O Erik Hodges (aka Douglas Smythe) ιδιοκτήτης της PAA και Crown King.Dr.Takero έγραψε:Το έχω ξαναδιαβάσει από Herco. Ποιός είναι ο απατεωνίσκος?
Το ξύρισμα της ημέρας: Ιανουάριος 2017
- captain_hx
- Εξειδίκευση

- 10
- Has thanked: 16281 times
- Been thanked: 16450 times
- Επικοινωνία:
- Dr.Takero
- Λύκειο

- 9
- Has thanked: 6934 times
- Been thanked: 7583 times
Ακη,
έβαλα λεπίδα Personna* platinum και το ξύρισμα ήταν μέτριο γιατί ψιλοφοβόμουν να την χειριστώ. Νομίζω ότι κόβει όπως ο Μερκούρης της προόδου στο 3. Αυτό που μου άρεσε ήταν ο ήχος της κοπής! Χρατς!
Με τον καιρό θα την μάθω και θα δω τι παίζει. Πάντως είναι όμορφη και βαριά.
* Πολύ 80s η λέξη "περσόνα" που υπονοούσε "μορφή", "μούρη" !!!
Το σαπούνι Extro έχει ωραίο δυνατό, χειμερινό, βαρβατιλέ άρωμα (σίγουρα θα το επέλεγε ο Ελβις για ξούρα και combo με asl Brut) αλλά δεν το πετυχαίνω με τίποτα. Η θα είναι σοβάς ή θα είναι διαφανές αραίωμα. Δεν ξέρω πως να πετύχω το νερό του...
Κάπτεν, γιατί είναι απατεωνίσκος ο χριστιανός???
έβαλα λεπίδα Personna* platinum και το ξύρισμα ήταν μέτριο γιατί ψιλοφοβόμουν να την χειριστώ. Νομίζω ότι κόβει όπως ο Μερκούρης της προόδου στο 3. Αυτό που μου άρεσε ήταν ο ήχος της κοπής! Χρατς!
Με τον καιρό θα την μάθω και θα δω τι παίζει. Πάντως είναι όμορφη και βαριά.
* Πολύ 80s η λέξη "περσόνα" που υπονοούσε "μορφή", "μούρη" !!!
Το σαπούνι Extro έχει ωραίο δυνατό, χειμερινό, βαρβατιλέ άρωμα (σίγουρα θα το επέλεγε ο Ελβις για ξούρα και combo με asl Brut) αλλά δεν το πετυχαίνω με τίποτα. Η θα είναι σοβάς ή θα είναι διαφανές αραίωμα. Δεν ξέρω πως να πετύχω το νερό του...
Κάπτεν, γιατί είναι απατεωνίσκος ο χριστιανός???
Let the music play
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Καλησπερα σας
- Γλυκερινης Παπουτσανη
- KLM
- Personna Hair Shaper
- Razorock HMW 24
- Kolynos
- Aqua Velva
Αντεχει η Kolynos ακομα και με (χατζαρο)σαβετα
- Γλυκερινης Παπουτσανη
- KLM
- Personna Hair Shaper
- Razorock HMW 24
- Kolynos
- Aqua Velva
Αντεχει η Kolynos ακομα και με (χατζαρο)σαβετα

- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 1365 times
- Been thanked: 4912 times
Καλησπέρα σας:
- Σαπούνι Ξυρίσματος Portland England
- Πινέλο Ξυρίσματος SOC Bristle
- Safety Razor Mühle sb κεφαλή & Ikon λαβή
- Λεπίδα Gillette 7 o'clock [3]
- ASL & Cologne GFT Spanish Leather
Καλή εβδομάδα να μας ξημερώσει!
- Σαπούνι Ξυρίσματος Portland England
- Πινέλο Ξυρίσματος SOC Bristle
- Safety Razor Mühle sb κεφαλή & Ikon λαβή
- Λεπίδα Gillette 7 o'clock [3]
- ASL & Cologne GFT Spanish Leather
Καλή εβδομάδα να μας ξημερώσει!
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- blade2668
- Νήπιο

- 9
- Has thanked: 6041 times
- Been thanked: 1604 times
Καλησπέρα στην παρέα.
- Σαπούνι MWF, το χρησιμοποιώ σαν να ήταν stick.
- Πινέλο mens only 2016, ασβός.
- Μηχανή Edwin Jagger / Λεπίδα astra superior platinum (#1).
- 444 Alum Block.
- Norina norina fougere.
Με το που ακούμπησε ο ασβός στη μούρη μου το Mitchells άρχισε να αφρίζει σαν τρελό. Τρελάθηκα και εγώ από την χαρά μου και άρχισα τις βιασύνες και τις αμπαλοσύνες. Τώρα ψάχνω τσιρότα.
Καλή συνέχεια και καλές ξούρες σε όλους.
- Σαπούνι MWF, το χρησιμοποιώ σαν να ήταν stick.
- Πινέλο mens only 2016, ασβός.
- Μηχανή Edwin Jagger / Λεπίδα astra superior platinum (#1).
- 444 Alum Block.
- Norina norina fougere.
Με το που ακούμπησε ο ασβός στη μούρη μου το Mitchells άρχισε να αφρίζει σαν τρελό. Τρελάθηκα και εγώ από την χαρά μου και άρχισα τις βιασύνες και τις αμπαλοσύνες. Τώρα ψάχνω τσιρότα.
Καλή συνέχεια και καλές ξούρες σε όλους.
Κώστας
- captain_hx
- Εξειδίκευση

- 10
- Has thanked: 16281 times
- Been thanked: 16450 times
- Επικοινωνία:
Ο Χριστιανός είχε φτιάξει διάφορα ψεύτικα προφίλ τα οποία χρησιμοποιούσε για να γράφει διθυραμβικές κριτικές για τα σαπούνια που κατασκευάζει. Περισσότερα εδώ.Dr.Takero έγραψε:Κάπτεν, γιατί είναι απατεωνίσκος ο χριστιανός???
- kikos7
- Γυμνάσιο

- 10
- Has thanked: 7217 times
- Been thanked: 6654 times
Από τον πύργο της Πίζας καλησπέρα 
-Mystere Argos ss
-Shavemac 2band
-Merkur progress 510 #4
-Permasharp super #1
-Fine asl
Είχα να ξυριστώ με την progress κάπου 1 χρόνο και ίσως να έχω κάνει το καλύτερο ξύρισμα του χρόνου. Το λέτε συνέχεια πως futur και progress είναι κορυφαίες.
το κόλλημα μου μέσα με τις vintage gillette 

-Mystere Argos ss
-Shavemac 2band
-Merkur progress 510 #4
-Permasharp super #1
-Fine asl
Είχα να ξυριστώ με την progress κάπου 1 χρόνο και ίσως να έχω κάνει το καλύτερο ξύρισμα του χρόνου. Το λέτε συνέχεια πως futur και progress είναι κορυφαίες.
Δημήτρης
- Dr.Takero
- Λύκειο

- 9
- Has thanked: 6934 times
- Been thanked: 7583 times
Χμμμ, μεγαλοφυές. Δαιμονικό!captain_hx έγραψε:Ο Χριστιανός είχε φτιάξει διάφορα ψεύτικα προφίλ τα οποία χρησιμοποιούσε για να γράφει διθυραμβικές κριτικές για τα σαπούνια που κατασκευάζει. Περισσότερα εδώ.Dr.Takero έγραψε:Κάπτεν, γιατί είναι απατεωνίσκος ο χριστιανός???
Ο απατεωνίσκος πρέπει να έχει ελληνικό αίμα στις φλέβες του. Είμαι σίγουρος ότι κάποιος προπάππος/προγιαγιά του ήτο Έλλην!
Let the music play
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Ειχε κανει και αλλα πιο Αμερικανικα που ενοχλησαν συγκεκριμενες ομαδες. Πχ ειχε δηλωσει (στην αρχη) οτι ειναι βετερανος και οτι στηριζει καποια ενωση με μερος των εσοδων του - οταν τον στριμωξαν να ξεκαθαρισει που ακριβως πολεμησε, ειπε οτι δεν ειναι ο ιδιος βετερανος αλλα ο πατερας του και καποιος θειος του και γιαυτο το λογο στηριζει τις ενωσεις των βετερανων. Τελικα δραχμη τσακιστη δεν πηραν οι βετερανοι.
Οσον αφορα την αμεση ενδιαφερομενη κοινοτητα των ξυριστων το ψεμμα που επεμενε να λεει οτι δηλαδη τα αρχικα διαφανα (και πολυ καλα) σαπουνια του ΔΕΝ ηταν γλυκερινης, ειναι αυτο που τους εξοργισε. Και παροτι ακουγεται καπως, δυστυχως εχει και προεκτασεις μιας και εγραφε ψεμματα και στα ingredients στα κουτακια τους.
Σημερα, εχει καταφερει να εχει μεγαλη βαση φανατικων πελατων - να πουλαει μια χαρα και σαπουνια και λοσιον και οτι αλλο θελει - με 2-3 διαφορετικα labels και να λαμβανει καλες κριτικες παροτι συχνα πυκνα σταματαει την παραγωγη καποιων προιοντων του με το ετσι θελω. Επισης βρισκεται παντου στο facebook - σε καθε μικρο ή μεγαλο group - και κανει τη διαφημιση του κανονικα σαν να μην τρεχει καστανο. Εχει συνεργαστει και με τον δικο μας τον Con Kazantzidis σε vlogs.
Προσωπικα παραδεχομαι σε αποδοση και σε μυρωδιες τα περισσοτερα σαπουνια του - αλλα σαν προσωπικοτητα δεν αξιζει ουτε δευτερη ματια.
Οσον αφορα την αμεση ενδιαφερομενη κοινοτητα των ξυριστων το ψεμμα που επεμενε να λεει οτι δηλαδη τα αρχικα διαφανα (και πολυ καλα) σαπουνια του ΔΕΝ ηταν γλυκερινης, ειναι αυτο που τους εξοργισε. Και παροτι ακουγεται καπως, δυστυχως εχει και προεκτασεις μιας και εγραφε ψεμματα και στα ingredients στα κουτακια τους.
Σημερα, εχει καταφερει να εχει μεγαλη βαση φανατικων πελατων - να πουλαει μια χαρα και σαπουνια και λοσιον και οτι αλλο θελει - με 2-3 διαφορετικα labels και να λαμβανει καλες κριτικες παροτι συχνα πυκνα σταματαει την παραγωγη καποιων προιοντων του με το ετσι θελω. Επισης βρισκεται παντου στο facebook - σε καθε μικρο ή μεγαλο group - και κανει τη διαφημιση του κανονικα σαν να μην τρεχει καστανο. Εχει συνεργαστει και με τον δικο μας τον Con Kazantzidis σε vlogs.
Προσωπικα παραδεχομαι σε αποδοση και σε μυρωδιες τα περισσοτερα σαπουνια του - αλλα σαν προσωπικοτητα δεν αξιζει ουτε δευτερη ματια.

- nik16v
- Λύκειο

- 12
- Has thanked: 8866 times
- Been thanked: 3947 times
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα,
Μηχανή: Edwin Jagger DE8911BL
Λεπίδα: Astra SP #4
Πινέλο: Ωmega 10065
Σαπούνι: TOBS Sandallwood
Μετά το ξύρισμα: Floid Mentolado Vigoroso

Μηχανή: Edwin Jagger DE8911BL