` Pannacrema Nostalgia ss (Ha finito!)
` SOC boar in ashwood
` J.A. Henckels 9/16 french point
` Ice (not shown)
` Το alum block παρίσταται τυπικά για να στεγνώσει κιόλα: μόνο στη χέρα το βάνω
` Speick Intensiv Creme (λίγο νωρίς για δαύτηνε: πολύ πλούσια...)
Πριν από λίγο:
Feather Artist Club unfolding + Pro Super #3
SOC 2 band ashwood
Geo F. Trumper Spanish Leather sc
Cutoline Alum Block
Thayers Rose Petal Witch Hazel
Alt Innsbruck asl
Άμα είναι να το κάνεις, κάντο καλά. Έτσι έκανα μια κοψιματάρα και κονόμησα το παράσημό μου δεξιά ψηλά στο λαιμό. Δεν βάζω φωτογραφία γιατί μας βλέπουν και μικρά παιδιά.
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
Omega SPro
Proraso green soap (2012 παρτίδα)
Πρώτο πέρασμα, με τη φορά
Stirling 22mm
Proraso white soap (2012 παρτίδα)
Δεύτερο πέρασμα, κόντρα
EJ 89
Perma-sharp #4
Πάγος
Proraso green
Είχα να πιάσω προρασο σαπούνι, πάνω από χρόνο.Και μου ήρθε φλασια σήμερα. Το πράσινο, για να μη μακρηγορώ, είναι πολύ κάτω του μετρίου, για μένα.
Το άσπρο ήταν αισθητά καλύτερο. Αλλά και πάλι, τίποτα το τρομερό. Υπόψιν, πρόκειται για τη σύνθεση με παραβένες.
Το αφτερσειβ είναι το καλύτερο απ όλα(και η μπλε κρέμα).
Η λεπίδα ήταν κάπως κουρασμένη και τη σούταρα.Υποψιάζομαι ότι η 100 αδα που πήρα πρόσφατα ίσως είναι ελαφρώς διαφορετική από τις προηγούμενες παρτίδες. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει μόνο το χαρτάκι, αλλά εμένα μου φάνηκε πεσμένη η ποιότητα. Θα την ξαναδοκιμάσω.
Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Η κεφαλή της Gillette με τη λαβή της Muhle έδωσαν ένα καλοζυγισμένο σύνολο που με την Polsilver θέρισαν με ευκολία γένια 2 ημερών. Το πινέλο είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει και παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων μου. Δύο περάσματα, ένα με τη φορά και ένα κόντρα για το επιθυμητό BBS SDW.
Added in 6 minutes 11 seconds:
Περαστικά Θοδωρή
Added in 2 minutes 27 seconds:
Διονύση και για μένα ισχύουν τα ίδια για το πράσινο σαπούνι της προράσο.
desperado έγραψε:
Άμα είναι να το κάνεις, κάντο καλά. Έτσι έκανα μια κοψιματάρα και κονόμησα το παράσημό μου δεξιά ψηλά στο λαιμό. Δεν βάζω φωτογραφία γιατί μας βλέπουν και μικρά παιδιά.
Η Κυριακάτικη Απόλαυση...!!!
Γειά σας αγαπητοί φίλοι,
Νωρίτερα σήμερα με γένια 3 ημερών,
Πλύσιμο με ζεστό νερό,
Floid Preshave Oil
Proraso Green + Froika Cream -
Proraso Ωmega Πινέλο - Bowl Lathering
Merkur Progress + Polsilver (#3)
Thayers ASL
Felce Azzurra ASL + ASB
Όλα άψογα. Πολύ λίγη κρέμα Froika στο μπωλ και έγινε ένας καταπληκτικός αφρός με την δροσιά του πράσινου Proraso και την προστασία και το γλύστριμα της Froika (έχει tallow αυτή). Η Progress τα έδωσε όλα..ή μάλλον τα πήρε όλα. Η after περιποίηση απολαυστικότατη και αρωματικότατη. Άντε καλή εβδομάδα με υγεία και δύναμη σε όλους παιδιά!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.