Καλησπέρα στην παρέα, το σημερινό ξύρισμα έχει.
Ps ζεστό μπανάκι.
Sc TOBS sandalwood.
Sb Kent synthetic.
Sr Japanese 5/8.
Asl Old Spice Whitewater.
Καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι.
Θα την αλλάξω μάλλον την ΚΑΙ, με ζόρισε σήμερα, ψιλοτραβούσε και πονούσε ενίοτε.
Μάλλον δέν κάνει να αφήνουμε για πολύ καιρό τις λεπίδες μέσα σε μηχανές μετά την
πρώτη χρήση. Την είχα αρκετές μέρες μέσα στην Πάρκερ 97 και μετά στην Φιουσούρ.
Αυτά κάνει το "ροτέϊσο" με Claymore, Blue 3. Από δω και μπρός λιγότερο ροτέϊσο.
Μιά, άντε δυό μηχανές το πολύ εναλλάξ γιατί χαλάνε τα ξυραφάκια με φαίνεται...
Feather AC SS πρόσωπο - ATT SE κεφάλι
KAI
Muhle 95 K257 Silvertip
TOBS
Korres
Απόλαυση και βέβαια για το κεφάλι η ATT SE έχει γίνει μόνιμη επιλογή με διάφορες λεπίδες!!! Όσο για την αρτιστα πολύ βαθύ και ευχάριστο ξύρισμα στο πρόσωπο!
Καλή βδομάδα από αύριο κύριοι!
Καλησπέρα σας. Κατά τις 12 σήμερα, με γένια σχεδόν δύο ημερών:
Πράσινο σαπούνι Bellas ως pre-shave
Wilkinson Sword shave stick
Omega 10005 (χοίρος)
Lord L6
Gillette Wilkinson Sword (#2)
Brut Original ASL
Τα 'φαγε τα ψωμιά του το Brut, με το ζόρι θα βγάλει το επόμενο ξύρισμα. Θα τη βγάλω με το Prosar Classic μέχρι να χειμωνιάσει για τα καλά, οπότε θα αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα μπαλμ (έχω ένα του Κορρέ με καλέντουλα και το Herbana, περίπου κατά 4/5 γεμάτα αμφότερα, πρέπει να τα χαρώ λίγο κι αυτά). Δεν κάνει κακό να κάνω λίγο κράτει και με τις αγορές μεταξυριστικών κι ας μην έχω ξεφύγει όπως με τα σαπούνια.
Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Τα τελευταία 2 χρόνια που το "έριξα" στο παραδοσιακό ξύρισμα, θεωρώ πως ένα καλό, πρωινό ξύρισμα της Δευτέρας μπορεί να βοηθήσει στο να έχει κάποιος μια πραγματικά καλή εβδομάδα. Πριν από δύο ώρες, λοιπόν, ξυρίστηκα με τους βασικούς πρωταγωνιστές της "παράστασης" να είναι το πινέλο Wilkinson, Nivea shaving cream, Gillette Blue 3, Nivea after shave balm zero alcohol. Έκανα διπλό πέρασμα με αφρό, ως συνηθίζω, το πρώτο σύμφωνα με την φορά της τριχός, το δεύτερο "across the grain"(πως να το πω ελληνικά ο Χριστιανός). Το μάγουλό μου θυμίζει πωπό μωρού, μα μου αρέσει αυτή η αίσθηση, του ανδρός που δεν αφήνει ποτέ τίποτα αφημένο στην τύχη του...Όσοι φίλοι και γνωστοί έχουν μάθει πως ξυρίζομαι με πινέλο, με θεωρούν "παράξενο", "συντηρητικό" και άλλες τέτοιες ανοησίες, μα δεν πειράζει, πήξαμε στους μουσάτους, την προχειρότητα και στην λετσαρία.
πήξαμε στους μουσάτους, την προχειρότητα και στην λετσαρία
Και στους σελέμπριτυς, ρωτάνε μικρά παιδιά "Τι θές να γίνεις όταν μεγαλώσεις".
Και αντί να απαντήσουν Ιατρός, Αστροναύτης, Υδραυλικός, Μηχανικός κλπ, λένε "Σελέμπριτυ"