Βελτίωση προσώπου βοήθεια
-
- Νήπιο
- 10
- Been thanked: 35 times
Συναγωνιστες καλησπέρα σας. Θα ήθελα παρακαλώ την γνώμη σας στο εξής θέμα. Ξυρίζομαι παραδοσιακά εδώ και 2 χρόνια. Εγώ διαβάσει πολλά εδώ μέσα και είμαι κομπλέ. Έχω μάθει και το πως πάνε τα γένια μου σε φορά και όλα σούπερ. Ωστόσο προχτές επειδή πήρα αέρα και αγόρασα και ένα bay rum με έβαλε ο διαολος και έκανα ένα τρίτο χέρι κόντρα. Η συνέπεια ήταν χαμηλά να γεμίσω σπυράκια και να γίνω σκατα. Επίσης επειδή όλα τα χρόνια "πειραζα" τα σπυράκια στο πρόσωπο έχω και παλιά σημάδια. Τι μου προτείνετε να κάνω για να καθαρίσει το πρόσωπο μου; εξοπλισμός μηχανή merkur ξυράφι persona και μου πέφτει γλυκά. Σαπούνι στικ latoja after shave aqua velva πριν. Τώρα bay rum δεν θυμάμαι μάρκα τώρα .preshave πλενομαι με nivea deep clean. Υπάρχει τρόπος να γίνει το δέρμα μου πεντακάθαρο σαν των παπουδων;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andreas την 18 Αύγ 2016, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: σε παρακαλώ αφαίρεσε την υπογραφή του tapatalk
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Ανδρέα καλώς ήλθες.
Όταν λες σαν το δέρμα του παππού, εννοείς χωρίς ίχνος τρίχας;
Επίσης, ποιά Merkur μηχανή έχεις; Ρωτάω για το βάθος του ξυρίσματος διαφέρει με το μοντέλο.
Όταν λες σαν το δέρμα του παππού, εννοείς χωρίς ίχνος τρίχας;
Επίσης, ποιά Merkur μηχανή έχεις; Ρωτάω για το βάθος του ξυρίσματος διαφέρει με το μοντέλο.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
-
- Νήπιο
- 10
Καλώς σας βρήκα. Εννοώ πεντακάθαρο και αστιγματιστο. Όμορφο!
Την muhle r41 έχω. Κάτι κοίταζα πριν και έγραψα μερκουρ. Το βάθος μια χαρά είναι και με δεύτερο χέρι από μύτη προς αυτιά είμαι τέλεια σχεδόν
Την muhle r41 έχω. Κάτι κοίταζα πριν και έγραψα μερκουρ. Το βάθος μια χαρά είναι και με δεύτερο χέρι από μύτη προς αυτιά είμαι τέλεια σχεδόν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 18 Αύγ 2016, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- __Nikolas
- Λύκειο
- 9
- Has thanked: 7454 times
- Been thanked: 10210 times
Αν μεχρι τωρα για 2 χρονια δεν ειχες προβλημα, τοτε απομονωσε τους νεους παραγοντες του ξυρισματος που σου δημιουργησε το προβλημα. Κι εγω με 2 χερια ξυρίζομαι συνηθως, το 3ο μονο οταν εχω άνεση χρονου και με πολλη προσοχή! Και το XTG αντί για ATG δεν είναι κακό, ίσα ίσα!
any shave you can walk away from, is a good shave!
- donP
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 630 times
- Been thanked: 807 times
Η R41 ανήκει στην κατηγορία των (τουλάχιστον) επιθετικών μηχανών (ίσως μέσα στο top5 από άποψη επιθετικότητας), οπότε θα τολμούσα να πω πως είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες του ερεθισμού που διαπίστωσες.
Εναλλακτικά θα μπορούσες να δοκιμάσεις μια ηπιότερη μηχανή, στις περιπτώσεις που θέλεις να κάνεις τρία περάσματα.
Εναλλακτικά θα μπορούσες να δοκιμάσεις μια ηπιότερη μηχανή, στις περιπτώσεις που θέλεις να κάνεις τρία περάσματα.
Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
Δημόκριτος
Δημόκριτος
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Ανδρέα καλώς όρισες.
Ξυρίζεσαι καθημερινά με την εν λόγω μηχανή;
Ξυρίζεσαι καθημερινά με την εν λόγω μηχανή;
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
-
- Νήπιο
- 10
Όχι κάθε δύο με τρεις ημέρες και αρκετές φορές κάνω ένα περασμα μόνο. Δεν είναι ότι έχω κάποιο πρόσφατο πρόβλημα πέραν του έκανα την μαλακια και ξυριστηκα κόντρα. Απλά γενικά έχει στρώσει πολύ το πρόσωπο μου και επειδή την πάτησα τώρα είπα να ψαχτο γενικότερα να καθαρίσει.
Για να καταλάβετε τι εννοώ, παλιότερα ειχα στο πηγούνι από κάτω ένα σπυρακι και το πιεζα το πείραζα συνέχεια, δεν μπορώ να τα ανεχτώ. Εεε αυτό μου έχει αφήσει σημάδι-λεκέ. Αυτά γενικά θέλω να περιποιηθω. Με το ξύρισμα μου είμαι ικανοποιημενος
Για να καταλάβετε τι εννοώ, παλιότερα ειχα στο πηγούνι από κάτω ένα σπυρακι και το πιεζα το πείραζα συνέχεια, δεν μπορώ να τα ανεχτώ. Εεε αυτό μου έχει αφήσει σημάδι-λεκέ. Αυτά γενικά θέλω να περιποιηθω. Με το ξύρισμα μου είμαι ικανοποιημενος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 18 Αύγ 2016, 18:33, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Κοίτα ένα κόλπο είναι η ασπιρίνη.Μπορείς να σπάσεις μια ασπιρίνη και να την εφαρμόζεις τοπικά πάνω από τα σπυριά.
Θα σου πάρει λίγες εβδομάδες όμως.
Αν δεν υποχωρήσουν τα σπυράκια τότε ο δερματολόγος είναι μονόδρομος.
Από την άλλη μην σπάς ποτέ τα σπυράκια σου(η θεία μου είναι γνωστή δερματολόγος και το λέει στους πελάτες της).
Τέλος θα συνιστούσα μια πιο ήπια μηχανή με κοφτερή λεπίδα ή και ένα preshave.Δοκίμασε το edwin jagger ή το proraso.
Θα σου πάρει λίγες εβδομάδες όμως.
Αν δεν υποχωρήσουν τα σπυράκια τότε ο δερματολόγος είναι μονόδρομος.
Από την άλλη μην σπάς ποτέ τα σπυράκια σου(η θεία μου είναι γνωστή δερματολόγος και το λέει στους πελάτες της).
Τέλος θα συνιστούσα μια πιο ήπια μηχανή με κοφτερή λεπίδα ή και ένα preshave.Δοκίμασε το edwin jagger ή το proraso.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
ασε τις κοντρες και χρησιμοποιησε οτι pre shave θεωρεις καλυτερο εσυ για τα γενια σου(κρεμα`η λαδι).επισης πολυ καλη προετοιμασια(πλυσιμο,αφρο κτλ) και στο τελος απαραιτητα ενυδατικη.
-
- Νήπιο
- 10
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τώρα μου ήρθε άλλη απορία. Πες πχ ότι βάζεις after shave aqua velva or bay rum. Μετά τί ενυδατική βάζεις; δεν σου χαλάει το άρωμα του after shave?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andreas_Chronopoulos την 19 Αύγ 2016, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.