Κλώνος Merkur Futur

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13866 times

Από δεύτερο χέρι,κάποιος-οι την πήραν και για κάποιο λόγω την επέστρεψαν.
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
stergios

Φτιαξε μας Αντουαν! :-) Χρονια καλα με την ευκαιρια σε ολους!
Zizu10
Νήπιο
Νήπιο
8
Has thanked: 32 times
Been thanked: 460 times

Tony έγραψε:Από δεύτερο χέρι,κάποιος-οι την πήραν και για κάποιο λόγω την επέστρεψαν.
Υπάρχει περίπτωση να την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος πριν;
Αυτό είναι σοβαρό θέμα όταν μιλάμε για μηχανή ξυρίσματος! Βλέπω να την αφήνω καμιά μέρα μέσα στο οινόπνευμα...
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11686 times
Been thanked: 11848 times
Επικοινωνία:

Το σκέφτομαι και εγώ για το οινόπνευμα, αλλά φοβάμαι για :happy-bouncyredfire: spontaneous combustion (αυτοανάφλεξη).
Μιλάμε για Κινέζικα πράγματα! Δεν παίζουμε με τις μουτράκλες μας! :D
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Κύριοι Futur είναι μόνο μια. Το ξύρισμα που δίνει η Futur, το δίνει μόνο η Futur και κανένας κλώνος.

Οι κλώνοι είναι απλά κλώνοι, φτηνές απομιμήσεις που άνετα κατά την διάρκεια του ξυρίσματος μπορεί να πεταχτεί τμήμα του το οποίο θα σας κατασφάξει. Δεν ξέρω με ποια λογική θέλετε να αποκτήσετε χαμόγελο τζόκερ εκτός του αγοράζω κάτι φθηνά που μοιάζει με το αυθεντικό. Σε καμία περίπτωση δεν συμβουλεύω τους νέους συνξυριστές να αγοράσουν από αγνώστου κατασκευαστή απομίμηση και μάλιστα μηχανή ασφαλείας.
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Εγώ προσωπικά ξέρω ότι μπορεί να είναι καλή η εν λόγω μηχανή.
Το να βγει μάπα ούτε αυτό το αποκλείω αλλά οι Κινέζοι πλέον έχουν πολλές ποιότητες.
Παλιά είχαν βγάλει μία κλώνο της futur που δεν άξιζε ντιπ.
Αυτή φαίνεται πολύ καλή και θα ήταν ωραίο κάποιος που έχει και τις 2 να μας έλεγε δυο λόγια.
Αν μη τι άλλο θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πως ξυρίζουν.
Ήδη ο φίλτατος Αντώνης μας είπε 2 λόγια.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11686 times
Been thanked: 11848 times
Επικοινωνία:

Εξάλλου είναι γνωστό ότι we like "Living on the (double) edge"...
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13866 times

Συμφωνώ με τον Πέτρο,

Αλλά κυρίως με τον Μαρίνο,που έγραψε αρχικά:
Η τιμή ήταν τόσο χαμηλή που δεν με ενδιέφερε αν μετά το πρώτο ξύρισμα θα την πετούσα.
Εκεί ποντάρουν,και φυσικά κερδίζουν,εξάλλου εδώ ταιριάζει μια λαϊκή ρύση που λέει_τι είναι ο κάβουρας,τι το ζουμί του; με αυτό το σκεπτικό αγοράζεις κλώνο και σε τέτοια χαμηλή τιμή.

Αλλά γιατί τέτοια απαισιοδοξία βρε παιδιά,εντάξει πάντα θα υπάρχει το ρίσκο,όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα ευθυγράμμισης ή άλλα σοβαρά σφάλματα που είχαν οι πρώτοι κλώνοι,και εάν έρθει η μηχανή και είναι δεύτερο χέρι,θα είναι σαν να αγοράσαμε μια μεταχειρισμένη...so what,ακολουθούμε την διαδικασία λυσίματος/απολύμανσης που κάνουμε στις vintage, 'εγώ το κάνω σε όλες' και όλα ok... Άντε και καλά ξυρίσματα :)
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Άβαταρ μέλους
bono
Νήπιο
Νήπιο
8
Has thanked: 670 times
Been thanked: 202 times

Νάναι καλά οι Κινέζοι που μας δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουμε προϊόντα που υπό κανονικές συνθήκες δε θα αγοράζαμε ποτέ, την παράγγειλα κι εγώ με σκοπό να τη χαρίσω σε φίλο που έχει εκφράσει την επιθυμία να δοκιμάσει το π.ξ χωρίς όμως να το έχει κάνει ακόμα.
Γιάννης :auto-sportbike:
stergios

Petros.Mp έγραψε:Κύριοι Futur είναι μόνο μια. Το ξύρισμα που δίνει η Futur, το δίνει μόνο η Futur και κανένας κλώνος.

Οι κλώνοι είναι απλά κλώνοι, φτηνές απομιμήσεις που άνετα κατά την διάρκεια του ξυρίσματος μπορεί να πεταχτεί τμήμα του το οποίο θα σας κατασφάξει. Δεν ξέρω με ποια λογική θέλετε να αποκτήσετε χαμόγελο τζόκερ εκτός του αγοράζω κάτι φθηνά που μοιάζει με το αυθεντικό. Σε καμία περίπτωση δεν συμβουλεύω τους νέους συνξυριστές να αγοράσουν από αγνώστου κατασκευαστή απομίμηση και μάλιστα μηχανή ασφαλείας.

Προσωπικα απ τα λιγα που διαβασα και λεω λιγα γιατι ουτε να διαβασεις αξιζει τον κοπο για 7 ευρω μηχανη, η οποια μαλιστα θα ερθει και στην πορτα σου. Η γεωμετρια και η σχεδιαση ειναι πανομοιοτυπη απ οσο καταλαβα. Τωρα αν τα 25 γρ το φινιρισμα και τα υλικα παιζουν τοσο μεγαλο ρολο στο να μη με ξυρισει καλα, τοτε και παλι θα πω σιγα τα ωα, εχυσα 2 καφεδες.

Στην τελικη ενταξει, το οτι γινεται στο solingen και γραφει Germany δε σημαινει απαραιτητα οτι αξιζει 70€. Εξηγειται αλλα μαλλον δεν δικαιολογειται. Κ ενας θεος ξερει τι κοστιζει στη merkur. Οι κινεζοι θελουν να βγαλουν απ την ποσοτητα και δε θελουν μεσαζοντες. Και ας μη μιλησουμε για την ποιοτητα της merkur. Εχω δει αρκετες futur σε φωτο στο net που τετοιο χαλι δεν εχουν ουτε καποιες μηχανες ενος αιωνα. Και προς θεου δε σε σφαζουν ετσι οι μηχανες.

Ενα αλυσοπριονο κινεζικο εχει 50€. Ενα σουηδικο husqvarna, made in china κτλ πλεον εχει στο ιδιο μεγεθος και κυβικα τουλ 600. Αφενος σημαινει πως και οι κινεζοι εξελισσονται και εχουν ποιοτητες και αφετερου πως δινεις 1 μισθο για να παρεις τον Zehng που τον λενε kankkunen (δε μου ρχοταν Σουηδος). Οκ στο μελλον θα σου κοστισουν περισσοτερο (και θα σου βγαλουν και την ψυχη στη δουλεια) απο ενα husqvarna αλλα ειπαμε! 50€ και μια χαρα ψηνεσαι κ λες...παρτο κ αυριο βλεπουμε! Προσωπικα επιλεγω husky, μα ειναι εργαλειο κ οχι ξυριστικη. Και γενικα οσο ο διαλος το θυμιαμα, αποφευγω τις απομιμησεις και το φτηνο. Αλλα ειναι δελεαρ! Εξαλλου δεν ειναι τυχαια απομιμηση. Futur!

Τελος υπαρχουν κ περιπτωσεις που κινεζικα παπια ειναι καλυτερα σε ολα απο καποια μοντελα επωνυμων με τα μισα λεφτα περ. Βλεπεις honda μερικα χρονια μετα και ειναι ρεντζαλα. Αν βγαλεις τ αυτοκολλητο, λες ειναι κινεζος.

Τωρα ποσο "ανετα" μπορει να πεταχτει κατι και να σε σφαξει, ειδικα κατι που δε το χεις δει, απορω.

Καλυτερα λενε να σου βγει το ματι....! Κατι ξερει ο σοφος λαος.

Φιλικα παντα, απλα διαφωνησα. :-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”