Καλησπέρα σας κύριοι.
#Μηχανή Edwin jagger
#Λεπιδα Lord
#Πινελο kent vs80
#Σαπούνι Δημήτρης pergamond
#After shave tabac
Ένα ξύρισμα αφιερωμένο στις σημερινές παραλαβες από τον Δημήτρη & Τηλεμαχο
Το μπάνιο κυριολεκτικά σάουνα χωρίς να έχω κάνει κιόλας, ξεκινάω με το φόρτωμα του σαπουνιου και βλέπω το δυσμοιρο το κεντ να αποδεκατιζεται, έχει χάσει κοντά στις δώδεκα τρίχες και ο ραπ επανέρχεται

το δουλεύω κάνα πενταλεπτο στο μπολ και βλέπω την ανάγκη του για νερό, κανένα από τα υπάρχον προϊόντα που έχω δεν χρειάστηκε τόσο χρόνο , το αποτέλεσμα όμως ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ καθώς έχω μαρεγκα που απλωνει στο πρόσωπο και το καλύπτει ολοκληρωτικά

το άρωμα περισσότερο βγάζει μία καθαριότητα σαπουνιου από τις αυλές των παιδικών μας χρόνων και τις μπουγαδες των νοικοκυρων, μου αρέσει αρκετά και ακόμα και στο δεύτερο μπολ που ξεπλενω την μηχανή έχει μείνει καθαρός και πυκνος αφρός που το χρησιμοποιώ ξανά, το Lord του Τηλεμαχου έδεσε απόλυτα με την Edwin και έδωσε βαθύ ξύρισμα, στο τέλος ξεπλενω με αρκετό δροσερό νερό και βάζω και την tabac, με έκαψε αρκετά στην αρχή αλλά τώρα που καθησα μοσχοβολαω
Παιδιά τα έγραψα έτσι όπως τα αντιλαμβάνομαι και από την μικρή και όντως απειρη διαδρομή μου στο ΠΞ, σας ευχαριστώ και τους δύο για την σημερινή εμπειρία.
Και φυσικά αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν το πορ

ωδες δέρμα.
Καλό απόγευμα σε όλους!!!
Στάλθηκε από το C6833 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk