Το ξύρισμα της ημέρας:Σεπτεμβριος 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
george644
Δημοτικό
Δημοτικό
10
Has thanked: 3247 times
Been thanked: 2785 times

Εικόνα

Καλησπερα σας
6 το πρωι

Μusgo Real glyce
Proraso πινελο
Veleiro cream
Franken EJ 89+Pharos λαβη
Gillette Nacet (#3)
ASB 444
ASL Adidas pulse

2η δοκιμη με τον θηριωδη Φαρο(Βαθος,βαρος,Φαρος).Νομιζω οτι η βαρια λαβη κανει ολες τις μηχανες λιγο πιο επιθετικες.Σε 10 λεπτα ειχα ενα υπεροχο ξυρισμα.Αλλα επαιξε ρολο η πολυ καλη κρεμα με λανολινη( ομοιαζει σε προστασια με το MWF,δεν υπερβαλλω),το σκληρο πινελο και το Musgo.H Veleiro εχει καποιο συστατικο PPG18 Methicone,αλλα δεν τη χρησιμοποιω και καθε μερα.Πολυ καλη κρεμα και κοστιζει 4,5 ευρω τα 125γρμ. Το Nacet ειναι δοκιμασμενο και κοφτερο.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

AX αυτό το συστατικό...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
george644
Δημοτικό
Δημοτικό
10
Has thanked: 3247 times
Been thanked: 2785 times

Εχω λιπαρο δερμα και απο αυτα που διαβασα πρεπει και καλα να προσεχω.Αλλα που το ειπα σε μια φιλη δερματολογο, μου ειπε οτι για τις κρεμες ξυρισματος δεν τιθεται θεμα.<5-10 λεπτα μενει στο προσωπο και μετα ξεπλενεται>,ετσι μου ειπε...Παντως η Veleiro μετα το ξυρισμα σου αφηνει ενα δερμα τρυφερο για πολλες ωρες.
Άβαταρ μέλους
Nomad
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 6648 times
Been thanked: 3263 times

Pino Silvestre Shave Master
Razorock Plissoft
Claymore SE Razor
Feather Super Pro (1)
ASL Floid Suave

Εικόνα
Λοιπόον πρώτο ξύρισμα με αυτή την εντυπωσιακότατη μηχανή! Θα ξεκινήσω ανάποδα, δηλαδή από το αποτέλεσμα. Τρία περάσματα και πήρα αυτό που παίρνω πάντα. DFS+++ και σε αρκετά σημεία BBS. Ωστόσο δε θα πω οτι είμαι ακόμα ευχαριστημένος. Δεν είναι οτι έκανα κακό ξύρισμα, αλλά από μια τέτοια SE θέλω ή μάλλον απαιτώ καλύτερα, να παρέχει εξαιρετικά γλυκό ξύρισμα. Δεν είναι οτι έκανα τραχύ ξύρισμα, καμία σχέση. Αλλά το θέλω ακόμα πιο γλυκό. To ΑSL έτσουξε απειροελάχιστα και μονάχα σε 2-3 σημεία που τσούζει πάντα. Βέβαια θα μου πείτε πολλά ζητάς ρε μεγάλε για το πρώτο ξύρισμα. Συμφωνώ απολύτως! Ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω πρέπει να διορθωθούν...

1) Νομίζω οτι κατα τη μεγαλύτερη διάρκεια του ξυρίσματος είχα λίγο λάθος γωνία. Προς το τέλος τη διόρθωσα. Μάλλον, η λαβή της μηχανής θα πρέπει να σχηματίζει αρκετά μεγάλη γωνία με το δέρμα. Ή αν το θέλετε αλλιώς, η γωνία που σχηματίζεται μεταξύ λεπίδας και δέρματος να είναι μικρή. Σχεδόν τόση, όση και με μια Super Pro στη Feather SS (σχεδόν παράλληλη με το δέρμα). Δεν είμαι σίγουρος ακόμα, θα δείξει στο επόμενο ξύρισμα.

2) Στιβαρή και βαριά η μηχανή. Αρκετά βαριά! 143 γραμμάρια. Οπότε απαιτείται κάποιος χρόνος για να συνηθίσει το χέρι. Εδώ είναι που λέμε, οτι δε χρειάζεται καμία μα καμία πίεση... Το βάρος της είναι υπεραρκετό.

3) Σήμερα είχα γένια 36 ωρών. Συνήθως με την Feather SS φορτωμένη με μια Pro Super, για το δικό μου δέρμα είναι καλύτερα να ξυρίζομαι ανα 2 ημέρες. Εαν ξυριστώ πιο πριν, μπορεί να την αισθανθώ τραχιά. Όχι πάντα, αλλά μου έχει συμβεί κάποιες φορές. Ωστόσο δε νομίζω να έχει σχέση η λεπίδα με το σημερινό, αλλά το κρατάω στην άκρη του μυαλού μου αν δεν φτάσω στην επιθυμητή γλυκήτητα με τα 1) και 2).

H Claymore μπορεί να μη φτάνει σε ποιότητα κατασκευής π.χ μια ATT SE (δεν την έχω, από φωτογραφίες οτι έχω δει), ωστόσο είναι εντυπωσιακότατη και πανέμορφη όπως είπα και παραπάνω! Βέβαια αυτή τη στιγμή είναι και η πιο φθηνή stainless steel μηχανή. Θα κάνω 2-3 ξυρίσματα ακόμα και μετά θα ανοίξω δικό της νήμα. Επίσης, περιμένω μέσα στη βδομάδα καινούργιο κινητό να τη βγάλω φωτογραφίες της προκοπής να τη δείτε όσο πιο καθαρά γίνεται, καθώς το κινητό μου είναι στα τελευταία του.

Καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Νίκος
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17339 times

Υγεια σε ολους.
-parker 24c
-personna plat
-omega 48
-figaro sc
-felce azzurra ase
-Απολαψη ασουμε!-
η figaro by tfs απο τις καλυτερες κρεμες που κυκλοφορουν. :clap:
001.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Καλησπέρα σε όλους

Πριν απο λίγο...

Merkur Futur
Bic cp (3)
Simpsons Commodore 3 best
HTGAM Cad ss
Fine American blend asl

Με τριών ημερών γένια δεν ήθελε πολύ για να επιτευχθεί ενα απολαυστικό και αποτελεσματικότατο ξύρισμα......
Καλό Σ/Κ σε όλους !
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
captain_hx
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10
Has thanked: 16281 times
Been thanked: 16450 times
Επικοινωνία:

Εικόνα

Gem MMOC
Gem Stainless
NF 2213
Dimitri's Lavender
Brut Original

Καλό σαββατοκύριακο!
Άβαταρ μέλους
Vavous
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
10
Has thanked: 30763 times
Been thanked: 41683 times

 Cold River ‘Puro Fresco’
 Simpsons Berkeley 46
 ATT Single Edge
 Kai mild
 Pinaud Clubman

Εικόνα
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1364 times
Been thanked: 4912 times

Καλησπέρα σας:

- Σαπούνι Ξυρίσματος Dimitri's Levamonto
- Πινέλο Ξυρίσματος BJ's Faux Amber
- Safety Razor Mühle sb κεφαλή & Ikon λαβή
- Λεπίδα Polsilver SI[2]
- ASL AdP
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Τα ξημερώματα

Magic shaving brush
Merkur 15c
Maxshave* de blade(made in Israel) for boots chemists.
LA shaving soap co-Topanga fougere
Denim musk asl

*personna που είναι μετονομασμένες.

Για κάποιο λόγο ή σαπουναδα δεν είναι πολύ πηχτή.Αλλα μου αρέσει...τη δουλειά την κάνει μία χαρά.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”