Μπολάκι ξυρίσματος (scuttles)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Has thanked: 73 times
Been thanked: 249 times

BABIS έγραψε:Σε οδοντιατρικά εργαλεία , πουλάνε κάτι μπωλάκια ανοξείδωτα,διαμέτρου 60χλ ,
ίδια με αυτά του ξυρίσματος , σε τιμή 4,60€+ΦΠΑ.
Νομίζω ότι αξίζουν , είναι μισή τιμή.

Αν ενδιαφέρεται κανείς θα βάλω περισσότερα.
Ta 60 χιλιοστα τα θεωρω λιγα στο super market εχει ταπερακια μεταλικα με 2 ευρω .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
Άβαταρ μέλους
BABIS
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Has thanked: 3 times
Been thanked: 211 times

Το ταπεράκι έχει κατακόρυφα τειχώματα, χωρίς να κάνει το γύρισμα (χείλος) που κάνουν τα ειδικά ξυρίσματος. Προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ κανένα μαγειρικό σκεύος ή κουζίνας για ξύρισμα,
για λόγους αισθητικής και μόνο.
Αυτό που λέω είναι ίδιο με το ξυρίσματος. Απλά δεν ξέρω αν με 6cm είναι μικρότερο ή μεηαλύτερο.
Πρέπει να μετρήσω.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

60 χιλιοστα = 6 εκατοστα.. Τι ταπερακια ειναι αυτα που εννοεις ρε Μπαμπη, για να βαλεις τι? Το μεταλλικο ταπερακι (που το εκανα εγω ταπερακι γιατι δεν ειχε καπακι) που εχω το Arko μου ειναι πολυ πιο μεγαλο! 6εκ δεν ειναι τπτ.. :confused :shocking
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Has thanked: 73 times
Been thanked: 249 times

Aυτα τα μεταλλικα τα εχουν οι οδοντιατροι και βαζουν μεσα απολυμαντικο υγρο και εμβαπτιζουν τις
φρεζες , βγαινει σε διαφορες διαστασεις . κοστιζουν απο 5-15 ευρω και δεν ειναι τιποτε παραπανω απο ενα
μπωλ μεταλικο . Εγω αυτη την στιγμη χρησιμοποιω ενα κεραμικο επισμαλτωμενο περιπου 12 cm και βαθος 6 ,με εχει βολεψει περισσοτερο απο το μεταλλικο . Μενει αρκετα ζεστο χωρις να καει εξωτρικα οσο το μεταλλικο οταν το μουσκευεις το πινελο σε ζεστο νερο .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
Άβαταρ μέλους
eliakiss
Δημοτικό
Δημοτικό
15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Επισκέφθηκα σήμερα τον Μενεγή στο Μαρούσι. Γύρω στα 40-45, προσηνής και με μεγάλο εργαστήριο, στο οποίο τα παράγει όλα μόνος του από το χώμα μέχρι τα διακοσμητικά σχέδια. Τον ενημέρωσα για το e-mail του Ανδρέα και μου είπε ότι δεν το έλαβε. Σκέφτηκα ότι ίσως Αντρέα το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί για e-mail να το πέταξε στα junk mails (χωρίς προφανή λόγο) και να μην το είδε (δε μου δήλωσε expert στο Internet). Ας του επιτρέψουμε το τεκμήριο της αμφιβολίας :megagrin
Για την τάπα από κάτω εξέφρασε ερωτηματικά για το κατά πόσον θα προσφέρει στεγανότητα και πρότεινε να φτιάξει δύο δοχεία που να μπαίνει το ένα μέσα στο άλλο (με κενό βέβαια ανάμεσα για να μπαίνει το νερό) και το μικρότερο που θα μπαίνει μέσα, να πατάει πάνω σε μια <<πατούρα>> του εξωτερικού ώστε να μη μετακινείται όταν δουλεύουμε τον αφρό πάνω σ' αυτό.Δήλωσε διατεθειμένος να φτιάξει ό,τι του ζητήσουμε με 10-15 ευρώ. Όποιοι πραγματικώς ενδιαφερόμαστε ας καταθέσουμε συγκεκριμένη πρόταση και ας <<δεσμευτούμε>> ότι θ' αγοράσουμε.
Clean face, clean heart...

Ηλίας
Άβαταρ μέλους
zamc
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Has thanked: 18 times
Been thanked: 49 times

Μπράδο ρε Ηλία! Καλή προσέγγιση!

Ποιο σχέδιο δηλαδή του είπες?
OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
M.GANDHI
Άβαταρ μέλους
JohnnyBlade
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 38 times
Been thanked: 20 times

μια χαρα τιμη. αν ειναι λιγο πολυ οπως το θελουμε φυσικα και θα παρω . το θεμα ειναι πως θα μαζεψουμε τα λεφτα και πως θα τα παραλαβουμε.
Άβαταρ μέλους
eliakiss
Δημοτικό
Δημοτικό
15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

@zamc: http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php ... =90#p12677

@johnny_blade: προτείνω στους διαχειριστές του forum να μας πουν τη λύση ως έχοντες πιθανώς εμπειρία από άλλα αντίστοιχα fora του εξωτερικού
Clean face, clean heart...

Ηλίας
Άβαταρ μέλους
zamc
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Has thanked: 18 times
Been thanked: 49 times

http://www.youtube.com/user/geofatboy#p/u/1/L_t7gS7wM0Y" onclick="window.open(this.href);return false;

Το ξέρω σας τα έχω πρήξει! :megagrin
OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
M.GANDHI
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Το μπολ του ήταν μικρό και άβολο.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αξεσουάρ”