Το ξύρισμα της ημέρας: Αύγουστος 2015
- Harry
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Στα πόσα ξυρίσματα Ηρακλή;
Χάρης
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Χαρη, μου το χε στειλει ο Donato ως shave ready - αλλα μετα απο 10 ξυρισματα βλεπω διαφορα στην αποδοση ( μικροτερο βαθος) και στην ευκολια (λιγοτερο γλυστριμα στο προσωπο) - ισως να μην κανω και σωστο strop (δεν εχω καν σωστη ζωνη). Αλλα για ολα αυτα θα μπει στην ακρη μεχρι να οργανωθω :-)

- Harry
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Στα δέκα υπάρχει κάποια πτώση. Σε επόμενη συνάντηση να σου δώσω λίγο οξείδιο του χρωμίου αν έχεις δεύτερο δέρμα ή λινό, να δοκιμάσεις.
Χάρης
-
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Καλησπέρα!
Clarins Men Face Wash
Jermyn Street preshave
Merkur 41c
Feather
Vie Long horse
Jermyn Street sc
444 Alum Block
Peach Witch Hazel
Aqua Velva EU
Clarins Men Face Wash
Jermyn Street preshave
Merkur 41c
Feather
Vie Long horse
Jermyn Street sc
444 Alum Block
Peach Witch Hazel
Aqua Velva EU
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Καιρος ειναι για συναντηση ετσι και αλλιως :-)Harry έγραψε:Στα δέκα υπάρχει κάποια πτώση. Σε επόμενη συνάντηση να σου δώσω λίγο οξείδιο του χρωμίου αν έχεις δεύτερο δέρμα ή λινό, να δοκιμάσεις.

- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Καλημέρα από τον Πειραιά !!
Muhle R89Twist
Astra Superior Platinum (14)
FS Manchurian 24mm Ivory
LEA Shaving Cream Sensitive
Pitralon Classic Afs
Prosar Afs Balm
Muhle R89Twist
Astra Superior Platinum (14)
FS Manchurian 24mm Ivory
LEA Shaving Cream Sensitive
Pitralon Classic Afs
Prosar Afs Balm
Γιάννης
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Καλημέρα
Merkur 34c Hd
Supermax blue diamond
Τηλέμαχε + Astra sp
MWF
Omega S10018
Herbs of Bulgaria Lavender asl
Να ξεκινήσω λέγοντας οτι η Supermax blue diamond ηταν απο τις χειρότερες λεπίδες που εχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω αν έπεσα σε ελλατωματική λεπίδα αλλά δεν πρόλαβα να ξυρίσω ούτε το μισό πρόσωπο και την άλλαξα με μια astra sp . Τέτοια τραχύτητα δεν έχω ματαδεί παρόλο που χρησιμοποίησα και το MWF. To Omega S10018 έκανε καλούτσικη δουλειά με το MWF αλλά απέχει αρκετά της απόδοσης που εχει το αγαπημένο μου 49άρι με το εν λόγω σαπούνι το οποίο παρεμπιπτόντως έχει σπάσει σε τρία μικρά κομματάκια και είναι στα τελευταία του. Τελευταία με βλέπετε να ξυρίζομαι συχνά με σχεδόν το ίδιο set up . Αυτό γίνεται για δυο λόγους . Πρώτον θέλω να τελειώσω κάποια σαπούνια - κρέμες τα οποία είναι στα τελειώματα τους (MWF , Pannacrema Labdano , Al's Jubillee sc )αλλά και για ψυχολογικούς λόγους μέχρι να μου περάσει εντελώς το πρόβλημα με τα 2 μικρά πλέον σπυριά που απέμειναν...
Merkur 34c Hd
Supermax blue diamond

MWF
Omega S10018
Herbs of Bulgaria Lavender asl
Να ξεκινήσω λέγοντας οτι η Supermax blue diamond ηταν απο τις χειρότερες λεπίδες που εχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω αν έπεσα σε ελλατωματική λεπίδα αλλά δεν πρόλαβα να ξυρίσω ούτε το μισό πρόσωπο και την άλλαξα με μια astra sp . Τέτοια τραχύτητα δεν έχω ματαδεί παρόλο που χρησιμοποίησα και το MWF. To Omega S10018 έκανε καλούτσικη δουλειά με το MWF αλλά απέχει αρκετά της απόδοσης που εχει το αγαπημένο μου 49άρι με το εν λόγω σαπούνι το οποίο παρεμπιπτόντως έχει σπάσει σε τρία μικρά κομματάκια και είναι στα τελευταία του. Τελευταία με βλέπετε να ξυρίζομαι συχνά με σχεδόν το ίδιο set up . Αυτό γίνεται για δυο λόγους . Πρώτον θέλω να τελειώσω κάποια σαπούνια - κρέμες τα οποία είναι στα τελειώματα τους (MWF , Pannacrema Labdano , Al's Jubillee sc )αλλά και για ψυχολογικούς λόγους μέχρι να μου περάσει εντελώς το πρόβλημα με τα 2 μικρά πλέον σπυριά που απέμειναν...

Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Να σαι καλά φίλε Άρη.Ναι οι καινουριες blue diamond ήταν από τις χεδιρότερές μου.Την viking sword την αφήνεις για το τέλος.Εκεί θα δείς αποκαλυπτήρια και σε βλέπω για 100άδα.Από όσες λεπίδες σου έστειλα αυτή ήταν η χειρότερη σε μένα!Αλλά μια και βλέπω έχουμε παρόμοια ταιριάσματα μες τις περισσότερες θα μείνεις ευχαριστημένος αλλά με τις viking's θα σκαλώσεις!
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Φίλε Τηλέμαχε μπορείς να μας θυμίσεις που βρίσκουμε τις Viking;
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Τηλέμαχε δεν θυμόμουν οτι ηταν οι χειρότερες σου, τυχαία την διάλεξα χθές και τα είδα ολα......rhtoras έγραψε:Να σαι καλά φίλε Άρη.Ναι οι καινουριες blue diamond ήταν από τις χεδιρότερές μου.Την viking sword την αφήνεις για το τέλος.Εκεί θα δείς αποκαλυπτήρια και σε βλέπω για 100άδα.Από όσες λεπίδες σου έστειλα αυτή ήταν η χειρότερη σε μένα!Αλλά μια και βλέπω έχουμε παρόμοια ταιριάσματα μες τις περισσότερες θα μείνεις ευχαριστημένος αλλά με τις viking's θα σκαλώσεις!

Αχα , για να ξέρω τις viking sword να τις αφήσω για το τέλος . Αλλά αν μου αρέσουν τις βρίσκουμε εύκολα ή θα πρέπει να γίνουμε ντεντέκτιβ ?

Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........