Saponificio Varesino

Απάντηση
Ζάχος

rhtoras έγραψε: Καταρχάς το "φαρμακείο" που λένε yourshaving,έκοψε την προσφορά 10% για εμάς.

Εδώ είσαι λάθος, φίλε. Δεν την "έκοψε" την προσφορά. Επίσης δεν είναι φαρμακείο. Δες τις τιμές του. Τις έχει δει πουθενά αλλού; Βάλε και το 10%... Οι δικοί μας εδώ τα έχουν πολύ ακριβότερα κι άμα βάλεις και μεταφορικά, συμφέρει καλύτερα από Ισπανία. Έχω πάρει πολλές φορές, είμαι πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος!!! Κι όλοι οι φίλοι μου.

Σκέφτεστε να αγοράσετε από εξωτερικό; Άμα ξέρετε τρόπο, ενημερώστε. Εκτός αν μιλάμε για το μακρινό μέλλον, το πολύ μακρινό.
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Αμα μπορεσει κανεις και οργανωσει καποια ομαδικη ειμαι μεσα 8)
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Ζάχος έγραψε:
rhtoras έγραψε: Καταρχάς το "φαρμακείο" που λένε yourshaving,έκοψε την προσφορά 10% για εμάς.

Εδώ είσαι λάθος, φίλε. Δεν την "έκοψε" την προσφορά. Επίσης δεν είναι φαρμακείο. Δες τις τιμές του. Τις έχει δει πουθενά αλλού; Βάλε και το 10%... Οι δικοί μας εδώ τα έχουν πολύ ακριβότερα κι άμα βάλεις και μεταφορικά, συμφέρει καλύτερα από Ισπανία. Έχω πάρει πολλές φορές, είμαι πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος!!! Κι όλοι οι φίλοι μου.

Σκέφτεστε να αγοράσετε από εξωτερικό; Άμα ξέρετε τρόπο, ενημερώστε. Εκτός αν μιλάμε για το μακρινό μέλλον, το πολύ μακρινό.
Χωρίς να θέλω να αντιδικήσω,όταν πήγα να βάλω το 10% πρόσφατα δεν το δεχόταν.Επίσης:o TVB μια κρέμα π.χ dr harris την έχει 5,30 ευρώ φθηνότερα από τον yourshaving.Σέ όλα ο yourshaving είναι πιο ακριβός.Είχε κάτι που ήθελα πολύ,αλλά τελικά δεν πήρα λόγω αυξημένου κόστους.

Πάντως κι εγώ μέσα για varesino felci...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Ζάχος

Περίεργο αυτό που λες. Δοκίμασε πάλι τώρα, σίγουρα δεν έχει κόψει κωδικούς.

Αυτό ξέρεις γιατί συμβαίνει; Γιατί ο vendor που προτείνεις δεν έχει ενσωματώσει τις νέες τιμές. Είναι λογικό, δεν έχουν όλοι την ίδια κατανάλωση. Παράδειγμα, είχε τα Harris o yourshaving όταν είχα πάρει εγώ 10,95Ε, βγάλε και 10%, τώρα τα έχει 12,95Ε. Εδώ; 14,80E. Συγκρίνοντας με τις τιμές των εδώ, ο yourshaving είναι πιο φτηνός.

Ξέρεις ότι οι συγκρίσεις τιμών μεταξύ tvb και yourshaving, είναι κάπως άδικες... Άλλες χώρες, άλλες οικονομίες, άλλοι συντελεστές. Σύγκρινε καλύτερα αν θες yourshaving και gifts&care. Εκεί φαίνεται, ποιος είναι ακριβός.

Τελειώνοντας να πω, πως όποιος καταφέρει και παραγγείλει από εξωτερικό με κάρτα ελληνικής τράπεζας, με τα capital controls και τους περιορισμούς που υπάρχουν στις συναλλαγές, είναι μεγάλο ΑΛΑΝΙ και οπωσδήποτε να μας πει τον τρόπο.

Back to reality.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13

Εμένα με νοιάζει να πληρώσω λίγα.Δεν με νοιάζει πώς το καταφέρνει ο καθείς,o tvb το έχει καταφέρει όμως.Το pitralon που έθελα ο yourshaving το χρέωνε σα να ήταν edt.Άδικη δεν είναι καμία σύγκριση για μένα από τη στιγμή που είναι ίδια μαγαζιά.Τέσπα ας μην ξεφύγουμε άλλο.Αν μπορέσει να γίνει ομαδική για saponificio varesino εγώ είμαι μέσα.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.

Άβαταρ μέλους
dimos
Νήπιο
Νήπιο
9
Has thanked: 57 times
Been thanked: 130 times

Τελικά γνωρίζει κανείς για την απόδοση του συγκεκριμένου σαπουνιού;
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30580 times
Been thanked: 41606 times

Δήμο, το σαπούνι είναι σπουδαίο και από τα πλέον αναγνωρισμένα σε όλα τα fora για τις ιδιότητές του. Αν έχεις τη δυνατότητα πάρτο και δεν θα το μετανοιώσεις. Πολλοί απο εμάς το έχουν στο TOP 5 τους, εγώ δε το Felce Aromatica που μ' αρέσει περισσότερο για χρήση το καλοκαίρι.
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Αντρέα έχουμε και το Saponificio Varesino ????? Και γιατί δεν το έφερες σε καμία συνάντηση ε ???? :ban? Κίτρινη κάρτα ! Εικόνα ΕικόναΗ μόνη δικαιολογία που δέχομαι είναι να σου ηρθε τώρα απο τον Italian barber. :snooty: Εννοείται οτι το φέρνεις στην επόμενη συνάντηση Εικόνα :d
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30580 times
Been thanked: 41606 times

Θα φέρω το σαπουνοσύρταρο ολόκληρο. Διότι αυξάνονται και πληθύνονται τα άτιμα.
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13

Δοκίμασα το εν λόγω σαπούνι!
ΚΟ-ΡΥ-ΦΑΙ-Ο...
Η εκδοχή που δοκίμασα είναι του φουζέρ(felce Italica).
Μυρίζει κάτι μεταξυ καθαριότητας και κολώνιας.Λεβάντα,oakmoss,musk έχει σίγουρα και βγάζει κάτι από σαπούνι και άρωμα φρέσκαδας.Γλυκίζει ελαφρά χωρίς να φτάνει σε σημείο να το πεί κανείς γλυκό.Τυπικό Ιταλικό φουζέρ.Η ένταση ήταν μέτρια προς δυνατή.
Η προστασία και το γλίστρημα ήταν υποδειγματικά.Ο αφρός δεν ήταν μαστιχωτός όπως π.χ στο valobra αλλά γυαλιστερός,σχετικά λεπτός και δημιουργείται τάχιστα.Μετα το ξύρισμα το δέρμα ήταν αρκούντως απαλό!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”