Χαίρετε ! Πριν λίγο :
✔ Semogue 1438
✔ Frankenrazor : Κεφαλή Edwin Jagger + λαβή maggard MR11
✔ Perma Sharp ( 4 )
✔ Savon Mystère Argos by kikos7
✔ Denim Gold
Καταρχήν να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου το φίλο Δημήτρη (kikos7 ) που μου έδωσε την ευκαιρία μέσα από αυτή την τυχαία επιλογή του να απολαύσω το σαπούνι του.
Το σαπούνι όταν ήρθε χθες και το άνοιξα κατάλαβα γιατί μέρος του ονόματος του είναι Άργος και γιατί έχει πορτοκαλιές στην ετικέτα . Ειλικρινά είναι σαν να μυρίζεις φρέσκα πορτοκάλια και για την ακρίβεια το έντονο άρωμα που δίνει η φλούδα τους . Είναι πραγματικά πολύ έντονο άρωμα, γλυκό , ζεστό και κρατάει καθόλη τη διάρκεια που ξυριζεσαι .
Φορτώνει εύκολα , παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα μαλακό και αυτό συμβάλει να μην κάνει λάσπη όταν φορτώνεις. Έχει πλούσιο αφρό ο οποίος κρατάει πολύ καλά και έχει συνοχή χωρίς σπασίματα. Το ξυραφι γλυστραει εύκολα και θα πω και κάτι που εγώ έχω ξαναπεί ότι δεν δίνω και ιδιαίτερη σημασία, τη μετά ξυριστική αίσθηση η οποία σου προσφέρει ενυδάτωση και μάγουλο φραπα !
Συμφωνώ με τον Ανδρέα που είπε ότι μοιάζει με το smooth operator .
Συγχαρητήρια στο φίλο Δημήτρη που έφτιαξε ένα τόσο καλό σαπούνι το οποίο ειλικρινά λόγω του αρώματος όσο ξυριζόμουν είχα ένα χαμόγελο και μια ευχαρίστηση από το ζεστό του άρωμα .
Αν κάποια στιγμή αποφασίσει να το βγάλει σε παραγωγή σε κανονική ποσότητα σίγουρα , αν και δεν χρειάζομαι αυτή τη στιγμή άλλο σαπούνι , θα πάρω . Έστω και να το μυρίζω είναι ψυχοθεραπεία!
Και θέλω να πω και στο φίλο Δημήτρη - kikos7 ότι αν κάποια στιγμή αποφασίσει να βγάλει γεύση λεμόνι με τέτοια πιστότητα θα κάνω καβάτζα σίγουρα !
20160929_124116.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.