Το ξύρισμα της ημέρας: Αύγουστος 2015
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29612 times
- Been thanked: 29875 times
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!

- Feather AC (Pro guard 5*)
- Semogue OC
- La toja Stick
- Floid ASL
Άλλαξα σήμερα χρώμα στο τίτλο του ξυρίσματος γιατί πολύ απλά είναι "ξεχωριστή" μέρα.
Σήμερα είναι το καθιερωμένο ξύρισμα πριν το γήπεδο αλλά και το πρώτο για την νέα σεζόν του πρωταθλήματος.
Θα ξανασυναντήσουμε γνωστούς, φίλους, κολλητούς και συγγενείς για πρώτη φορά φέτος (ο αγώνας της Σεβίλλης εξαιρειται μιας που ήτανε 8 Αυγούστου).
Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να βγάλω αυτή την φωτό αλλά ακόμα και εγώ έχω παραξενευτεί με το αποτέλεσμα.
ΥΓ: Που είσαι ρε Μάχο? Μόνο εσένα περιμένω να σχολιάσεις την ομάδα μας
.

- Feather AC (Pro guard 5*)
- Semogue OC
- La toja Stick
- Floid ASL
Άλλαξα σήμερα χρώμα στο τίτλο του ξυρίσματος γιατί πολύ απλά είναι "ξεχωριστή" μέρα.
Σήμερα είναι το καθιερωμένο ξύρισμα πριν το γήπεδο αλλά και το πρώτο για την νέα σεζόν του πρωταθλήματος.
Θα ξανασυναντήσουμε γνωστούς, φίλους, κολλητούς και συγγενείς για πρώτη φορά φέτος (ο αγώνας της Σεβίλλης εξαιρειται μιας που ήτανε 8 Αυγούστου).
Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να βγάλω αυτή την φωτό αλλά ακόμα και εγώ έχω παραξενευτεί με το αποτέλεσμα.

ΥΓ: Που είσαι ρε Μάχο? Μόνο εσένα περιμένω να σχολιάσεις την ομάδα μας

Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
- yakoumis
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 1197 times
- Been thanked: 1280 times
- Επικοινωνία:

◸μηχανή: edwin jagger 89
◸λεπίδα: racer (#1)
◸πινέλο: fine (συνθετικό)
◸σαπούνι: speick active
◸asl: aqua velva (αφ'την Αμερική!)
Ευχαριστώ τον συνξυριστή Σπύρο για το Speick Active, το οποίο αντήλλαξε με το (για το) boots σαπούνι στο βαζάκι!
Φόρτωσε για πλάκα με το συνθετικό και με λίγες γυροβολιές έδωσε αρκετό πυκνό αφρό για 2 περάσματα (wtg & xtg). Το άρωμα του είναι αρκετά αποστειρωμένο και φυτικό (βλ.valeriana celtica) , όπως άλλωστε φυτικό είναι το ίδιο το σαπούνι (vegan, συγκεκριμένα).
Νωρίς για συμπεράσματα, θα του δώσω να καταλάβει την ερχόμενη εβδομάδα

Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6049 times
Βρε Κωνσταντίνε μας έβγαλες τα μάτια με τα κίτρινα
γράψτο κάπως έτσι...
ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ
ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ

γράψτο κάπως έτσι...
ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ

ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ

-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Ωραίο σεταπ Γιακουμή!
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Muhle R89Twist
Astra Superior Platinum (12)
FS Manchurian Badger 24mm
Palmolive Rinfrescante Al Mentolo
Brut Original + Menthol Crystals
Prosar Afs Balm

Astra Superior Platinum (12)
FS Manchurian Badger 24mm
Palmolive Rinfrescante Al Mentolo
Brut Original + Menthol Crystals
Prosar Afs Balm

Γιάννης
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30566 times
- Been thanked: 41605 times
Χαίρε κόσμε!
Κυριακάτικο ξύρισμα με
- Feather AS-D2
- Gillette 7 'o clock super platinum (blacks)
- Pannacrema Nostalgia
- Simpsons Commodore X3
- Speick Active
- 444 gel
Δεν ενθουσιάστηκα με τις μαύρες Ζιλέτ. Τις είχα δοκιμάσει με την 34 και την 11, ήλπιζα ότι με τη Φέδερ θα έκαναν διαφορά. Κόβουν καλά αλλά είναι ολίγον τραχιές. Αδιάφορη λεπίδα, θα ξαναχρησιμοποιηθεί ελλείψει άλλων, δηλαδή ποτέ.
Για την Πανακρέμα δεν έχω λόγια. Με το Κόμοντορ σε ένα 1' το μπολάκι ξεχείλησε απο μια ωραία σφιχτή πλην λεπτή μαρέγκα. Το άρωμα πορτοκαλιού γέμισε το μικρό μπάνιο, ενώ τώρα μισή ώρα μετά το ξύρισμα στο πρόσωπο έμεινε η μυρωδιά του μοσχοκαρφιού που επιβλήθηκε άνετα στην αεράτη Speick Active. Εξαίρετη ενυδάτωση της κρέμας, σε όποιον αρέσει να μυρίζει σαν σιροπιαστό ή πορτοκαλόπιτα να σπεύσει να την αποκτήσει! Τοπ 5 για μένα.
Κυριακάτικο ξύρισμα με
- Feather AS-D2
- Gillette 7 'o clock super platinum (blacks)
- Pannacrema Nostalgia
- Simpsons Commodore X3
- Speick Active
- 444 gel
Δεν ενθουσιάστηκα με τις μαύρες Ζιλέτ. Τις είχα δοκιμάσει με την 34 και την 11, ήλπιζα ότι με τη Φέδερ θα έκαναν διαφορά. Κόβουν καλά αλλά είναι ολίγον τραχιές. Αδιάφορη λεπίδα, θα ξαναχρησιμοποιηθεί ελλείψει άλλων, δηλαδή ποτέ.
Για την Πανακρέμα δεν έχω λόγια. Με το Κόμοντορ σε ένα 1' το μπολάκι ξεχείλησε απο μια ωραία σφιχτή πλην λεπτή μαρέγκα. Το άρωμα πορτοκαλιού γέμισε το μικρό μπάνιο, ενώ τώρα μισή ώρα μετά το ξύρισμα στο πρόσωπο έμεινε η μυρωδιά του μοσχοκαρφιού που επιβλήθηκε άνετα στην αεράτη Speick Active. Εξαίρετη ενυδάτωση της κρέμας, σε όποιον αρέσει να μυρίζει σαν σιροπιαστό ή πορτοκαλόπιτα να σπεύσει να την αποκτήσει! Τοπ 5 για μένα.
Ανδρέας, Μ.Δ.

- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29612 times
- Been thanked: 29875 times
Καλημέρα!
-Tabac ss
-SOC bb
-Merkur Futur @6.5
-Personna Platinum [1]
-444
-Tabac asl
Αυτό το ξύρισμα σίγουρα βρίσκεται μέσα στα καλύτερα 5 που έχω κάνει ποτέ. Ο ορισμός του πξ. Άνετο, βαθύ και άκοπο (και με τις 2 έννοιες του όρου). Καλώς ή κακώς, κάθε φορά που πιάνω την Futur, η σκέψη μου για περιορισμό του rotation στις υπόλοιπες μηχανές έρχεται όλο και πιο κοντά, γιατί απλά απέχουν πάρα πολύ οι άλλες από αυτήν. Για την σειρά της Tabac τα γνωρίζετε οι παλαιότεροι, είναι η μεγάλη μου λατρεία και κάθε φορά φροντίζει να μου το επιβεβαιώνει!
-Tabac ss
-SOC bb
-Merkur Futur @6.5
-Personna Platinum [1]
-444
-Tabac asl
Αυτό το ξύρισμα σίγουρα βρίσκεται μέσα στα καλύτερα 5 που έχω κάνει ποτέ. Ο ορισμός του πξ. Άνετο, βαθύ και άκοπο (και με τις 2 έννοιες του όρου). Καλώς ή κακώς, κάθε φορά που πιάνω την Futur, η σκέψη μου για περιορισμό του rotation στις υπόλοιπες μηχανές έρχεται όλο και πιο κοντά, γιατί απλά απέχουν πάρα πολύ οι άλλες από αυτήν. Για την σειρά της Tabac τα γνωρίζετε οι παλαιότεροι, είναι η μεγάλη μου λατρεία και κάθε φορά φροντίζει να μου το επιβεβαιώνει!
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times

Καλημερα σας
- Universal mezza lama
- Gillette Nacet stainless
- Kent Infinity Silvertex
- Cyril R Salter French Vetiver
- Pinaud Lilac Vegetal
Σας αρεσουν οι δυνατες μυρωδιες (και συγκινησεις) ? Εδω σας θελω

Κατα τα αλλα, παραμυθιαστηκα νωρις το πρωι με τη σχετικη δροσουλα οτι ετσι θα παει η υπολοιπη μερα, και εβγαλα φθινοπωρινο setup... Απο αυριο ξανα μενθολες !

- digibill
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Ηρακλη, καταφερνεις να ξυριζεσαι καθημερινα με σαβετα; Εννοω, βρισκεις γενια να κοψεις;