Το ξύρισμα της Ημέρας: Νοέμβριος 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10
Has thanked: 18550 times
Been thanked: 15729 times

Δημήτρη Gillette black beauty long handle η θεριστική? Όμορφη μηχανή !
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
Άβαταρ μέλους
kikos7
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 7205 times
Been thanked: 6597 times

Ναι Άκη. Σχεδόν NOS από το παζάρι με κάτι ψιλά. Παλιά και φτηνή.
Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
blade2668
Νήπιο
Νήπιο
9
Has thanked: 6041 times
Been thanked: 1604 times

Χαιρετώ την παρέα. Σήμερα είπα να ακολουθήσω τα παιδιά που επέλεξαν να ξυριστούν με τα φθηνότερα προϊόντα.
Εικόνα
Πινέλο Ω 10018 (τώρα θα με πεις "γιατί εχθές τι χρησιμοποίησες;"....).
Κρέμα prosar (καλά εδώ που τα λέμε κάτι μεγάλες ιταλικές VITOS έχουν σχεδόν τα μισά λεφτά ανά γραμμάριο...). Πάντως ήταν αρκετά καλή και θα ξαναμπεί στο rotation, μετά από χρόνια.
Ξυράφι Lord l6 και λεπίδα persona.
Κολώνια ΛΙΝΑ Πεύκο.

Καλά ξυρίσματα σε όλους σας.
Κώστας
desperado
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 3820 times
Been thanked: 4324 times

Καλό μήνα με υγεία παιδιά!

Πριν λίγο:
Feather AC + Pro #2
SOC 2 band
Savon Mystere Cuba by Kikos7 (new entry)
Alum Block
Lemon Witch Hazel
Fine American Blend asl

Είχα στήσει ξόβεργες για το καινούργιο σαπούνι του Δημήτρη. Είναι και αυτό πάρα πάρα πολύ καλό, με άψογες ιδιότητες και υπέροχο, πολύ ψαγμένο, άρωμα. Έχει menthol. Δεν θυμάμαι να έχω χρησιμοποιήσει ξανά σαπούνι με menthol και ήταν για εμένα μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Δεν προτείνεται για πρωινά χειμωνιάτικα ξυρίσματα, αλλά το βράδυ, και φυσικά το καλοκαίρι, δημιουργεί μια πολύ ωραία αίσθηση που σου φτιάχνει το κέφι. Επιμένω στο άρωμα, το οποίο έχει κάτι το εσπεριδοειδές, αλλά και κάτι άλλο πιο "σκοτεινό". Μου αρέσει πολύ! Και φυσικά σε δυνατή ένταση, δεν το ψάχνεις κάπου χαμένο στη μετάφραση. Το bowl του είναι μεγάλο, όπως πρέπει, φορτώνεις ανετοτατάτατα. Υπέροχη ετικέτα! Τα συγχαρητήριά μου Δημήτρη!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperado την 01 Νοέμ 2016, 23:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Θοδωρής

"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
Άβαταρ μέλους
ioannisf
Νήπιο
Νήπιο
9
Been thanked: 186 times

Βραδυνό απολαυστικότατο ξύρισμα.Στην αρχή,η λεπίδα πήρε την..... κατιούσα.Μετά ξύρισε στις 90 μοίρες κ τέλος...... είχαμε για πρώτη φορά,κόντρα ξύρισμα.Η merkur 33c δεν το συζητώ,συγχωρεί λάθη κ άτομα σαν εμένα που τώρα "μπήκαν"στο π.ξ. η αγορά της κρίνεται απαραίτητη.
-Προετοιμασία με βραδυνό μπανάκι λοιπόν.
-Κρέμα tabac
-πινέλο Ωmega
-merkur 33c
-astra superior platinum
-speick lotion
-korres balm.......

Aύριο θα έχω στα χέρια μου κ την speick balm.
Όσο μέρα με την μέρα βελτιώνω κ την τεχνική μου τόσο η απόλαυση αυξάνεται.
Καλό σας βράδυ!!
Άβαταρ μέλους
Nomad
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 6648 times
Been thanked: 3263 times

Pino Silvestre Shave Master
Plisson Synthetic
Merkur Progress
Perma Sharp Super
Speick ASL
Εικόνα
Μετά από καιρό, επέστρεψα σε ξύρισμα με DE. Επίσης, μετά από 16 μήνες στο Π. Ξ και δοκιμή τουλάχιστον 20 διαφορετικών λεπίδων, είπα να δοκιμάσω τις Perma Sharp. Δεν θέλω να βγάζω συμπεράσματα με ένα μόνο ξύρισμα, αλλά σαν πρώτη χρήση θα τις χαρακτήριζα τουλάχιστον ισάξιες με τις αγαπημένες μου Polsilver. Κοφτερές, αποτελεσματικές και εξαιρετικά γλυκές. Θα τις δω και στο δεύτερο ξύρισμα.

Pino Silvestre, το σαπούνι που το έχω φτάσει κάτω από τη μέση αν και το έχω μόνο 2,5 μήνες. Έχει μπει εύκολα στο τοπ3 όταν σε αυτό βρίσκεται το Varesino. Δεν έχει να ζηλέψει πολλά για να μην πω τίποτα, από αυτό . Είναι και φιλικότατο προς το δέρμα μου, κάτι που δεν ισχύει με το Varesino.

Καλό μήνα να έχουμε!
Νίκος
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Καλημέρα

Eswin Jagger 89L
Viking's Sword (3)
New Forest Tubby 2
MDC Unscented
Floid Blue

Κάθε φορά που ξαναπιάνω στα χέρια μου την Jagger πάντα με εκπλήσσει το πόσο γλυκιά και αποτελεσματική μηχανή είναι . Τουλάχιστον στα δικά μου γένια που είναι μέτριας σκληρότητας πάντα μου δίνει ενα απολαυστικό και αποτελεσματικότατο ξύρισμα. Απο εκεί και πέρα για μεγαλύτερη επιθετικότητα (αν θέλεις) παίζεις με πιο κοφτερές λεπίδες .
Για τα New Forest το μόνο που μετανιώνω είναι οτι δεν πήρα 2-3 ακόμη πινέλα πριν σταματήσει η παραγωγή τους απο τον
Peter........
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
christostz03
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 6352 times
Been thanked: 9776 times

Καλημέρα σε όλους ...

- Pre Shave Αch Brito Glyce Lime
- Σαπούνι ξυρίσματος TOBS Jermyn Street Collection
- Πινέλο ξυρίσματος Ωmega 10065 Boar
- Safety Razor - Merkur 23c - Closed Comb
- Λεπίδα Wilkinson Sword #3
- After Shave 444 Alum Block
- After Shave Balm 444
- After Shave Lotion ΕΠΑΜ. ΜΕΝΟΥΝΟΣ Λεμόνι
Wet Shaving Rules !!!

"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...

-- Χρήστος --
Άβαταρ μέλους
george644
Δημοτικό
Δημοτικό
9
Has thanked: 3247 times
Been thanked: 2785 times

Φιλε Νοmad εχω πυκνα και σκληρα γενια .Οι Perma-sharp ειναι οι μονες που μου πανε 5 γλυκα ξυρισματα.Και εχω δοκιμασει γυρω στις 30 μαρκες.Με EJ 89; αλλα θα τη δοκιμασω με την Χ3 slant.Κορυφαιες κοφτερες,γλυκες λεπιδες.

Added in 36 minutes 57 seconds:
Εικόνα

Καλησπερα σε ολη την παρεα
3 το απογευμα

Μπανιο
Οmega 6151
Valobra αμυγδαλο
Fatip Retro
Asco(#1)
ASL Puerto Galera bay rum (diy)
AS cream Prep

Γενι 30 ωρων ,αλλα το χερι μου παλι στη Fatip πηγε.4 περασματα,BBS.Tο πινελο που ειναι μαυρος ασβος το βρισκω πολυ καλο για το γενι μου που θελει δυνατο τριψιμο.Το bay rum μου ,περιεχει μιση μπουκαλα Captain Morgan gold (Το αλλο μισο το ηπια με cola...),και εκτος απο τα συνηθισμενα(δαφνελαιο Καραιβικης,ξυσμα πορτοκαλι,μπαχαρι,γαρυφαλλο),εβαλα και λιγη σκονη ammonium alum,καστορελαιο και lime. Λιγο Prep στο τελος ετσι για να στρωσω γρηγορα.Πολυ ωραια...
Άβαταρ μέλους
Nomad
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 6648 times
Been thanked: 3263 times

*Διαφθορά alert*
Γιώργο, που να δοκιμάσεις και SE μηχανή! Για τα γένια σου θα ειναι οτι πρέπει. Πλέον δύσκολα παει το χέρι μου σε DE...
Νίκος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”