Dapper Dragon soap.
-
nikos.a
Πράγματι, είναι πολύ καλά. Έχω τα Green Dragon και Jasmine & Vanille κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Αρώματα μαγικά. Έχουν ταιριάξει άριστα με την επιδερμίδα μου, παρόλο που έχουν δυνατά αρώματα, τόσο στο μπολ όσο και στο πρόσωπο. Για να καταλάβετε, το πινέλο μέχρι την επόμενη χρήση μυρίζει έντονα. Σπάνια το συναντάς αυτό. Για τα υπόλοιπα αρώματα δεν μπορώ να ξέρω τί παίζει, αναφέρομαι στα δικά μου και ιδιαίτερα στο Green. Συμφωνώ με το review του Μάχου. Ήμουν κι εγώ κάπως καχύποπτος αλλά τα συστατικά είναι αρκετά καλά και το τόλμησα. Πλούσιος, γυαλιστερός αφρός, χαρακτηριστικός των σαπουνιών με tallow. Προστασία και ενυδάτωση σε ιδανικά επίπεδα. Το μπολ είναι ποιοτικότατο, κλείνει καλά και άνετα στροφάρεις με πινέλο ακόμα και με μεγάλο knot. Τα κατατάσσω μαζί με του Δημήτρη. Πλέον, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να τα προμηθευτεί κανείς με τις ισοτιμίες εκεί που είναι, αλλά και με τα κάπως ακριβά μεταφορικά. Ήταν πάντως εύστοχη αγορά και το καταχάρηκα!
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Φίλε Νίκο μπορείς αν γίνεται να περιγράψεις λίγο το άρωμα του green dragon?Ευχαριστώ πολύ.
Πάντως τα dapper dragon είναι από τα ππλύ καλά artisan soaps.
Πάντως τα dapper dragon είναι από τα ππλύ καλά artisan soaps.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
-
nikos.a
Τηλέμαχε, είναι από τα αρώματα που δεν έχω μυρίσει αλλού. Πολύ εντυπωσιακό. Όλοι μας έχουμε βρεθεί βόλτα σε κάποιο ελατόδασος, με μουντό καιρό που στο καπάκι ρίχνει μια ψιχάλα. Αυτό. Είναι το άρωμα που πλανάται εκείνη τη στιγμή στον αέρα.
Το άλλο μυρίζει 80% jasmine και 20% vanille. Καλύτερα όμως, μου αρέσει κι αυτό πολύ!
Δεν έχει και τόση σημασία για μένα το άρωμα του asl να ταιριάζει με το σαπούνι απόλυτα. Στο πρώτο θα βάλω κάποιο που ίσως να πηγαίνει προς ξύλο και στο δεύτερο κάποιο φλοράλ. Αλλά μπορεί να βάλω και την Αqua Velva και τελείωσε η υπόθεση!
Το άλλο μυρίζει 80% jasmine και 20% vanille. Καλύτερα όμως, μου αρέσει κι αυτό πολύ!
Δεν έχει και τόση σημασία για μένα το άρωμα του asl να ταιριάζει με το σαπούνι απόλυτα. Στο πρώτο θα βάλω κάποιο που ίσως να πηγαίνει προς ξύλο και στο δεύτερο κάποιο φλοράλ. Αλλά μπορεί να βάλω και την Αqua Velva και τελείωσε η υπόθεση!

- Tony
- Εξειδίκευση

- 11
- Has thanked: 23190 times
- Been thanked: 13866 times
Να πω και εγώ ότι συμφωνώ απολύτως με όλα τα παιδιά παραπάνω...
Πολύ καλά και ποιοτικά σαπούνια από την συσκευασία μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια,είναι σίγουρα μέσα στην πεντάδα μου,
και δίκαια παίρνουν όλες αυτές τις δάφνες παγκοσμίως,αφού μέχρι σήμερα δεν έχω διαβάσει-ακούσει κανένα αρνητικό σχόλιο...
Η συσκευασία τους είναι πολύ καλή, και είναι 4 οz (118.29 ml) με άριστες ιδιότητες σε όλες τις πτυχές του,αλλά αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το άρωμα,ειδικά το pomegranate αρωματικά είναι αλλού, και γυναικοκατακτητής στανταράκι τσεκαρισμένο!!!
*Αρνητικό: ναί έχει ένα, δεν μπορείς (εγώ τουλάχιστον) να περιγράψεις το άρωμά του... :megagrin
Πολύ καλά και ποιοτικά σαπούνια από την συσκευασία μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια,είναι σίγουρα μέσα στην πεντάδα μου,
και δίκαια παίρνουν όλες αυτές τις δάφνες παγκοσμίως,αφού μέχρι σήμερα δεν έχω διαβάσει-ακούσει κανένα αρνητικό σχόλιο...
Η συσκευασία τους είναι πολύ καλή, και είναι 4 οz (118.29 ml) με άριστες ιδιότητες σε όλες τις πτυχές του,αλλά αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το άρωμα,ειδικά το pomegranate αρωματικά είναι αλλού, και γυναικοκατακτητής στανταράκι τσεκαρισμένο!!!
*Αρνητικό: ναί έχει ένα, δεν μπορείς (εγώ τουλάχιστον) να περιγράψεις το άρωμά του... :megagrin
Αντώνης
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
-
nikos.a
Στη συλλογή μου προστέθηκαν τα Blood Orange και το Watermelon. Το πρώτο μυρίζει σαγκουίνι με πορτοκάλι( αν ήταν μανταρίνι- σαγκουίνι είμαι πεπεισμένος πως θα μύριζε όπως ο αγαπημένος μου χυμός της Frulite) και το δεύτερο είναι απίστευτα δροσερό, καλοκαιρινό, κάτι ανάμεσα σε καρπούζι και πεπόνι. Ιδιαίτερα και τα 2. Δηλώνω μεγάλος φαν της Dapper Dragon.
Ανυπομονώ να ξυριστώ μαζί τους.
Ανυπομονώ να ξυριστώ μαζί τους.
- Ύδραστις
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 114 times
- Been thanked: 209 times
Σήμερα ξυρίστηκα με το καρπούζι.
Από ιδιότητες άψογο. Από άρωμα την στιγμή που το ανοίγεις θυμίζει σίγουρα τσιχλόφουσκα και μάλιστα την κλασσική Big Bubble. Στην συνέχεια ηρεμούν οι μυρωδιές ειδικά αν μείνει λίγη ώρα ανοιχτό.
Το άρωμα τώρα, εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε περισσότερα για το καρπούζι. Στην Αμερική το καρπούζι μυρίζει μάλλον σαν το πεπόνι τους. Είναι πεπόνι και όχι καρπούζι.
Σε καρπούζι μπορεί να φέρνει όταν απλώνεται στο πρόσωπο κι αυτό με χίλια ζόρια γιατί το γράφει η συσκευασία. :capito :bigsmilie
Από ιδιότητες άψογο. Από άρωμα την στιγμή που το ανοίγεις θυμίζει σίγουρα τσιχλόφουσκα και μάλιστα την κλασσική Big Bubble. Στην συνέχεια ηρεμούν οι μυρωδιές ειδικά αν μείνει λίγη ώρα ανοιχτό.
Το άρωμα τώρα, εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε περισσότερα για το καρπούζι. Στην Αμερική το καρπούζι μυρίζει μάλλον σαν το πεπόνι τους. Είναι πεπόνι και όχι καρπούζι.
Σε καρπούζι μπορεί να φέρνει όταν απλώνεται στο πρόσωπο κι αυτό με χίλια ζόρια γιατί το γράφει η συσκευασία. :capito :bigsmilie
Δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει.
Νίκος Καζαντζάκης
Νίκος Καζαντζάκης
-
nikos.a
Το αχρησιμοποίητο Bakewell που έλαβα χτες, το κέρδισα σε διαγωνισμό του TSN για όσους δεν γνωρίζουν. Μιλάμε για μεγάλη τύχη. Είναι custom, δηλαδή δεν βγαίνει σε κανονική παραγωγή, 8οz γεμάτο όλο το μπολάκι μέχρι πάνω πάνω. Είναι η έκδοση που όλοι γνωρίζουμε και προτιμάμε, με tallow. Όπως αναφέρει ο πολύ ευγενικός Oli που μου το έστειλε, aka Windsor Citrus, πρόκειται για το άρωμα της τάρτας bakewell, αγγλικού παραδοσιακού γλυκού( εξού και η αγγλική σημαία στο background της ετικέτας) με βάση τάρτα αμυγδάλου που βγαίνει σε διάφορες παραλλαγές. Το συγκεκριμένο άρωμα είναι το κλασικό, με κεράσι. Η ένταση είναι μέτρια προς δυνατή. Πολύ ωραίο και πετυχημένο θεωρώ, αν κρίνω από την περιγραφή του αρώματος του γλυκού. Είναι ξεκάθαρο το κεράσι αλλά και το αμύγδαλο. Καμία μα καμία σχέση με Cella, Figaro κλπ., για να καταλάβετε θυμίζει πάστα black forest. Eίναι ό,τι πιο κοντινό μου έρχεται στο μυαλό.
Είναι το 3 από τα 3 που υπάρχουν αυτή τη στιγμή! Τα άλλα 2 είναι στην Αγγλία.
Τρομερά σαπούνια τα Dapper Dragon και μεγάλο ταλέντο ο Eric! Δεν το είχε γευτεί καν το γλυκό, παρά μόνο από περιγραφές και κατάφερε, σύμφωνα με τον Oli που μου το έστειλε, να πετύχει σχεδόν απόλυτα το άρωμα.
Είναι το 3 από τα 3 που υπάρχουν αυτή τη στιγμή! Τα άλλα 2 είναι στην Αγγλία.
Τρομερά σαπούνια τα Dapper Dragon και μεγάλο ταλέντο ο Eric! Δεν το είχε γευτεί καν το γλυκό, παρά μόνο από περιγραφές και κατάφερε, σύμφωνα με τον Oli που μου το έστειλε, να πετύχει σχεδόν απόλυτα το άρωμα.