knots unboxing day!
και μετά απο μεγάλη περιπέτεια...
σημερα θα προσαρμοσω τη διαμετρο των βασεων στη τελικη διαμετρο των θυσανων, αυριο θα αραξω λιγο με την οικογενεια, και Δευτερα πρωι πρωι ξεκιναω να κολλαω
Added in 12 hours 19 minutes 43 seconds:
τα νεα απο το μετωπο εχουν ως εξης:
οι υποδοχες των θυσανων ειναι ετοιμες
περαστηκε το πρωτο χερι του προστατευτικου λούστρου και οι βασεις αναπαυονται προκειμενου να το απορροφησουν
αυριο θα περαστει το 2ο και 3ο χέρι και προχωραμε
κάτι που αφορά τους θυσάνους τώρα:
ανεβαζω δυο φωτογραφίες από την πρόσφατη παραλαβή
υπάρχουν δυο κουτια οπως βλέπετε (απο τα οποία και εχω αφαιρέσει το καρε πλαίσιο που προστάτευε τους θυσανους κατά τη μεταφορά τους - το έκανα προκειμενου οι θυσανοι να αναπνεύσουν λίγο απο το τετράγωνο κορσεδακι τους

)
το μπροστινο κουτι περιέχει θυσανους high mountain white, το πίσω silvertip
οπως φαινεται, η απόχρωση των HMW είναι πιο ανοιχτή σε σχέση με το γκρι-μπεζ των silvertip
αν κάποιος ενδιαφέρεται για HMW, ας στειλει pm
η επιβαρυνση θα ειναι 12 ευρω
ΕΠΙΣΗΣ
εχω τρεις θυσανους 24mm knot τους οποιους ειχα παραλάβει σαν δείγμα οταν διάλεγα προμηθευτη
τους εχω χρησιμοποιήσει 3-4 φορες προκειμενου για να δω τις ιδιότητές τους
τελικά δεν παραγγέλθηκαν λόγω θεμάτων στο χρόνο παράδοσης είτε στην ποσότητα που μου ζητηθηκε να παραγγείλω
αν καποιος ενδιαφέρεται για να μπουν στο πινέλο του, η τιμή του πινέλου θα πέσει στα 60 ευρω.
ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ποιότητά τους, ίσα ισα που η τρίχα τους ειναι διαπιστωμένα καλή. Εχει γίνει το break in τους με σαπουνόνερο/αφρό και έχουν ανοίξει όμορφα, ειναι πανέτοιμοι για χρήση.
όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται, στέλνει μήνυμα και
Κ Α Λ Α Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α σε όλα τα παιδιά του φόρουμ και τις οικογένειές τους !