ΧTRO Zenith πινελο
Prep sapone da barba
Fatip Gentile
Supermax titanium (#3)
ASL Figaro
69,3 γρμ,ορειχαλκινη,επιχρυση.Ειναι πιο επιθετικη απο τις Merkur 34c και ΕJ 89.Εχω και τη Retro OC και επιβεβαιωννω οτι και ειναι πολυ καλες μηχανες και η λεπιδα καθεται ισια.Εκτος και αν δε βλεπεις.
ΧTRO Zenith πινελο
Prep sapone da barba
Fatip Gentile
Supermax titanium (#3)
ASL Figaro
69,3 γρμ,ορειχαλκινη,επιχρυση.Ειναι πιο επιθετικη απο τις Merkur 34c και ΕJ 89.Εχω και τη Retro OC και επιβεβαιωννω οτι και ειναι πολυ καλες μηχανες και η λεπιδα καθεται ισια.Εκτος και αν δε βλεπεις.
Γιώργο καλημέρα
Την prep που την αγόρασες ? Στην Ιταλία δεν την βρίσκω.
Καλημέρα σε όλους.
Χθες το βράδυ:
- Σαπούνι La Toja Stick.
- Πινέλο Semogue Owners Club Bristle ash wood.
- Μηχανή Muhle R41 - iKon Bulldog.
- Λεπίδα Personna Platinum.
- ASL και EdT Denim Original.
Το La Toja Stick ήταν το πρώτο σαπούνι που χρησιμοποίησα. Με την χαμηλή τιμή του ήταν εύκολο να δοκιμάσω, επιτέλους, ένα σαπούνι. Μου είχε αρέσει πολύ, με βοήθησε να κάνω πολύ καλό αφρό χωρίς πολλές δυσκολίες και μου έδινε την απαιτούμενη προστασία απέναντι σε επιθετικές μηχανές και λεπίδες. Χωρίς λόγο, σύντομα, πέρασε στο πάγκο και μόνο όταν κάποια κρέμα δε με ικανοποιούσε έτριβα λίγο στο πρόσωπο μου για να τη βοηθήσω.
Όταν ξαναπήρε την ευκαιρία του μου υπενθύμισε ότι είναι εξαιρετικό προϊόν. Η Muhle γλιστρούσε και σάρωνε προς όλες και στις κατευθύνσεις χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Στο τέλος έριξα και το τελευταίο ξύρισμα, με την φορά των γενιών, για το οποίο μιλάνε κάποιοι φίλοι και άπλωσα τον λίγο αφρό που μου έμεινε για μερικά λεπτά στο πρόσωπό μου. Αποτέλεσμα ένα υπέροχο ξύρισμα.
Μετά από 2 εβδομάδες αξυρισιάς στο κεφάλι, επιστρατεύτηκε η Vanta για το πρώτο πέρασμα, αν και θα μπορούσε πολύ άνετα να το κάνει και η Futur. Στο κεφάλι δεν ήταν ουάο το αποτέλεσμα, στο πρόσωπο όμως έδωσε ρέστα!
Η σημερινή Κυριακάτικη ξούρα περιελάμβανε:
- Σάπων περγαμόντο του Μήτσου
- Χτύπημα με faena manchurian
- Merkur Progress με λεπίδα bic
- Korres vetiver, green tea, cedarwood balm