Panacrema San Francesco
Men's Only 2016 Silvertip by merambelo
Claymore SE
Schick Proline
Floid Suave
Men's Only 2016 Silvertip by merambelo
Claymore SE
Schick Proline
Floid Suave

Χαίρεται κύριοι! Καιρό έχω να γράψω στο ξύρισμα της ημέρας, αλλά σήμερα είχαμε νέα δοκιμή. Και το όνομα αυτής, Shick Proline!
Να ευχαριστήσω δημόσια τον Ανδρέα (Vavous) που προσφέρθηκε και μπήκε στην διαδικασία να μου αποστείλει δείγμα από αυτές τις λεπίδες. Χαίρομαι πραγματικά, που και μέσα από το Forum, έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να συναναστραφούμε με εξαιρετικούς ανθρώπους!

Για τις Schick Proline λεπίδες, στο εξωτερικό λένε τα καλύτερα. Ε λοιπόν προσθέτομαι κι εγώ σ'αυτούς! Το ίδιο κοφτερή με Feather Professional, αλλά συνάμα πιο γλυκιά από το πρώτο ξύρισμα. Βαθύτατο και γλυκύτατο ξύρισμα!
Την επόμενη θα δοκιμαστεί με την Colonial, στην οποία προτιμώ τις Feather Super Pro. Επίσης μένει να δω και την διάρκειά της. Με τις Feather κάνω 5-6 ξυρίσματα. Έξω λένε οτι οι Shick μπορεί να βγάλουν λιγότερα. Μένει να το διαπιστώσω. Εαν μου βγαλει αλλά 3-4 ξυρίσματα σαν το σημερινό, τότε θα πω οτι είναι συνολικά καλύτερες από Feather, κι ας έχω δοκιμάσει μόνο μια.
Βέβαια δεν θα ξέρω εαν η ποιότητα από λεπίδα σε λεπίδα είναι η ίδια, αλλά δεν έχω διαβάσει κάποιο παράπονο για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Συνολικά είμαι ενθουσιασμένος και ελπίζω πραγματικά να μου βγάλει τουλάχιστον άλλα 3 ξυρίσματα. Άπαξ και γίνει αυτό, τις έχω παραγγείλει την επόμενη ημέρα!