Η συγκεκριμένη μηχανή, εντελώς no name, no nothing, αγοράστηκε €5 από το Μπιτ Παζάρ στη Θεσσαλονίκη και κόστισε άλλα €5 για επινικέλωση η οποια δεν με ικανοποίησε και μάλλον θα την επαναλάβω αλλού. Τα δοντάκια τα συμμάζεψα εγώ και επίσης την απάλλαξα από τις οξειδώσεις και το αρχαίο λούστρο με ένα Dremmel.
Είναι βαριά (51gr) εν σχέσει με το μεγεθός της το οποίο είναι ελάχιστα μικρότερο από μια αλουμινένια γερμανική Gillette Tech M2 (31gr), δηλαδή 7,2cm, πέρα για πέρα.
Πως ξυρίζει, ακούω να ρωτάτε. Με μια λέξη τέλεια.
Είναι open comb προφανώς, αλλά η κλίση της οδόντωσης και το ελάχιστο κενό μέχρι τη λεπίδα την κάνουν πανάλαφρη αλλά δραστικότατη. Χθες το βράδυ έκανα τις ξούρες μου με ένα Feather (χρήση για δεύτερη φορά) και τις κόντρες μου (!!!) με ένα Wilkinson Sword (επίσης χρήση για δεύτερη φορά) και ακόμα είμαι σαν σπανός. Μηδέν ερεθισμός, μηδέν τραύματα.
Κατάταξη στην προσωπική μου Α1 κατηγορία, δίπλα στις: Gillette 195 "Fatboy", Mercur 34C HD και Matador Toro Mastif Corto.
Γούστα είναι αυτά κύριοι, και η προσωπική μου συμβουλή για σήμερα: μην αφήνετε κάτι τέτοια διαμαντάκια να σας ξεφύγουν.
Χρησιμοποιείτε τη διαίσθησή σας, όπως σε κάθε τι στη ζωή.