Geo.F.Trumper Sandalwood κρεμα

Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

Κατά τύχη βρήκα ένα χαρισμένο βαζάκι δείγμα απο την GFT Sandalwood sc ανάμεσα στα σαπούνια μου και τις τελευταίες μέρες ξυρίζομαι μόνο μ'αυτήν.
Eίναι το τέταρτο συνεχόμενο ξύρισμα που κάνω με τη συγκεκριμένη και θα ήθελα να σας μεταφέρω την υποκειμενική μου πρώτη εντύπωση.

Το άρωμά της είναι "δύσκολο". Πιστεύω πως ορισμένοι δε θα το συμπαθήσουν. Tουλάχιστον όχι αμέσως. Ίσως το χαρακτηρίσετε μονότονο, ίσως και υποτονικό. Έχει ένα κρεμώδη αρωματικό ύφος με μια εκλεπτυσμένη, φίνα νότα σανταλόξυλου. Σε καμία περίπτωση δε σε αρπάζει απο το γιακά όπως το σάνταλο της ΤοΟΒS ή όπως η σανταλο-κολώνια της T&Η. Απο την άλλη σε μένα αυτή η έλειψη πολυπλοκότητας και έντασης προκαλεί συναισθήματα ηρεμίας και σιγουριάς. Μου αρέσει.

Αν μου επιτρέπετε θα πρότεινα σε όσους είναι υπέρ δυνατότερων αρωμάτων μια ας το πούμε ενίσχυση με την κόκκινη pre shave της Proraso. Νομίζω πως θα της έδινε μια αρωματική ώθηση χωρίς να καλύπτει η μια την άλλη.

Μόλις βγώ απο το ντούζ, βρέχω το πρόσωπό μου με ζεστό νερό και σκουπίζω με το στεγνό μου δείκτη μια μικρή ποσότητα κρέμας, μετά αγγίζω με το δάχτυλο τρία - τέσσερα διαφορετικά σημεία του προσώπου/λαιμού και με το πινέλο, έτοιμο, ξεκινώ το face lathering. Στο πινέλο μένει ποσότητα για άλλα δύο, τρία περάσματα.

Ο αφρός της είναι καλυπτικός, αρκούντως ενυδατικός και το ξυράφακι γλιστράει απροβλημάτιστα.
Επίσης διαπιστώνω μια σταθερή συμπεριφορά που αν τη συγκρίνω με το C&E Sandalwood ss που χρησιμοποιούσα αλλά και με άλλα σαπούνια, ιδιαίτερα τα triple milled, δε μπορείς πάντα και συνεχώς να πετυχαίνεις απόλυτα.
Φυσικά δε μου προκάλεσε κανενός είδους ερεθισμό ή αίσθημα φλόγωσης μέχρι τώρα.

Θα ήθελα να τη τελειώσω :) και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία αφού τη ξεκίνησα 1.11 να μετρήσω πόσα ξυρίσματα θα μου δώσει ένα βαζάκι δείγμα.

Εικόνα
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

Μέχρι εδώ φτάσαμε, κύριοι. 42 συναπτά ξυρίσματα μ' ένα εμβόλιμο διάλλειμα Pino Silvestre .Μου έδωσε ένα επίπεδο ξυλώδες , φθινόπωρινό-χειμωνιάτικο , ξηροκαρπάτο άρωμα, όλες αυτές τις μέρες, χωρίς ένταση κι αρωματικές κορώνες. Αφρισμός, γλίστρημα, ενυδάτωση σε επίπεδα άνω του μετρίου συνεπάγονται απροβλημάτιστα ξυρίσματα. Το θέμα είναι πως δε πέρασε απ'το μυάλο μου η λέξη αγγαρεία, δε μέτραγα τις μέρες και δε τη περίμενα πως και πως να τελειώσει. Αν είχα αυτή τη στιγμή κλειστό σωληνάριο δε ξέρω αν θα συνέχιζα με αυτήν. Με πήγε πίσω στα σχέδιά μου και σίγουρα δε θα προλάβω ούτε κατα διάνοια να τελειώσω το C&E sandalwood ss που ήθελα μέχρι το τέλος του χρόνου αλλα χαλάλι, το άξιζε και μπήκε στη μελλοντική wish list.

ΥΓ. Αναρωτιέμαι απο τώρα με ποιά τριάδα να ξεκινήσω το '16 γιατί καλό το C&E αλλά πάει ο παλιός ο χρόνος..
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”