Agatha Christie

Άβαταρ μέλους
Aris
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 34 times
Been thanked: 49 times

Το κατεβασα και το ειδα χθες

Φοβερη ανατροπη, φοβερη ταινια.

Παλιο αλλα πολυ καλο

EDIT: Διαγραφή λινκ, αιτιολογία στο επόμενο ποστ!
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Κατι με λέει ότι είσαι πολύ οικολόγος ρε παιδι μου... :mrgreen:
[i][color=#00FF00]Κανονισμοί[/color][/i] έγραψε:Μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία mp3, wma, wav κλπ.).
Σόρι, αλλά όπως καταλαβαίνεις πρέπει να ανακυκλώσω το λινκ.. Και σε αυτό το ποστ και στο άλλο :(

Βρες σε παρακαλώ άλλο τρόπο, όχι σε δημόσιο χώρο!

ΥΓ: Στην αρχή του ποστ είχα σκοπό να το ανακυκλώσω, αλλά άλλαξα γνώμη. Απλά διαγράφω τα λινκ, με αιτιολογικό αυτό που ανάρτησα... :geek:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Aris
Λύκειο
Λύκειο
15

Mocca παρα εχεις γινει τυπικος

Σε τοσα φορουμ γραφω, αυτο μονο με εσενα συμβαινει

Φοβασαι τον Κουγια?

Ετσι οπως το εχεις κανει δεν μπορουμε να γραψουμε τιποτα

Φιλικα παντα ετσι
My Ammo
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Φυσικα φιλικα...

Δε θελω να με κακολογησετε ρε παιδια.. Στα αλλα φορουμ δεν ξερω τι γινεται και δε με απασχολει.. Αλλα μπορω να σε δειξω (ελληνικο) φορουμ οπου το θεμα αντιμετωπιζεται πολυ πιο σκληρα αποτι εδω. Δεν θα ηθελα ο Ανδρεας που ειναι υπευθυνος του χωρου εδω να βρει τον μπελα του (εστω και αν ειναι μια στις χιλιαδες η πιθανοτητα αυτη), και οχι εσυ, εγω ή καποιος αλλος εδω μεσα [EDIT: Εννοω οτι ο Ανδρεας θα βρει τον μπελα του και οχι οι λοιποι αναφερομενοι]. Δε λεω για βιντεακια στο youtube. Απλα, επειδη ειναι λεπτο το θεμα με τα πνευματικα δικαιωματα (αν προσεξεις σε καποια φαση που ειχα βαλει φωτο, ειχα γραψει ποιανου ηταν το ©) και δεν μιλαμε οτι ο κινδυνος προερχεται απο την Ελλαδα, πρεπει να κανουμε κατι να προστατεψουμε τον χωρο μας. Δλδ αν σε αλλο φορουμ περιγραφουν πως να κανεις μολοτωφ, ή βομβες, ή περιγραφουν σεξουαλικα παιχνιδια ατοξιας, πρεπει να αναπαραγουμε και εμεις τετοια θεματα εδω?

Σε καταλαβαινω για τη δυσφορια που δειχνεις, το περιμενα, και γιαυτο δεν το κλειδωσα, για να κουβεντιαστει εδω το θεμα και οχι αλλου στο φορουμ. Δεν προσπαθω να σας βαλω σε καλουπια. Τι παει να πει "τυπικος", αλλωστε? Το να προσπαθω να προστατευσω τον Ανδρεα που ναι μεν δεν γνωριζομαστε προσωπικα αλλα τον θεωρω φιλο μου, με κανει τι? Το να προσπαθω να πω: "Στοπ, ως εδω και οχι παραπερα γιατι θα εχει συνεπειες" με αναγει σε τι? Σε "καβλωμενο για εξουσια"? Με αυτο το σκεπτικο, αν οταν ημουν ενστολος και σε ελεγα κατι οτι απαγορευεται να κανεις αυτο που πας να κανεις και αντιδρουσες, αν επεβαλα κυρωσεις, παλι θα ημουν υπολογος και θα εφταιγα αν επαιρνα τα αναλογα μετρα?
Θελω να πω: Ειναι η ελληνικη νοοτροπια, η οποια πολλες φορες μας κανει να ειμαστε τοσο ομορφος λαος, αλλα και πολλες φορες μπορει να μας οδηγησει στην καταστροφη. Το ιντερνετ δεν ειναι ενα μεσο που εχει γεωγραφικους περιορισμους. Μπορουν να κανουν ελεγχο και απο εναν υπολογιστη στο Τιμπουκτου και αν βρουν κατι που ΔΙΕΘΝΩΣ διωκεται να παρουνε κεφαλια!

Αλλωστε ειπα, οτι οποιος ενδιαφερεται, εφοσον κανεις την αναρτηση "plain" εδω, μπορει να σε στειλει ΠΜ και να ζητησει τα λινκ που λες. Δεν ειναι θεμα δημοσιας συζητησης, δεν μπορω να τα ελεγξω, ουτε εγω ουτε κανεις. Και ουτε με πεφτει λογος, και ουτε θελω να ελεγξω. Ειναι δικαιωμα σου σε ΠΜ να δινεις οτι θες, αρκει να μην προσβαλεις τον παραληπτη (οχι εσυ ειδικα, γενικα εννοω).

Το να μοιραζονται δια του διαδικτυου υλικα που εμπιπτουν στο νομο πνευματικων δικαιωματων σαν εγκλημα ειναι στην ιδια κατηγορια με τη διακινηση ναρκωτικων, σε οτι αφορα τις ποινες. Και εγω βλεπω εργα απο ιστοσελιδες που προσφερουν backup ασφαλειας (για να ειμαστε "τυπικοι", αυτο κανουνε "επισημα" ολες αυτες οι σελιδες) με εργα κλπ. Αλλα πραττω αδικημα οταν παω να τις διαδωσω, ενω εχω το δικαιωμα να τις διατηρω. Ειναι απο τις αναπηριες της νομοθεσιας, δεν μπορουμε να κανουμε κατι. Πρεπει να το αποδεχτουμε και να ασφαλισουμε τα νωτα μας. Εδω ειναι δημοσια η συζητηση, δεν χρειαζεται να ειναι κανεις μελος για να διαβασει.

Οπως εχω πει και αλλου, αλλα και σε ΠΜ, δεν κρατω κακιες, δεν ειμαι αστυνομικος ουτε και καβλωμενος με εξουσια (το περασα το σταδιο και σε 10 χρονια υπηρεσιας ειχα πανω απο 1500 συλληψεις - ε και? Ειμαι καλυτερος ή χειροτερος? Λεω ειμαι το ιδιο).

Προσπαθω να βοηθησω οπου γινεται. Μερικες φορες πρεπει να παρουμε καποιες αποφασεις που δεν αρεσουν σε τριτους. Ουτε και εμας μας αρεσει. Νομιζεις οτι με αρεσε που εσβησα τα λινκ? Το σιχαθηκα που το εκανα, αλλα επρεπε να το κανω. Οχι για τον εγωισμο μου. Για την προστασια του χωρου που με εκφραζει και ασχολειται με ενα απο τα χομπι μου, και του Ανδρεα. Οντας στο lycos chat στη Γερμανια και Αγγλια σα συντονιστης για 1,5 χρονια εχω δει πολλα σε ο,τι αφορα πειρατεια και διαδικτυακο εγκλημα.
Δεν τρεφω αυταπατες.
Δεν κανω διακρισεις.
Δεν ειμαι ομως ο μακακας που θα κατσει και θα βγαλει κανονες για την καβλιτσα του.

Τους κανονισμους τους αναρτησαμε για τη δικια σας και τη δικια μας προστασια.

Δεν ειμαστε σαδιστες!

Σορι που κουρασα, αλλα ελπιζω να μη κρατατε κακια, επρεπε να τα πω..

(ειδες τι εκανες? Αντε να δω ποτε θα βγαλω την προικα φωτο.. :P :mrgreen: )

ΠΑΝΤΑ φιλικα

Στεφος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Aris
Λύκειο
Λύκειο
15

Καταρχην ειναι απολυτως σεβαστο αυτο που πιστευετε και εφαρμοζετε στο φορουμ. Επισης ο τελευταιος λογος ειναι δικος σας αφου πρωτα ο Αντρεας κ μετα οι αλλοι ειστε οι τελικοι κριτες σε ποιες γραμμες θα κινηθει το site.

Συνεχιζοντας θελω να πω οτι ιδαιτερα μετα την αφιξη του Στεφου το φορουμ προσφερει πολυ περισσοτερες πληροφοριες εχοντας ταυτοχρονα γινει πιο δυναμικο και λειτουργικο. Επισης ο,τι αναφερει περι πνευματικων δικαιωματων με βρισκουν πληρως συμφωνο.

Συγκρινοντας ομως την εμπειρια μου σε αντιστοιχο site του εξωτερικου που ασχολειται με το ξυρισμα και οχι μονο εχω παρατηρησει τα ακολουθα

1) Μπορεις να κανεις quote οποια φραση θες σε οση εκταση θες
2) Μπορεις να αναρτησεις οποιο λινκ θες δινοντας στους αλλους μια πιο ξεκαθαρη εικονα για το τι θες να πεις
3) Τα ποστ δεν γινονται edit, deleted χωρις την αδεια σου, χαρην της λειτουργικοτητας του φορουμ. Ειναι γεγονος οτι ειτε απο λαθος ειτε εντελως αυθαιρετα η και με αιτιολογια εχω δει αναρτησεις μου να σβηνονται η να τροποποιουνται. Αυτες που εχει υπαρξει αιτιολογια το καταλαβαινω, αν και το να πλατιαζει ενα θεμα η να ξαναγραφονται ιδιες παρατηρησεις καπου ειναι καθρεφτης της απολυτης ελευθεριας εκφρασης των μελων (πλην βρισιων κλπ φυσικα)

Καταληγοντας ισως η "αυθαιρεσια" που εφαρμοζεται στο αλλο φορουμ εμενα προσωπικα με κανει να νοιωθω πιο ελευθερος σαν μελος παρα εδω.

Φυσικα το ελληνικο στοιχειο καθως και το μικρο οικογενειακο παρεακι που εχουμε ολοι σχηματισει στο mens-only με κανει να το συμπαθω ιδιαιτερα και πολυ περισσοτερο απο το αλλο ξενο "απροσωπο" site.

Τελος να πω οτι απο την στιγμη που εδω ειμαι φιλοξενουμενος θεωρω απολυτως λογικο να πρεπει να σεβομαι και na ακολουθω τους κανονες του φορουμ οχι απο υποχρεωση αλλα διοτι ετσι πρεπει να γινει. Οπως λενε και οι φιλοι μας οι Αμερικανοι : when you are in Rome do what the Romans do

Ευχαριστω που με διαβασατε
My Ammo
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Να πω και εγώ την γνώμη μου, ως έτερος συντονιστής, πριν τοποθετηθεί και το μεγάλο αφεντικό και κλειδώσουμε το θέμα για το καλό όλων.
Νομίζω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ένα forum δεν μπορεί να είναι ούτε ξέφραγο αμπέλι αλλά ούτε και καταστάσεις που παραβιάζουν την ελευθερία του ατόμου. Νομίζω ότι αν κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω, θα μπορέσουμε να το επιτύχουμε.
Για θέματα όμως που άπτονται της νομοθεσίας θα πρέπει να είμαστε απόλυτα αυστηροί καθώς με αυτά δεν παίζουνε. Αν παίζουνε άλλοι δεν μας αφορά.
Για θέματα που δεν άπτονται νομοθεσίας ας είμαστε πιο χαλαροί.
Φιλικά πάντα,
Απόστολος,
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11686 times
Been thanked: 11851 times
Επικοινωνία:

Έχοντας διαβάσει σχεδόν όλα όσα γράψατε (Στέφο χαράς το κουράγιο/χρόνο σου που διαθέτεις).
Απλά θα ήθελα να πω ευχαριστώ πρώτον στους συντονιστές του φόρουμ, μιας και εγώ δεν επρόκειτο να ασχοληθώ ποτέ τόσο σχολαστικά επί των θεμάτων και δεύτερον, ένα ευχαριστώ στους φίλους/χρήστες του φόρουμ που ανέχονται μερικές φορές τις κατά τα φαινόμενα παρεμβάσεις.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία πολύ δύσκολη δουλειά που κάνουν οι συντονιστές γιατί απ ότι βλέπετε μπορεί πάρα μα πάρα πολύ εύκολα να παρεξηγηθούν και κατά συνέπεια να παρεξηγηθεί έτσι και το φόρουμ. Δυστυχώς η δουλειά πρέπει να γίνετε και για την δική σας ασφάλεια αλλά και σαφέστατα την ασφάλεια του κατόχου (εμένα δηλαδή :D ).
Επειδή έχω δει ήδη πάρα πολλά μόνο και μόνο από δημοσιεύσεις που λένε την γνώμη τους σας λέω από τώρα κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε. (ευτυχώς όχι σε μένα αλλά σε άλλα μεγάλα φόρουμ)
Θα πρέπει ίσος απλά και εμείς να βρούμε μια φόρμουλα ποιο φιλική προς τους φίλους/χρήστες του φόρουμ προς αποφυγή τέτοιον παρεξηγήσεων.
Γιατί πραγματικά είναι κρίμα να χαθεί η φιλική διάθεση που έχουμε όλοι μας για πράγματα που στην ουσία λίγο πολύ φταίχτες θα ήμαστε όλοι μας.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Παρακαλώ το θέμα να παραμείνει ξεκλείδωτο, ύστερα τουλάχιστον τα επίμαχα posts (αν όχι όλο το θέμα) να μεταφερθούν στις 21/08/2010 στην κατηγορία των συντονιστών. Έχοντας έτσι τον χρόνο να διαβαστεί και να απαντηθεί ή να υπάρχει τοποθέτηση και από άλλους φίλους. Ευχαριστώ
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
Aris
Λύκειο
Λύκειο
15

minorguitarist έγραψε: Για θέματα που δεν άπτονται νομοθεσίας ας είμαστε πιο χαλαροί.
Φιλικά πάντα,
Απόστολος,
Ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις.

Κραταω αυτη τη φραση του Αποστολου

;)
My Ammo
Άβαταρ μέλους
ElNavajero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 597 times
Been thanked: 970 times

Έχω συλλέξει από ένα περιοδικό της τηλεόρασης που έδινε τις υποθέσεις σε dvd με πρωταγωνιστή τον david suchet στη θέση του hercule poirot. Καταπληκτική σειρά, βρείτε τη!
Μάκης
www.takeabook.gr
Βιβλία - Σχολικά είδη - Επιτραπέζια παιχνίδια
HOLMES
Νήπιο
Νήπιο
14

δεν λεω καλος ο david suchet ο κλασικος ουστινοφ θα ειναι η αδυναμια μου ειδικα το εγκλημα στο Νειλο http://www.imdb.com/title/tt0077413/
μια αλλη καλη ταινια με μεγαλα ονοματα ειναι το εγκλημα στο οριεντ εξπρες με το αλμπερτ φινευ στο ρολο του δαιμονιου πουαρο http://www.imdb.com/title/tt0071877/ :bigsmilie
απο την αλλη επειδη εχω δει πολλες αστυνομικες προτεινω και τη σειρα του σερλοκ χολμςhttp://www.imdb.com/title/tt0086661/ η του μαιγκρεhttp://www.imdb.com/title/tt0167644/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stefanos την 24 Φεβ 2011, 03:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλω μην κανεις full quote το αμεσως προηγουμενο ποστ! Eυχαριστω - Στεφος ;-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σινεμά, σειρές, τηλεοπτικά.”