Αυτό το κάτι πιο ευέλικτο που ζητάς είναι η slant.
Οι ρυθμιζόμενες δεν εξασφαλίζουν καλύτερο ξύρισμα γενικά. Με μία closed, μία open και μία slant, έχεις κλείσει.
Merkur Futur
- stelakis1914
- Λύκειο

- 14
- Has thanked: 597 times
- Been thanked: 496 times
Η Futur κάνει πιο γλυκό ξύρισμα είναι γεγονός. Αυτό οφείλεται στο μεγάλο κενό που έχει και όχι στο χτένι που δίνει την εντύπωση ότι "σκαλίζει". Με την ρύθμιση στο 6,5 πιάνει με κλίμακα από το 1 έως το 10, το 9 στο βάθος ξυρίσματος σε σχέση με την R41.
-
mixalis kal
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 18 times
Δηλαδή πιο βαθύ ξύρισμα κάνει η r41 grande?
- stelakis1914
- Λύκειο

- 14
- Has thanked: 597 times
- Been thanked: 496 times
Αυτό είναι δεδομένο. Και για να μην επαναλαμβανόμαστε συνέχεια, κατάταξη μηχανών με κριτήριο το πιο βαθύ ξύρισμα:
1) Muhle R41 "2011"
2) Muhle R41 "2013"
3) Merkur Futur
1) Muhle R41 "2011"
2) Muhle R41 "2013"
3) Merkur Futur
- Petros.Mp
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Για μένα η Futur κάνει το πιο βαθύ ξύρισμα στο τέρμα της, που μπορεί φυσικά να ανεχτεί το δέρμα μου. Η r41 2013 είναι περίπου 2-3 σκάλες κάτω αλλά σε αποδεκτά επίπεδα. Για την r41 2011 ήταν τόσο τραχιά που την πούλησα, δεν μιλάμε για βάθος σε αυτήν αλλά για φιλετάρισμα.
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
...αυτό που είπε ο φίλος Πέτρος από πάνω ισχύει 101%
Πιο βαθύ ξύρισμα από την futur κάνει μόνο ίσως κανα ξυράφι και αν!
Πιο βαθύ ξύρισμα από την futur κάνει μόνο ίσως κανα ξυράφι και αν!
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Βασίλη σωστά το θέτεις το ερώτημα μιας και ηταν το πρώτο ξύρισμα και είναι δύσκολο να κάνω μια εκ βαθέων σύγκριση , αλλά σαν πρώτη αίσθηση οσον αφορά την αποτελεσματικότητα και οι δυο είναι κορυφαίες και σου δίνουν το κάτι παραπάνω σε βάθος ξυρίσματος χωρίς να ζορίσεις καταστάσεις . Σίγουρα η progress είναι πιο βολική στο χέρι αλλά και την Futur την συνηθίζεις μετά απο κάποια ξυρίσματα . Επίσης δεν με δυσκόλεψε στην περιοχή του μουστακιού , εντάξει δεν είναι τόσο βολική οσο μια EJ αλλά πάλι μια χαρά την κάνεις την δουλειά σου . Επίσης να σημειώσω οτι ενω νόμιζα οτι θα έχω πρόβλημα με το γλύστριμα εντούτοις δεν είχα κανένα θέμα . Βέβαια πρόσεχα τα χέρια μου να είναι πάντα στεγνά. Και σαν σχέδιο ξεφεύγει τόσο πολύ απο την πεπατημένη , είναι μια κατηγορία απο μόνη της και σχεδιαστικά . Πάντα μου άρεσε εμφανισιακά αλλα δεν μου καθόταν καλά η μακρυά λαβή της έχοντας συνηθίσει σε κοντές λαβές μέχρι τώρα , για αυτό ήθελα να την δοκιμάσω μερικές φορές πριν προβώ στην αγορά της . Θα την δοκιμάσω μερικές φορές ακόμη αλλά δεν νομίζω να αλλάξω γνώμη ώς προς την αγορά της . Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει..... :bigsmiliedigibill έγραψε:Μια σύγκριση της πρώτης αίσθησης με την progress?
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Antonis
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 14
- Has thanked: 30359 times
- Been thanked: 30838 times
Άντε, καλωσόρισες στους "Futurίστες", στο είπα ότι θα σ' αρέσει. Κατά την γνώμη μου, μακράν η καλύτερη μηχανή ξυριστικά!
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Αντώνη είναι μια κατηγορία απο μόνη της σχεδιαστικά και σίγουρα κάνει πολύ βαθύ ξύρισμα . Απλά έχω μια μικρή ένσταση στο μακράν η καλύτερη μηχανή ξυριστικά. Σίγουρα μπορεί να είναι λίγο πιο αποτελεσματική στο τέρμα της απο την Progress (υποθέτω , δεν τις έχω συγκρίνει ) αλλά μακράν καλύτερη απο την Progress κατά την γνώμη μου δεν νομίζω να είναι . Σχεδιαστικά υπερτερεί , ποιοτικά και κατασκευαστικά ναι , αλλά ξυριστικά πιστεύω δεν τις χωρίζει μεγάλη διαφορά .
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Antonis
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 14
- Has thanked: 30359 times
- Been thanked: 30838 times
Άρη για μένα είναι, γούστα είναι αυτά! :megagrin