Σωστή ποσότητα aftershave.
-
- Νήπιο
- 9
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
Ποια είναι παιδιά η σωστή ποσότητα aftershave που πρέπει να βάλουμε μετά το ξύρισμα; Έχει να κάνει με το πόσο ζητεί η επιδερμίδα μας; Έχει να κάνει με την ρευστότητα του aftershave; έχει να κάνει με το πόσο θέλουμε να μυρίζει μετά; Ένα λεπτό φιλμ αρκεί ή πρέπει να «λουστούμε»;;
- foxtrot
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 31203 times
- Been thanked: 32681 times
Νομίζω πως ένα λεπτό φιλμ όπως το λες αρκεί και περισεύει.
Ασχετα αν πολλοί από μας "λουζόμαστε".
Ασχετα αν πολλοί από μας "λουζόμαστε".

Γιάννης
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Δεν νομίζω οτι υπάρχει σωστή και λάθος ποσότητα. Δεν είναι αντιβίωση. Βάλε όσο τραβάει η ψυχούλα σου.
Εγώ ρίχνω 6-5 σταγόνες στην παλάμη μου και ξεκινάω απο τα μάγουλα. Μετά άλλο τόσο και βάζω στον λαιμό και στο προγούλι. Αν νομίζω οτι δεν έφτασε, βάζω κι άλλο. Σε αυτά τα μπουκάλια με μεγάλο στόμιο, βάζω τον αντίχειρα για να ελέγξω την ροή.
Καλά να΄μαστε να τα τελειώνουμε.
Εγώ ρίχνω 6-5 σταγόνες στην παλάμη μου και ξεκινάω απο τα μάγουλα. Μετά άλλο τόσο και βάζω στον λαιμό και στο προγούλι. Αν νομίζω οτι δεν έφτασε, βάζω κι άλλο. Σε αυτά τα μπουκάλια με μεγάλο στόμιο, βάζω τον αντίχειρα για να ελέγξω την ροή.
Καλά να΄μαστε να τα τελειώνουμε.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Θα λεγα αναλογα το ειδος after,τον τύπο δέρματος κ το αν κ πόσο ερεθισμένο είναι το δέρμα μας.
Η lotion επιτρέπει την εφαρμογή σε μορφη σπρευ που κ γω νομιζω ως καλυτερη. Απλα στην κλασσική μορφή το λουζεσαι κ το φχαριστιεσαι! :-) Με το σπρευ το βασικοτερο πλεονεκτημα θα λεγα ειναι οικονομικοτερη σε ποσοτητα εφαρμογη σε συνδυασμο με καλη καλυψη στο προσωπο χωρις χερι η με χερι. Και δε λούζεις κ το μισο μπανιο με asl.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29410 times
- Been thanked: 29578 times
Εγώ χρησιμοποιώ μόνο lotion και ναι...είμαι σπάταλος, την λούζομαι! Συνεπώς, για να απαντήσω στο ερώτημα που τέθηκε, δεν νομίζω ότι υπάρχει "σωστή" ποσότητα. Όσο αρέσει στον καθένα.
- __Nikolas
- Λύκειο
- 9
- Has thanked: 7454 times
- Been thanked: 10210 times

any shave you can walk away from, is a good shave!