Αφού λοιπόν αναρωτηθεί το πνεύμα σου και με τα κάτωθι
1) "Ναι ρε δε θα γεμίσω σαπούνια και κρέμες τον κόσμο... 2-3 θα πάρω
2) "Εδώ αυτοί είναι ψυχοπαθείς

και άλλα τέτοια ανδρικά
Φτάνεις στο δίλημμα φίλε μου...
-Ποια να πάρω τώρα...?

Η ερώτηση φίλε μου μοιάζει σαν την ερώτηση της Μαργαρίτας στον Φάουστ η δε απάντηση πνιγμός από προτάσεις. Όμως χωρεί εξήγηση, υποθέτω πως έχεις ανακαλύψει αυτό είναι χρήσιμο (το σνόμπαρα και εγώ στην αρχή..)
κατά κάποιο τρόπο έχεις καταλάβει τον τύπο δέρματος σου (μη φοβάσαι όλοι ευαίσθητοι είμαστε στην αρχή σαν με τις γκόμενες) και περίπου αν οι πρόκες σου είναι ταβανιού ή τοίχου.
Πάμε λοιπόν.
Καταρχήν έχεις αποφασίσει ότι θα πάρεις κρέμες (το σκέφτεσαι ακόμα... άντε πάρε και ένα σαπούνι). Κρέμα για πολλούς λόγους: α) άνεση β) γρηγοράδα, γ) συνοχή και σταθερότητα. Τώρα θα μου πείς:
- Μα εδώ δε συζητάμε αυτά, παραδίδοντας γκαζάκια στον κάδο των αχρήστων τα παραπάνω ξόρκισα.

Αμ δε φίλε μου ζώντας στη χώρα του αντιμέτρου, αυτά είναι που αναζητούμε συνέχεια, κάτι που να αντέχει, να είναι όμορφα φτιαγμένο και να μη κοστίζει μια περιουσία. Επίσης θα έλεγα να υπάρχει συνέπεια στον καταναλωτή. Μετά από πολλά καταλήγω πλέον στα δικά μου 3 αυτά που με βοήθησαν να δημιουργήσω μια βάση στη δική μου λογική. Στο δικό μου πρόσωπο έχοντας πλέον κάνει τους απαραίτητους συνδυασμούς Open comb/close comb X των διαφόρων ξουραφιών (Feather, Astra, Bolzanno, Derby...) και εκτιμώντας ότι ένα πρόσωπο φίλε μου έχουμε στη ζωή.
Η σειρά δεν έχει ιεραρχική δομή φτιάχτηκε με τη λογική τι έχω δίπλα μου στη χώρα αυτή, δε γουστάρω αγορές από Ιντερνετ (capital control) δε κοστίζει μια περιουσία
1) Body Shop Maca Root
Στα 13,50 τα 200ml ακόμα κάθεσαι και υποτίθεται δεν έχει χημικά (μη σε μπλέξω όμως τώρα σύντροφε) διάβασε και εδώ: Το δικό μας review
2) Tabak Cream από 10Ε σκέψου ότι έχουν δώσει και μέρα για να ξυρίζονται Tabak Tuesday διάβασε και εδώ Το δικό μας review
3 Cella από 5Ε. Τι δε σου αρέσει το αμύγδαλο

Το καταπληκτικό με τα παραπάνω είναι ότι συγχωρούν λάθη στη προετοιμασία και σε αβαντάρουν κιόλας για να μάθεις.
Για να μη παρεξηγηθώ εγώ που είμαι στη Ρόδο τα 2 ευτυχώς βρίσκονται. Το 3 βρέθηκε μπροστά μου αγόρασα 1 και την επόμενη εβδομάδα τα επόμενα 3 που βρήκα.
Στους 4 μήνες