Αγορά δεύτερης ξυριστικής μηχανής
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17338 times
Σακη η 37c και η 39c ειναι οι μηχανες slant bar με μονη διαφορα μεταξυ τους το μεγεθος της λαβης.ειναι πολυ επιθετικες μηχανες και οπωσδηποτε για καποιον με καποια εμπειρια στα safety razors.αν οντως ενδιαφερεσαι για αυτες τις μηχανες ειναι απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν απλα απαιτουν καποια προσοχη. :smilie_bad_87 :smilie_bad_87
- sakis64
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 274 times
Macho γεια σου και σε ευχαριστώ καθώς απάντησες αλλά και με διαφώτισες για την μεταξύ τους διαφορά! Βασικά ενδιαφερόμουνα για την 39c..Γνωρίζω ότι έχουν "ασύμμετρη" κατά κάποιον τρόπο εγκοπή και ό,τι είναι "επιθετικές" πολύ! Κάτι άλλο Από που συμφέρει καλύτερα να την(-τις) αγοράσει;;Προσωπικά τις έχεις και από που προτείνεις αγορά;;Εξωτερικό ή εσωτερικό;;
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17338 times
Σακη οχι δυστυχως δεν εχω καποια απο τις 2-στο πολυ κοντινο μελλον μαλλον θα παρω την 39c-τωρα ξυριζομαι με την 34cHD.Οτι σου ανεφερα και εγω το εχω ακουσει.σιγουρα καποιο μελος που την εχει θα σου πει πολυ περισσοτερα πραγματα.τη μηχανη σαφως και συμφερει να την αγορασεις απο Ελλαδα.ελπιζω να βοηθησα λιγο. :thumbsup
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Όπως αναφέρθηκε η μόνη διαφορά μεταξύ της 37c και της 39c είναι η λαβή διότι και οι δυο εχουν την ιδια κεφαλή .Εχω την 37c και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Δεν θα την χαρακτήριζα σε καμιά περίπτωση μηχανή "μπαμπούλα" αλλά δεν θα την συνέστηνα σε κάποιον αρχάριο. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδω
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Stam
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 314 times
- Been thanked: 209 times
Επιστρέφω γιατί έκανα μια παρορμητική αγορά !
Σας παρακαλώ επιβεβαιώστε ότι πρόκειται για τις Gillette Super Speed 40s, Fat Boy, Gem .
Μάλλον όταν φθάσουν σε μένα και δω κατά πόσο λειτουργικές είναι θα φανεί αν έκανα τη σωστή επιλογή.
Tρελοκομείο είμαι κι εγώ τελικά, σας ευχαριστώ για το μικρόβιο!! :xp1
Σας παρακαλώ επιβεβαιώστε ότι πρόκειται για τις Gillette Super Speed 40s, Fat Boy, Gem .
Μάλλον όταν φθάσουν σε μένα και δω κατά πόσο λειτουργικές είναι θα φανεί αν έκανα τη σωστή επιλογή.
Tρελοκομείο είμαι κι εγώ τελικά, σας ευχαριστώ για το μικρόβιο!! :xp1
- Antonis
- Διαχειριστής

- 13
- Has thanked: 29946 times
- Been thanked: 30301 times
- Stam
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 314 times
- Been thanked: 209 times
H τιμή πώς σας φαίνεται?
Αν και πήγαινα κυρίως για την FatBoy, είδα ότι αρκετά μέλη εδώ θεωρούν αξιόλογες τις Super Speed 40s και κατάλληλες για καθημερινό ξύρισμα οπότε "χτύπησα" λίγο πιο δυνατά τη δημοπρασία.
Η Gem βλέπω ότι είναι SE οπότε μάλλον απίθανο να την χρησιμοποιήσω καθώς δεν έχω λεπίδες.
Αν και πήγαινα κυρίως για την FatBoy, είδα ότι αρκετά μέλη εδώ θεωρούν αξιόλογες τις Super Speed 40s και κατάλληλες για καθημερινό ξύρισμα οπότε "χτύπησα" λίγο πιο δυνατά τη δημοπρασία.
Η Gem βλέπω ότι είναι SE οπότε μάλλον απίθανο να την χρησιμοποιήσω καθώς δεν έχω λεπίδες.
- Antonis
- Διαχειριστής

- 13
- Has thanked: 29946 times
- Been thanked: 30301 times
Και για τις 3 μαζί την βρίσκω πολύ καλή. Και μόνο τον "χοντρούλη" να έπαιρνες στα λεφτά αυτά, πάλι καλή θα ήταν!
-
Uisqe Breatha
- Νήπιο

- 12
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 19 times
Παιδιά καλησπέρα, μετά από περίπου 2,5 χρόνια στο "τριπάκι - κόλλημα" του παραδοσιακού ξυρίσματος θα ήθελα την βοήθεια σας για την αγορά μιας δεύτερης safety razor μηχανής.
Το ξύρισμα λόγο δουλείας είναι καθημερινό πέντε μέρες την εβδομάδα. Τώρα έχω την muhle r89 grande και σκεφτόμουν κάτι ή σε slant ή σε ρυθμιζόμενη.
Υ.Γ. Θα δοκιμάσω σήμερα το βράδυ την "πατέντα" που διάβασα με το ψαλίδισμα σε ένα δεύτερο ξυραφάκι.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Το ξύρισμα λόγο δουλείας είναι καθημερινό πέντε μέρες την εβδομάδα. Τώρα έχω την muhle r89 grande και σκεφτόμουν κάτι ή σε slant ή σε ρυθμιζόμενη.
Υ.Γ. Θα δοκιμάσω σήμερα το βράδυ την "πατέντα" που διάβασα με το ψαλίδισμα σε ένα δεύτερο ξυραφάκι.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Οι άνθρωποι σε ξεχνούν, τα έργα σου σε θυμίζουν.
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Καθημερινό ξύρισμα με slant θα είναι - μου φαίνεται - υπερβολικό. Έχεις πολλά και σκληρά γενιά; Ευαίσθητο δέρμα;
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ