Τελευταίο ξύρισμα της χρονιάς (που μου φάνηκε αιώνας - η χρονιά, όχι το ξύρισμα) με τη συμβολική λαιμητόμο slant B1 iKon σε λαβή Bulldog. Φέρει λεπίδα Rapira Swedish Supersteel που την έχω σταθερά στις τοπ 5. (Μου) ταιριάζει ιδιαίτερα στην Merkur 34G και στην iKon open DLC. Επαναλαμβάνω ότι η ανωτέρω slant είναι πολύ βαριά, θερίζει και σίγουρα δεν κάνει για καθημερινό ξύρισμα στους έχοντες κανονικά γένεια. Νομίζω πως θα την βάλω στην άκρη μέχρι να ζεστάνει πάλι ο καιρός που θα αρχίσω να χρησιμοποιώ τις επιθετικές μου μηχανές.
Η κρεμούλα Proraso ότι πρέπει για προετοιμασία και μαλάκωμα μουσιών.
Το σαπούνι που δοκίμασα σήμερις είναι δείγμα του Queen Charlotte's 'Irish Tweed' που μιμείται το αντίστοιχο άρωμα του Creed. Οκ, άλλο ένα politically correct σαπούνι. Νορμάλ αφρισμός, γλίστριμα, προστασία κλπ. Όχι ότι δεν το συνιστώ αλλά έχω δει άλλα δέκα τέτοια. Ούτε απογοητεύει ούτε ξεχωρίζει.
Το πινελάκι 1470 στην πρώτη του χρήση σήμερα, ε είναι πινελάκι όπως το είπα. Ντάξει κάνει τη δουλειά του αλλά όταν έχουν περάσει απο τα χέρια μου SOC, Shavemac, ασημένιες ασβοκωλότριχες, Ωμέγα 97 και δεν ξέρω τι άλλα εργαλεία, το 1470 είναι μέτριο. Αχ, γιατί η ρημάδα η Ωμέγα (στα φτηνά της πινέλα) δεν βάζει λαβές σαν της Semogue... Μου 'χουνε τώρα την πινελάρα 80097 με λαβή επιπέδου δώρου στα σακουλάκια Πακοτίνια.
Ιβηρικό το after σήμερα. Mélange 444 gel με Floid Mentolado Vigoroso. Classic συνδυασμός που ίσως έβαζε (αν ποτέ ξυριζόταν) ο
Σάντσο Πάνθα.