, χωρίς προετοιμασία προηγούμενως απο κει που έτρωγα μισή ώρα προετοιμασία με τις λεπίδες, τώρα τσακ μπαμ είμαι έτοιμος και κόντρα με λίγη επιμονή.
Για να 'ρθουμε όμως στο θέμα μας...για μετά το ξύρισμα έβαζα ένα οινόπνευμα με άρωμα λεμόνι σε φαρμακεία και σούπερ μάρκετ το βρίσκεις " κατάλληλο" για ξύρισμα και εντριβές απ΄ όσο έγραφε. Έτσουζε αρκετά πάντως.
Τώρα πια χρησιμοποιώ ένα της nivea το κίτρινο καλούτσικο δείχνει και επίσης βολεύομαι και με ένα after shave antonio banderas με ωραίο άρωμα. Δεν με νοιάζει βέβαια το άρωμα όσο η προστασία της επιδερμίδας αν δεν την έχω καταστρέψει με το οινόπνευμα που έχει φάει :hystericalbs1
Αν έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο με χαρά να σας ακούσω. Διάβασα στο φόρουμ σας για το avene και σκέφτομαι να είναι η επόμενη αγορά μου
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times

Η τελευταια αγορα μου.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
"pre-electric"?!?!? :iirre :shocking :iirre :shocking :iirre

- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
Η φωτο ηταν λαθος.
Να ποιο εχω.

[youtube][/youtube]
1982
Να ποιο εχω.

[youtube][/youtube]
1982
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Δόρυ απο connaght το πήρες;
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
Εβαλα τον αδερφο μου.Μαλλον απο ebay.co.uk
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
αφού παράγεται απο το 1980 να μην είναι old shcool?
Στην Ελλάδα δεν έχω δεί αλλά την έχει ο connaught την έχει...
Στην Ελλάδα δεν έχω δεί αλλά την έχει ο connaught την έχει...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard