Μια που αναφέρατε και την Palmolive, εδω και λίγο καιρό που η Musgo μου, έχει μείνει
μισή και λιγότερο, και επειδή - δεν ξέρω γιατι - εδώ και πολύ καιρό, έχει μικροσκοπικούς κόκκους
που δεν "λυώνουν" με το πινέλο στο μπολ, βάζω μισή ποσότητα musgo και μισή palmolive.
Επικρατεί περισσότερο το άρωμα της musgo, αλλά φτιάχνω έναν αφρό πρώτο!!
Musgo Real κρέμες και σαπούνι ξυρίσματος
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Οποτε θα πρεπει να ξυριζομαστε μονο με TFS, Figaro, Cella μιας και αποκλειεται να βρεθει σαπουνι 3-4-5 φορες καλυτερο απο αυτα. Δεν παει ετσι ομως - οι ιδιαιτεροτητες (αφρισμος, αρωματα) που θα συναντησεις σε ακριβοτερα προιοντα μπορει να σε "κολλησουν" με αυτα ακομα και αν δεν ειναι ανωτερα απο ενα super σαπουνι των 4-5 ευρω. Γενικα η ξερη/απολυτη λογικη τους κοστους/αποδοση δεν ισχυει οταν ζεις το χομπι σου :-)
Οσο για τη Musgo - οπως με ολα σχεδον τα ξυριστικα προιοντα - με λιγη τριβη θα φτιαξεις τον αφρο που πρεπει, στη χρυση τομη του καλυπτικου και γλυστερου, και μια χαρα θα ξυριστεις και με αρωμα που θυμιζει τα μεγαλα λευκα μπαρμπερικα σωληναρια των 70'ς.
Οσο για τη Musgo - οπως με ολα σχεδον τα ξυριστικα προιοντα - με λιγη τριβη θα φτιαξεις τον αφρο που πρεπει, στη χρυση τομη του καλυπτικου και γλυστερου, και μια χαρα θα ξυριστεις και με αρωμα που θυμιζει τα μεγαλα λευκα μπαρμπερικα σωληναρια των 70'ς.

- Roadrunner
- Γυμνάσιο
- 10
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
Εχεις δίκιο, αναμφίβολα και σίγουρα ακόμα και τώρα, με την κρίση, που μετράμε και το τελευταίο σεντ, τα 10 ευρώ δεν σε βγάζουν έξω από τον προϋπολογισμό σου, από τη στιγμή που θα πάρεις ένα προϊόν που (όσο υπερτιμημένο κι αν είναι) θα προσφέρει κάποια "υπηρεσία" για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα.
Απλά είναι ένα ζήτημα η σχέση τιμής/κόστους. Π.χ. θα προτιμήσω να πάρω με 10-12 ευρώ μία Cyril Salter ή μία ToOBS από τη Musgo, που και ως ποιοτικότες παρουσιάζονται και πιο πολύ θα μου κρατήσουν.
Απλά είναι ένα ζήτημα η σχέση τιμής/κόστους. Π.χ. θα προτιμήσω να πάρω με 10-12 ευρώ μία Cyril Salter ή μία ToOBS από τη Musgo, που και ως ποιοτικότες παρουσιάζονται και πιο πολύ θα μου κρατήσουν.
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Να προσθέσω εδώ οτι από οσες κρεμες δοκίμασα αυτή ήταν οτι πιο κοντινό αρωματικά στην παλιά oldspice.Φυσικά δεν ηταν ίδιο αλλά παρόμοιο.Όσο για τούς κόκκους που αναφερει ο Νώντας τους έχω δεί μόνο σε vintage κρέμες.Άρα ίσως να έληξε η κρέμα.
Θα δοκιμάσω το κόλπο με την palmolive,μια και προτιμώ το άρωμα της musgo από το κατά τα άλλα συμπαθητικό της palmolive.
Υ.γ παρατήρησε κανείς αρωματική ομοιότητα με την κόκκινη gillette κρέμα ή είναι η ιδέα μου?
Θα δοκιμάσω το κόλπο με την palmolive,μια και προτιμώ το άρωμα της musgo από το κατά τα άλλα συμπαθητικό της palmolive.
Υ.γ παρατήρησε κανείς αρωματική ομοιότητα με την κόκκινη gillette κρέμα ή είναι η ιδέα μου?
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ για τους κόκκους, ότι ήταν "παλιά" ήδη η κρέμα όταν την πήρα
το καλοκαίρι του 2013. Το είχα γράψει και τότε, μου θύμισε λίγο, ας το πώ έτσι, παγωμένο
μέλι η υφή της..
το καλοκαίρι του 2013. Το είχα γράψει και τότε, μου θύμισε λίγο, ας το πώ έτσι, παγωμένο
μέλι η υφή της..
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
χρησιμοποιησα σημερα στο ξυρισμα την musgo real spiced citrus(ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ). οπως αναφερα και στο αντιστοιχο νημα η κρεμα ειναι κορυφαια.πολυ καλος αφρισμος και ο αφρος μεταξενιος και πολυ ποιοτικος. κατα το ξυρισμα η προστασια που προσεφερε ηταν αριστη και το ξυραφι δεν συναντησε το παραμικρο προβλημα.η ενυδατωση επισης ειναι απο τις καλυτερες που εχω συναντησει σε κρεμα.το αρωμα της φανταστικο απο τα πιο φρεσκα εσπεριδοειδη που εχω μυρισει ,μου ερχοταν να την φαω κυριολεκτικα
.γενικα εμεινα πολυ ικανοποιημενος και παροτι τιμολογιακα ειναι τσιμπημενη θεωρω οτι δικαιολογει την αξια της γιατι ειναι κορυφαιο προιον.

-
- Νήπιο
- 11
- Been thanked: 2 times
Παντα ειχα απορια για την σειρα Μusgo real πια ειναι η γνωμη σας στις κρεμες και τα σαπουνια??
Αρσενικός γίνεσαι από τα γονίδια σου. Άντρας από την ηλικία σου, Κύριος, όμως από την συμπεριφορά σου.
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
:hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1
Το Ιασονας με Ο
- digibill
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Έχω ξαναπεί πως η εμπειρία μου με την κρέμα της Musgo Real την έχει κατατάξει στα μέτρια προϊόντα. Την διατηρώ στις επιλογές μου κυρίως λόγω αρώματος, που μου αρέσει πολύ.
Σήμερα λοιπόν εφάρμοσα μία λίγο διαφορετική τακτική στη χρήση της: έβαλα αρκετή ποσότητα, πολύ περισσότερη απ' όση βάζω με οποιαδήποτε κρέμα (σχεδόν το διπλάσιο και παραπάνω - ας πούμε σε μέγεθος όσο 3-4 φουντούκια). Τη χτύπησα λίγο στο mug και, όντας ακόμα αρκετά πηχτή, συνέχισα με face lathering και σταδιακή προσθήκη νερού. Γενικά τη διατήρησα αρκετά πηχτή και σε κάθε στρώσιμο έβαλα πάρα πολλή ποσότητα, σε μια πλούσια στρώση (έβγαλα πηχτό αφρό για 6 περάσματα, αλλά τον κατανάλωσα σε 3).
Χωρίς να μεταμορφώνεται σε κορυφαία κρέμα, είδα σημαντική διαφορά τόσο στο γλίστρημα όσο και στην προστασία. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο συνδυασμός γένια 2 ημερών + πολύ ήπια μηχανή (feather pop), αλλά η διαφορά και στην απόδοση της κρέμας ήταν σημαντική. Έκανα σίγουρα το καλύτερο μέχρι στιγμής ξύρισμα μαζί της και μου προσέφερε μια αξιοπρεπή εμπειρία.
Ακόμη βέβαια θεωρώ αδικαιολόγητη την τιμή της για αυτά που προσφέρει γενικά...
Σήμερα λοιπόν εφάρμοσα μία λίγο διαφορετική τακτική στη χρήση της: έβαλα αρκετή ποσότητα, πολύ περισσότερη απ' όση βάζω με οποιαδήποτε κρέμα (σχεδόν το διπλάσιο και παραπάνω - ας πούμε σε μέγεθος όσο 3-4 φουντούκια). Τη χτύπησα λίγο στο mug και, όντας ακόμα αρκετά πηχτή, συνέχισα με face lathering και σταδιακή προσθήκη νερού. Γενικά τη διατήρησα αρκετά πηχτή και σε κάθε στρώσιμο έβαλα πάρα πολλή ποσότητα, σε μια πλούσια στρώση (έβγαλα πηχτό αφρό για 6 περάσματα, αλλά τον κατανάλωσα σε 3).
Χωρίς να μεταμορφώνεται σε κορυφαία κρέμα, είδα σημαντική διαφορά τόσο στο γλίστρημα όσο και στην προστασία. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο συνδυασμός γένια 2 ημερών + πολύ ήπια μηχανή (feather pop), αλλά η διαφορά και στην απόδοση της κρέμας ήταν σημαντική. Έκανα σίγουρα το καλύτερο μέχρι στιγμής ξύρισμα μαζί της και μου προσέφερε μια αξιοπρεπή εμπειρία.
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
στην τιμη θα συμφωνησω και εγω.ενταξει οσο καλη και να 'ναι,δεν παυει να ειναι κρεμα.με ολα τα συν και πλην.digibill έγραψε: