- Van Yulay preshave oil
- Parker SR1
- Lord Racer
- Kent Infinity Silvertex
- Van Yulay Kronos
- Dapper Dan Blue
Εξαιρετικο απο καθε αποψη και ιδιαιτερα δροσιστικο. Το Dapper Dan Blue ριχνει τεχνικο νοκ αουτ την Aqua Velva ενω η Γιουλα (που λεει ο Γιακουμης) ειναι σαπουνι που ξεχωριζει και οχι μονο επειδη ειναι χρωματιστο ;-)
Η Muhle R107 με έχει ενθουσιάσει. Ξυρίζει βαθιά χωρίς κανέναν ερεθισμό και τα καταφέρνει χωρίς να χρειάζεται πολλά περάσματα. Είμαι περίεργος να δω τι θα καταφέρει με πιό επιθετική λεπίδα.
Πρώτο τεστ για το πινελάκι Ω15. ΤΟ χρησιμοποίησα με το "σιγουράκι", το σαπούνι του Δημήτρη. Δεν ενθουσιάστηκα, αλλά το διακαιολογώ μιας και είναι άστρωτο. Νομίζω όμως ότι παραείναι μικρό για κάποιον με απαιτήσεις. Φαντάζομαι ότι με το σαπούνι της Muhle ή την Figaro limited θα τα βρει σκούρα...
Σήμερα λόγω άνεσης χρόνου μιας και είμαι κλινηρης :devil είπα να δοκιμάσω τις αντοχές του proraso
σε σχέση με το νερό, φόρτωμα με το Omega το οποίο κρατάει μεγάλη ποσότητα στον θυσανο και θέλει χέρι
για να ελευθερωσει τον αφρό, φαντάζομαι τι αποτέλεσμα θα δίνουν τα ακριβότερα σαπουνια και πινελα :dance3
Σε δεύτερη φάση ασχολήθηκα με το Feather αφού την πρώτη φορά είχα γεμίσει ερεθισμους έδωσα μία δεύτερη
ευκαιρία με εξαιρετικά αποτελέσματα και ένα μικρό κόψιμο στο λαιμό κυρίως λόγω της επιμονης εκεί.
Το σημείο κάτω από την μύτη με δυσκολεύει αρκετά αν και το αφήνω τελευταίο και δεν ήθελα να το ζορισω αρκετά
και πιστεύω με την πάροδο του χρόνου θα έρθουν και τα επιθυμητα αποτελέσματα :megagrin
Καλησπέρα σας κύριοι.
Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι...... Evaggelos