Όπως κάθε φορά έτσι και προχθές :hystericalbs1 χρησιμοποίησα τα εξής
ΟMega silvertip
Merkur 34c (εν αναμονή του ξυραφιού μου)
και το δειγματάκι της κρέμας.
Σαν ποσότητα νερού, δεν χρειάζεται υπρβολές, την κλασσική ποσότητα που χρειάζονται οι γνωστές μας αγγλικές κρέμες.Σαν άρωμα μοιάζει με το lemon & lime της TOBS.Είναι λεμονάτη κρέμα αρωματικά δηλαδή.Είναι το απόλυτο ταίρι της 4711.Τέτοια ομοιότητα...τι να πω!λες και τα φτιάχνει η ίδια εταιρία!
Τέσπα, η κρέμα κάνει πλούσιο αφρό και δημιουργεί ένα προστατευτικό 'φιλμ' πάνω στην επιδερμίδα.
Γενικά πολύ καλή εντύπωση μου άφησε.
DR. Harris Arlington
- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 597 times
- Been thanked: 970 times
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
o Χάρης είναι καλός αλλά ακριβός ρε γαμώτο...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- 14
Στέφο ένα 10άρικο κάνει το σωληνάριο, το κουτακι όμως κάνει 17 ευρώ.Είναι ακριβώς ο dr.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Ε, ναι... Σωληναριο ειδα, τιμη απο σωληναριο εβαλα.. :beah2 :megagrin

- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- 14
Νομίζω πολύ καλή επιλογή.Αν σ'αρεσει το άρωμα της 4711, θα τη λατρέψεις.
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Έχοντας ήδη δοκιμάσει το σαπούνι 2 φορές (εντάξει, το έχω σνιφάρει άλλες 10 περίπου) έχω καταλάβει 2-3 πραγματάκια σχετικά με αυτό. Το άρωμά του παραπέμπει σε εσπεριδοειδές. Θα έλεγα ότι μου θυμίζει τον ανθό του λεμονιού ή του νεραντζιού. Έχει δηλαδή μια άγουρη οσμή. Ούτε ξινή αλλά ούτε και γλυκιά, οπωσδήποτε όμως ανοιξιάτικη και ευχάριστη.
Δουλεύεται πολύ εύκολα. Το δοκίμασα και με γουρουνοπίνελο και με ασβό και δεν αντιμετώπισα την παραμικρή δυσκολία. Με 15-20 δευτερόλεπτα φόρτωμα, μπορεί να δώσει αφρό ικανό για 4+ περάσματα. Δεν ζητάει πολύ νερό (έβαλα 2 σταγόνες μετά το φόρτωμα και 2 μετά το 2ο πέρασμα). Ο αφρός του είναι μέτριος σε όγκο αλλά αρκετά πυκνός. Διευκολύνει την λεπίδα στο πέρασμα αλλά δεν αφήνει κάποιο φιλμ στο δέρμα (όπως π.χ. το Tabac), χωρίς αυτό να είναι μειονέκτημα.
Δουλεύεται πολύ εύκολα. Το δοκίμασα και με γουρουνοπίνελο και με ασβό και δεν αντιμετώπισα την παραμικρή δυσκολία. Με 15-20 δευτερόλεπτα φόρτωμα, μπορεί να δώσει αφρό ικανό για 4+ περάσματα. Δεν ζητάει πολύ νερό (έβαλα 2 σταγόνες μετά το φόρτωμα και 2 μετά το 2ο πέρασμα). Ο αφρός του είναι μέτριος σε όγκο αλλά αρκετά πυκνός. Διευκολύνει την λεπίδα στο πέρασμα αλλά δεν αφήνει κάποιο φιλμ στο δέρμα (όπως π.χ. το Tabac), χωρίς αυτό να είναι μειονέκτημα.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- xristos_metal
- Δημοτικό
- 15
- Been thanked: 15 times
Αρκετα μετρια κρεμα. Το αρωμα δε λεει και πολλα....ειναι λεμονατο αλλα εχει τη χημικη μυρωδια σαν αυτα που βαζουν στις τουαλετες, οποτε δεν ενθουσιαζει. Για μια κρεμα αυτης της τιμης περιμενεις πολλα περισσοτερα καισ την αποδοση της. Εν κατακλειδι μεγαλη απογοητευση. Ευτυχως την αγορασα σχεδον τσαμπα. Αν καποιος θελει να αγορασει λεμονατη κρεμα ας παρει την taylor limes, ή αν θελει να δωσει κατι παραπανω προτεινω ανεπιφυλακτα trumper ή truefitt and hill limes.