Φωτογραφιες για να δουνε μερικοι εδω μεσα...
Οχι τιποτε, αλλα εγω σας τα εχω πει και με ορισμενα ποστ ορισμενων περασε το μηνυμα οτι λεω μαλακιες...
Μπορει να αργησει να σε φιλετιασει η Futur. Αλλα θα το κανει. Δεν εχω δει ενα χρηστη της που να την εχει γλυτωσει. My Word.
Merkur Futur
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:

- hero
- Γυμνάσιο

- 15
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Στεφανε εγω οταν την χρησιμοποιω πιστεψε με την σεβομαι περισσοτερο απο το straight .
Mε το straight ξερω με το τι εχω να κανω η futur ειναι υπουλη η μπαμπεσα :cry
Mε το straight ξερω με το τι εχω να κανω η futur ειναι υπουλη η μπαμπεσα :cry
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Εντάξει μιλάμε όμως και για αμύητο χρήστη… χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποβαθμίζω την επιθετικότητα της…
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- xristos_metal
- Δημοτικό

- 15
- Been thanked: 15 times
Αρχηγε μου το ξερεις το ονομα μου. Μπορεις να αναφερεις εμενα απλα καταρχας.Stefanos έγραψε:Φωτογραφιες για να δουνε μερικοι εδω μεσα...
Οχι τιποτε, αλλα εγω σας τα εχω πει και με ορισμενα ποστ ορισμενων περασε το μηνυμα οτι λεω μαλακιες...
Εν συνεχεια, εχει πεσει τρελη παραπληροφορηση εδω μεσα γιαυτη τη μηχανη εντελως αδικως. Hero εσυ που εχεις τη μηχανη και τη χρησιμοποιεις πες μου ποσες φορες εχεις "σφαγιαστει", 'φιλετιαστεις'' και λοιπα !! Οι αλλοι (στεφος και σια) που δεν την εχουν πιασει καν!! καλυτερα να μη βγαζουν τοσο απολυτα συμπερασματα. Και μαλιστα συμπερασματα απο εναν ανθρωπο που αμεσως μετα το gillette fusion επιασε στα χερια του τη futur και φυσιολογικα κατακοπηκε απο θεμα απειριας. Το δειχνουν και τα κοψιματα του στο χειλος. Εκει κοβονται κυριως οι αρχαριοι και στη μυτη απο απροσεξια. Γιαυτο δε φταιει η futur. Οπως επισης αν ξυριζεσαι κοντρα και δεν εχεις εμπειρια-διαθεση-καταλληλη προετοιμασια κτλ, ποτε δεν το ρυθμιζεις πανω απο 2.
Εγω λοιπον λεω, μετα απο αρκετες μερες που το χρησιμοποιω, αν εχετε safety razor και θελετε να παρετε καινουριο, καλυτερο απο το futur δε θα βρειτε. Για χρηστες που εχουν απο μικρη εμπειρια μεχρι μεγαλη.
- hero
- Γυμνάσιο

- 15
Χρηστο εγω εχω να πω τα εξης .
Οταν πηρα την 34 c ελαχιστους ερεθισμους και εαν θυμαμαι καλα ανεπαισθητα ρηχα γδαρσιματα.
Μετα απο καιρο που πηρα την futur τρομαξε το δερμα να συνηθισει κοψιματα ελαχιστα αλλα ποιο βαθια .
Οταν χρησιμοποιει καποιος νεος χρηστης κατι θα πρεπει να ειναι και ενημερωμενος . Αυτο λεει και ο Στεφανος με δικα του απλα λογια . Γιατι δεν λεει το ιδιο για καποιον που ρωταει εαν παρει 11C, gillete
η οτι αλλο ?
Εγω που λεω οτι την σεβομαι ποιο πολυ απο το straight δεν το λεω με την ενοια οτι το straight
δεν ειναι φονικο το λεω για να επισημανω οτι η futur δεν ειναι μια απλη shafety .
Στον παιδι μου π.χ θα του εκανα δωρο μια αλλη και μετα απο αρκετα μεγαλο χρονικο διστημα ΙΣΩΣ
του επαιρνα καποια αντιστιχη με την futur .
Φιλικά Νικος
Οταν πηρα την 34 c ελαχιστους ερεθισμους και εαν θυμαμαι καλα ανεπαισθητα ρηχα γδαρσιματα.
Μετα απο καιρο που πηρα την futur τρομαξε το δερμα να συνηθισει κοψιματα ελαχιστα αλλα ποιο βαθια .
Οταν χρησιμοποιει καποιος νεος χρηστης κατι θα πρεπει να ειναι και ενημερωμενος . Αυτο λεει και ο Στεφανος με δικα του απλα λογια . Γιατι δεν λεει το ιδιο για καποιον που ρωταει εαν παρει 11C, gillete
η οτι αλλο ?
Εγω που λεω οτι την σεβομαι ποιο πολυ απο το straight δεν το λεω με την ενοια οτι το straight
δεν ειναι φονικο το λεω για να επισημανω οτι η futur δεν ειναι μια απλη shafety .
Στον παιδι μου π.χ θα του εκανα δωρο μια αλλη και μετα απο αρκετα μεγαλο χρονικο διστημα ΙΣΩΣ
του επαιρνα καποια αντιστιχη με την futur .
Φιλικά Νικος
Νίκος
- xristos_metal
- Δημοτικό

- 15
Κανεις λαθος, ο Στεφος λεει μακρια ΟΛΟΙ! απο τη futur, χωρις να την εχει δοκιμασει καν. Αν τη δοκιμασει ομως και μετα κανει κωλοτουμπες?
Τα ιδια πραματα λεμε. Ουτε εγω τη συνιστω σε απειρο χρηστη. Αλλα και να την παρει δε θα παθει τπτ. Οποια και να παρει θα κοπει σιγουρα.
Εσενα ο αδερφος σου που το ρυθμισε?
Τα ιδια πραματα λεμε. Ουτε εγω τη συνιστω σε απειρο χρηστη. Αλλα και να την παρει δε θα παθει τπτ. Οποια και να παρει θα κοπει σιγουρα.
Εσενα ο αδερφος σου που το ρυθμισε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xristos_metal την 12 Ιαν 2011, 20:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Παιδιά μη πάμε επι προσωπικού pls...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard
- hero
- Γυμνάσιο

- 15
Δεν ειναι προσωπικο , απλα νομιζω οτι ο Στεφανος με αυτο το σκεπτικο εμεις με τα straight θα μας ειχε
αποκυρηξει .
Η ρυθμιση εαν γνωριζω καλα πρεπει να ηταν στο 4 στο 1 χερι και 3 στην κοντρα .
Σαφεστατα και δεν θα πεθανει κανεις εαν παρει την futur ομως πιστευω οτι ειναι φτιαχμενη για συγκεκριμενη δουλεια π.χ πολλα ή σκληρα γενια .
αποκυρηξει .
Η ρυθμιση εαν γνωριζω καλα πρεπει να ηταν στο 4 στο 1 χερι και 3 στην κοντρα .
Σαφεστατα και δεν θα πεθανει κανεις εαν παρει την futur ομως πιστευω οτι ειναι φτιαχμενη για συγκεκριμενη δουλεια π.χ πολλα ή σκληρα γενια .
Νίκος
- xristos_metal
- Δημοτικό

- 15
Ε και εσυ ρε μεγαλε στο 4 τι περιμενες να παθει αρχαριος ανθρωπος? Δεν εχει σχεση με τα γενια...εξαλλου στο χειλος κοπηκε. Και παλι τυχερος ποθ δε κοπηκε και αλλου. Αν βαλεις τον αλλον να οδηγησει για πρωτη φορα αμαξι και του πεις πατα το να παει 200 δε θα φταιει το αμαξι αν παει και στουκαρει στη κολωνα.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Μην κλεβεις παραδειγματα... :beah2 :megagrin
Cut is a cut is a cut!
Cut is a cut is a cut!