Την γνώμη σας για πρώτο εξοπλισμό..
- Georgechalkida
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 198 times
- Been thanked: 142 times
Και εγώ κάτι σε progress σκεφτόμουν αλλά και την 34c που είναι και μικρό απωθημένο..
Γιώργος
- captain_hx
- Εξειδίκευση
- 10
- Has thanked: 16281 times
- Been thanked: 16450 times
- Επικοινωνία:
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6049 times
Γιώργο την Τζάγκερ που γράφεις στον εξοπλισμό σου δεν τη χρησιμοποιείς;
- Georgechalkida
- Νήπιο
- 10
Tην έχω δώσει Νώντα και κακός δεν την έχω βγάλει..Έχεις δίκιο. H Jagger δε μου έκατσε αλλά νομίζω βιάστηκα να την δώσω. Οπότε ψάχνω μια επιθετικότερη. Και οι Parker έχουν μπεί στην εξίσωση αλλά διαβάζω για ατέλειες σε αρκετα μοντέλα.
Γιώργος
- foxtrot
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 31447 times
- Been thanked: 32998 times
Οι Parker πολύ απλά δεν έχουν τόσο καλό φινίρισμα σε κάποια μοντέλα και αυτό βέβαια κατά περίπτωση.
Προσωπικά έχω την 26c και την 97R. Οι μηχανές δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.
Βέβαια το τέλειο φινίρισμα το έχουν οι Muehle, ακολουθούν οι Merkur και κάπου εκεί είναι οι Parker (αυτές που έχω τουλάχιστον). Στο τέλος η fatip grande.
Οσον αφορά τις EJ, δεν έχω άποψη, γιατί δεν έχω κάποια.
Εδώ μιλάμε γιά το φινίρισμα και την λεπτομέρεια. Μηχανικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε καμία. Απλά υπάρχει διαφορετική γεωμετρία κεφαλής.
Προσωπικά έχω την 26c και την 97R. Οι μηχανές δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.
Βέβαια το τέλειο φινίρισμα το έχουν οι Muehle, ακολουθούν οι Merkur και κάπου εκεί είναι οι Parker (αυτές που έχω τουλάχιστον). Στο τέλος η fatip grande.
Οσον αφορά τις EJ, δεν έχω άποψη, γιατί δεν έχω κάποια.
Εδώ μιλάμε γιά το φινίρισμα και την λεπτομέρεια. Μηχανικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε καμία. Απλά υπάρχει διαφορετική γεωμετρία κεφαλής.
Γιάννης
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
παντως γενικα οι parker εχουν βελτιωθει πολυ σε θεματα φινιρισματος.μηχανικα πιστευω οτι ειναι καλυτερες απο merkur,muhle,jagger( με μπαρα/απλες).το σιγουρο ειναι οτι ξυριζουν πιο βαθεια.
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6049 times
Αφού γράψω ότι και εγώ με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω μιά Open Parker και μία Futur,
να προτείνω και πάλι σε όσους θέλουν κάτι περισσότερο από τις 89ρες, την 34άρα κλπ,
μιά εναλλακτική των Πάρκερ, τις τύπου Sabi, Pearl, Matador Toro Mastiff (αυτήν έχω εγώ).
η Ματαντόρ είναι βαριά, με πολύ όμορφη καλοφινιρισμένη και βαρειά λαβή,
επιθετική και "φωνακλού" μηχανή. Όσοι έχουν ας το επιβεβαιώσουν και αυτοί.
(Μιλάμε για τις με κεφαλή που μοιάζει με των 34, γιατί έχουν βγεί και πιό ήπιες
με κεφαλή που μοιάζει με των 89).
Όμως υπάρχουν μόνο στην Αμέρικα από τον razorbladesandmore
να προτείνω και πάλι σε όσους θέλουν κάτι περισσότερο από τις 89ρες, την 34άρα κλπ,
μιά εναλλακτική των Πάρκερ, τις τύπου Sabi, Pearl, Matador Toro Mastiff (αυτήν έχω εγώ).
επιθετική και "φωνακλού" μηχανή. Όσοι έχουν ας το επιβεβαιώσουν και αυτοί.

(Μιλάμε για τις με κεφαλή που μοιάζει με των 34, γιατί έχουν βγεί και πιό ήπιες
με κεφαλή που μοιάζει με των 89).
Όμως υπάρχουν μόνο στην Αμέρικα από τον razorbladesandmore

- Georgechalkida
- Νήπιο
- 10
H merkur 34c είναι πιο επιθετική από την 15c..??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 15 Φεβ 2016, 04:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλώ, αφαίρεσε την υπογραφή του tapatalk. Φιλικά, Αντώνης.
Λόγος: Σε παρακαλώ, αφαίρεσε την υπογραφή του tapatalk. Φιλικά, Αντώνης.
Γιώργος
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30580 times
- Been thanked: 41606 times
επιθετική και "φωνακλού" μηχανή. Όσοι έχουν ας το επιβεβαιώσουν και αυτοί.![]()

Επιβεβαιώνω, επιβεβαιώνω! Πανέμορφη μηχανή, βαριά, αντρίλα σκέτη. Το φωνακλού είναι λίγο. Η κεφαλή έχει εργονομία και ακουστική αρχαίου θεάτρου! Το χριτς χρατς ακούγεται μες στον εγκέφαλο.

Ανδρέας, Μ.Δ.

-
- Νήπιο
- 9
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 202 times
Γεια και χαρα σε ολους παιδια χαιρομαι που μπαινω στην παρεα σας. Ειμαι 22 και μεχρι τωρα οποτε ξυριζομουν αυτο γινοταν με τζελ ζιλετ η νιβεα και ξυραφακια κατα καιρους : proglide , fusion , gillete blue 2 , bic με 2 λεπιδες, gilete sensor , wilkison 3λεπιδες..aftershave εχω ενα prosar balm .. το προβλημα μου ειναι το εξης..οτι και αν κανω εχω απιστευτο προβλημα με σπυρακια στο λαιμο.. και αυτο δε γινεται αμεσως αλλα μετα απο 1μιση 2 μερες οταν αρχιζουν να βγαινουν..μεγαλο προβλημα μιλαμε για 10δες σπυρακια που μερικα βγαζουν ακομα και πιον και εχω πολυ φαγουρα.. φανταστειτε εχει περασει 8ημερο απο το ξυρισμα τωρα ακομα παραμενουν χωρις να ηρεμουν...καιρο τωρα διαβαζω το φορουμ και σκεφτομαι οτι ισως εδω θα ειναι η λυση μου..με μια σχετικη ερευνα λοιπον στο φορουμ παω να παρω απο wellshaveδ ta εξης κυριως λογω μικρου μπατζετ:
Πινέλο ξυρίσματος με τρίχες χοίρου - Omega 49
Κρέμα ξυρίσματος Cella – Άρωμα αμύγδαλο - 150gr η απο body shop τη maca root
Lord L6 - Ξυριστική μηχανή λογω μπατζετ δυσκολο να αντεξω τα 30αρια που χρειαζονται oi mercur.
Ξυραφάκια Astra Superior Platinum - Συσκευασία με 5 ξυραφάκια για αρχη.
Για AS κατι φτηνο θα βρω απο χοντος ακομα και μυρτω λεμονι θα μου αρεσε μου αρεσουν αρωματα λεμονατα
θελω τις γνωμες σας κυριοι διοτι ενω μου αρεσει το ξυρισμα εχει γινει κατι το οποιο δυστυχως μου προκαλει προβληματα και θα ηθελα κατι διαφορετικο. Ευχαριστω πολυ και χαιρομαι που μπαινω στη μεγαλη παρεα σας.!!
Πινέλο ξυρίσματος με τρίχες χοίρου - Omega 49
Κρέμα ξυρίσματος Cella – Άρωμα αμύγδαλο - 150gr η απο body shop τη maca root
Lord L6 - Ξυριστική μηχανή λογω μπατζετ δυσκολο να αντεξω τα 30αρια που χρειαζονται oi mercur.
Ξυραφάκια Astra Superior Platinum - Συσκευασία με 5 ξυραφάκια για αρχη.
Για AS κατι φτηνο θα βρω απο χοντος ακομα και μυρτω λεμονι θα μου αρεσε μου αρεσουν αρωματα λεμονατα

θελω τις γνωμες σας κυριοι διοτι ενω μου αρεσει το ξυρισμα εχει γινει κατι το οποιο δυστυχως μου προκαλει προβληματα και θα ηθελα κατι διαφορετικο. Ευχαριστω πολυ και χαιρομαι που μπαινω στη μεγαλη παρεα σας.!!