Σπλέντιτ
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
H εκδοχή του Slur είναι η πιθανότερη, εκτός αν έχει κάπόια αλλεργία...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- BABIS
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 211 times
Το Σπλέντιτ είναι κλασικό σαπούνι , σκέτο χωρίς πολλά εξτρά.
Απίθανο να προκαλεί αλεργία. Αν προκαλούσε σε κάποιον , θα είχε αλεργία σε όλα τα σαπούνια.
Πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποια ευαισθησία και να έγινε και κακός χειρισμός.
Απίθανο να προκαλεί αλεργία. Αν προκαλούσε σε κάποιον , θα είχε αλεργία σε όλα τα σαπούνια.
Πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποια ευαισθησία και να έγινε και κακός χειρισμός.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Ο πολυς αφρος απο μηχανικη αποψη δεν προσφερει τπτ.. Μη κοιτατε που μερικοι τα τρωνε τα σαπουνια σαν φυστικια. Περισσοτερο θα ελεγα οτι ο αφρος (τρομαρα του) του Σπλεντιτ απλα δεν εκανε τη δουλεια του. Να μαλακωσει και να φουσκωσει την τριχα - για οποιονδηποτε λογο δεν λειτουργησε.. Το εν λογω σαπουνι ειναι γνωστο οτι δεν προσφερει ΚΑΜΜΙΑ περιποιηση και προστασια στο δερμα. Στην καλυτερη περιπτωση θα επρεπε να χρησιμοποιειται οπως το χρησιμοποιει ο Slur - για καθαρισμο απο το λιπος ειναι 1Α, λογικο, αφου δεν προσφερει κατι αλλο απο το να καθαριζει.
Στην περιπτωση... Μια αλλεργικη αντιδραση δεν την θεωρω απιθανη, και θα διαφωνησω με τον Μπαμπη οτι θα "επρεπε" να εχει δημιουργηθει και με αλλα σαπουνια. Το εν λογω σαπουνι δεν ειναι οτι δεν εχει πολλα εξτρα, δεν εχει κανενα! Σε μεμονωμενες περιπτωσεις ισως δημιουργει μια υπερευαισθησια και αντιδραση στο δερμα. ΙΜΗΟ δεν θα επρεπε να το χρησιμοποιησεις αλλη μια φορα...
Στην περιπτωση... Μια αλλεργικη αντιδραση δεν την θεωρω απιθανη, και θα διαφωνησω με τον Μπαμπη οτι θα "επρεπε" να εχει δημιουργηθει και με αλλα σαπουνια. Το εν λογω σαπουνι δεν ειναι οτι δεν εχει πολλα εξτρα, δεν εχει κανενα! Σε μεμονωμενες περιπτωσεις ισως δημιουργει μια υπερευαισθησια και αντιδραση στο δερμα. ΙΜΗΟ δεν θα επρεπε να το χρησιμοποιησεις αλλη μια φορα...

- BABIS
- Γυμνάσιο
- 14
Είσαι λάθος σχετικά με τις αλλεργίες.Stefanos έγραψε:Μια αλλεργικη αντιδραση δεν την θεωρω απιθανη, και θα διαφωνησω με τον Μπαμπη οτι θα "επρεπε" να εχει δημιουργηθει και με αλλα σαπουνια. Το εν λογω σαπουνι δεν ειναι οτι δεν εχει πολλα εξτρα, δεν εχει κανενα!
Αλλεργία δεν προκαλείται από έλλειψη κάποιας ουσίας,
αλλά από την παρουσία της.
Το Σπλέντιτ όντως δεν έχει κανένα εξτρά , όπως ακριβώς λες.
Αλλεργία όμως δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν τα εξτρά που ... δεν υπάρχουν ,
αλλά κάτι που υπάρχει μέσα!!!
Το κλασικό σαπούνι , αν θυμάμαι καλά ,
κατασκευάζεται από αντίδραση ΝαΟΗ ή ΚΟΗ με εστέρες που περιέχονται σε φυσικά έλαια.
Οποιοδήποτε σαπούνι , περιέχει σαπούνι και όχι αποκλειστικά συνθετικά απορρυπαντικά,
περιέχει αυτά τα συστατικά!
Αν κάποιος λοιπόν έχει αλλεργία σε αυτά , κάθε ξυριστικό σαπούνι που έχει και σαπούνι
θα του προκαλούσε αλλεργία!
Θέλω να πιστεύω ότι πολλά σαπούνια/κρέμες που χρησιμοποιούμε περιέχουν και σαπούνι
και όχι αποκλειστικά συνθετικά απορρυπαντικά!
Τώρα το να έχει κάποιος τόσο ευαίσθητο δέρμα , που να του είναι απαραίτητα τα επιπλέον πρόσθετα
που έχουν τα σύγχρονα σαπούνια , τα οποία δεν έχει σίγουρα το Σπλέντιτ , δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό.
Το ότι η αλλεργία προκαλείται από συγκεκριμένες ουσίες, ξένες στον οργανισμό (από την ύπαρξή τους και την έκθεση του οργανισμού σε αυτές και όχι την ... απουσία τους) , ωατόσο είναι απολύτως ξεκάθαρο και δεν αμφισβητείται .
- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
- Been thanked: 10 times
Κάντε λίγη υπομονή κύριοι. :bigsmilie Μέχρι το σαββατοκύριακο θα κάνω τη δεύτερη δοκιμή με το Σπλέντιτ και μάλλον θα καταλάβω καλύτερα τι έφταιξε.
Προς το παρόν δοκιμάζω τις λεπίδες που πήρα από τον Τσομπάρη και θέλω να διατηρώ σταθερούς τους παράγοντες σαπούνι και ξυριστική μηχανή. Αφήστε που το δέρμα σε κάποιο σημείο δίπλα στη μύτη δεν έχει επουλωθεί πλήρως.
Προς το παρόν δοκιμάζω τις λεπίδες που πήρα από τον Τσομπάρη και θέλω να διατηρώ σταθερούς τους παράγοντες σαπούνι και ξυριστική μηχανή. Αφήστε που το δέρμα σε κάποιο σημείο δίπλα στη μύτη δεν έχει επουλωθεί πλήρως.
- vanm66
- Λύκειο
- 14
- Has thanked: 231 times
- Been thanked: 349 times
Ε, ρε κολλήματα με το Σπλέντιτ :!@#!
Σ'όποιον αρέσει, αρέσει και το χρησιμοποιεί
Σ'όποιον δεν αρέσει, το στέλνει στην ανακύκλωση.
Εδώ νομίζω ότι πρέπει να γράφουμε τις εντυπώσεις μας και όχι να προσπαθούμε να πείσουμε τους άλλους για το αν ένα σαπούνι είναι καλό ή όχι.
Στην αγορά κυκλοφορούν καμιά 100ή διαφορετικά σαπούνια κι άλλες τόσες και περισσότερες κρέμες για να δοκιμάσουμε και να διαλέξουμε.
Σ'όποιον αρέσει, αρέσει και το χρησιμοποιεί
Σ'όποιον δεν αρέσει, το στέλνει στην ανακύκλωση.
Εδώ νομίζω ότι πρέπει να γράφουμε τις εντυπώσεις μας και όχι να προσπαθούμε να πείσουμε τους άλλους για το αν ένα σαπούνι είναι καλό ή όχι.
Στην αγορά κυκλοφορούν καμιά 100ή διαφορετικά σαπούνια κι άλλες τόσες και περισσότερες κρέμες για να δοκιμάσουμε και να διαλέξουμε.
Βαγγέλης
- vanm66
- Λύκειο
- 14
- Has thanked: 231 times
- Been thanked: 349 times
Για παρόμοιους λόγους υπάρχουν τοσες διαφορετικές μάρκες λεπίδων. Η Feather μπορεί για τους περισσότερους να είναι η απόλυτη λεπίδα, για κάποιους όμως παραείναι επιθετική για τα γούστα τους.
Αυτά και χωρίς παρεξήγηση, συμφορουμίστες. :megagrin
Αυτά και χωρίς παρεξήγηση, συμφορουμίστες. :megagrin
Βαγγέλης
- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
- Been thanked: 10 times
Επειδή στη διάρκεια της ζωής μας είναι πρακτικά αδύνατο ή οικονομικά ασύμφορο να δοκιμάσουμε τα 100 είδη σαπουνιών και 100 είδη κρεμών, είναι χρήσιμο να διαβάζουμε τις απόψεις άλλων, ώστε να φιλτράρουμε τα προς αγορά είδη, έστω και με κάποιο ρίσκο, λόγω της διαφορετικότητας του καθενός.vanm66 έγραψε:Στην αγορά κυκλοφορούν καμιά 100ή διαφορετικά σαπούνια κι άλλες τόσες και περισσότερες κρέμες για να δοκιμάσουμε και να διαλέξουμε.
Για παράδειγμα, τώρα που ξέρω ότι μου αρέσουν οι κοφτερές λεπίδες, θεωρώ αρκετά πιθανό να μου αρέσουν οι Feather, οπότε θα τις δοκιμάσω. Ή σε άλλο θέμα λέμε κάποιοι ότι δε μας αρέσουν τα "λιπαρά" balm, οπότε η εμπειρία ενός βοηθάει τις επιλογές του άλλου.
- BABIS
- Γυμνάσιο
- 14
Θέλω να πιστεύω ότι τα παραπάνω δεν αναφέρονται σε εμένα.vanm66 έγραψε:Ε, ρε κολλήματα με το Σπλέντιτ.
Δεν έγραψα πουθενά ότι είναι καλό σαπούνι ή κορυφαίο.
Έγραψα όμως ότι είναι "καλό για τα λεφτά του" ,
αφού βρίσκεται στο ... πάτωμα από κατηγορία τιμής , αν το μάθει κανείς ,
αφού είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάποιος αφρό με αυτό .
Για τις feather αν και πρέπει να είναι καλές ,
προσωπικά βαριέμαι να παραγγέλνω λεπίδες από ίντερνετ.