Εγώ το balm το χρησιμοποιώ πάντα μετά από το asl . Για ενυδάτωση. Λίγες φορές δοκίμασα πρώτα balm και όταν έριξα το asl έγινε κολλώδης όλη η μούρη μου. Σα να ξεπλύθηκε το balm ...
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
Δεν υπάρχει γιατί . Όπως σε βολεύει και όπως νιώθεις εσύ καλύτερη ενυδάτωση. Εγώ βάζω πρώτα τη lotion για άρωμα και απολύμανση και μετά το balm για την ενυδάτωση. Αν εσένα σε βολεύει ανάποδα καν το ... αλλά το να ρίχνεις lotion (ειδικά με οινόπνευμα) πάνω στο balm πως σου φαίνεται?
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
Σαφώς χειρότερο το να βάλεις λοσιόν πάνω σε balm. Απ τη στιγμή που το balm είναι αρωματικό από μόνο του, έστω κι ελαφρώς, και κάνει απολύμανση μαζί με ενυδάτωση, γιατί να τα βάλεις και τα 2; Balm με τη μία και τέλος αν θες ενυδάτωση, splash άμα δε θες.
Για άρωμα προσθέτεις κολόνια, άρωμα κτλ αν θες όχι στο πρόσωπο με balm προφανώς.
Γούστα είναι αυτά φυσικά. Εμένα αν και δε μου προκάλεσε πρόβλημα η χρήση και των 2, μου φάνηκε ανούσια. Μπερδεύονται και τα αρώματα και δεν μου πάει. Καλύτερα μου πάει η τελείως άοσμη κρέμα ξυρίσματος της ARKO μετά από 1 splash, και αυτό κάμποση ώρα μετά.