Δεν ισχύει αυτό. Ο αφρισμός έχει εξ'ολοκλήρου να κάνει με τη συνταγή, όχι με τη ποιότητα των συστατικών.elefsina73 έγραψε:Το τι δεν κανει πολυ αφρο λεει πολλα!!!!
Κανενα καλο σαπουνι δεν κανει πολυ αφρο. Αυτη γλιτσα που κανει ειναι αρκετη για να σε καθαρισει πολυ καλα.
Μην σκεφτεσε τιποτα,,,το σαπουνι ειναι κορυφαιο,και μπραβο στην εταιρια που δεν τα πλακωνει στα αλλα ελαια
για να δωσει αφρο!!!!
Αν π.χ. ένα σαπούνι έχει μόνο ελαιόλαδο, τότε κάνει γλίτσα - όχι αφρό.
Αν έχει άλλα έλαια (έστω και 5%) τότε αφρίζει.