Dapper Dragon soap.

macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17339 times

πηρα το dapper dragon pomegranate και επειδη δεν υπαρχει νημα σχετικα με αυτα τα σαπουνια παραθετω μια πρωτη αποψη και γνωμη για αυτα.
το συγκεκριμενο σαπουνι κατα την γνωμη μου ειναι κορυφαιο.ειναι ενα ζωικο σαπουνι που βρισκεται μεσα σε ενα μαυρο πλαστικο κουτι.ποσα ακριβως γραμμαρια ειναι δεν γνωριζω,αλλα πρεπει να ειναι τουλαχιστον 100-120γρ.στην υφη ειναι μαλακο και μοιαζει πολυ με το cella. αυτο ομως που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι το αρωμα του. ειναι η δευτερη φορα που μυριζω τοσο εντονο αρωματικα σαπουνι(αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο) .κυριολεκτικα μοσχοβολαει.τοσυγκεκριμενο μυριζει κατι μεταξυ φρουτου(ροδι)και τσιχλοφουσκα.η γυναικα μου που το μυρισε ξετρελαθηκε.
στο ξυριστικο μερος το σαπουνι δειχνει οτι ειναι αριστο σε ολους τους τομεις.στο θεμα του αφρισμου πιστευω οτι πολυ λιγα σαπουνια μπορουν να συγκριθουν μαζι του.το δουλεψα με το omega80080(bowllathering) και με ελαχιστο φορτωμα και δουλεμα εκανε αυτο που ορισμενοι αποκαλουν γιαουρτοκρεμα. η ποσοτητα που δημιουργησε εφτανε για αρκετα ξυρισματα.πυκνος αφρος που σου ερχεται να τον γευτεις.οταν τον απλωσα στοπροσωπο ηταν το κατι αλλο.υφη βουτυρου και φανταστικη καλυπτικοτητα.η προστασια που παρεχει ειναι αριστη και το ξυραφι γλυστρουσε κοβοντας ανετα και ευκολα .στο θεμα της ενυδατωσης το σαπουνι και εκει φαινεται οτι ειναι καταπληκτικο.ενυδατωνει παρα πολυ καλα και αφηνει το δερμα απαλο.γενικως αν και ειμαι καχυποπτος με τα περισσοτερα artisan σαπουνια το συγκεκριμενο δειχνει οτι ειναι οντως κορυφαιο και μαλιστα απο τα κορυφαια των κορυφαιων.
Άβαταρ μέλους
giobi
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 327 times
Been thanked: 152 times

το κοστος του ποιο ειναι, Macho?
Αντωνης
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11

το κοστος του ειναι 15,90€ απο hairmaker.
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12134 times

Οπως τα ειπε ο Μαχος - και πολυ καλες ιδιοτητες και πολυ ψαγμενα αρωματα. Η "μπουγατσα" που πηρα εχει μοναδικο αρωμα αλλα και το Green Dragon και το Ice Wyrm και το Signature δεν τα εχω μυρισει πουθενα αλλου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Georgechalkida
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 198 times
Been thanked: 142 times

Macho μας έχεις τρελάνει αδερφέ..!!!!!!!
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Ξέρει κανείς πως μυρίζει περίπου το green dragon.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11

τα συγκεκριμενα σαπουνια εχουν πολυ περιεργες μυρωδιες.ωραιες και εντονες μυρωδιες που δυσκολα ομως νομιζω οτι τις κατατασεις καπου αρωματικα.το pomegranate φερειπειν φερνει λιγο φρουτωδες,λιγο επιδορπιο,λιγο τσιχλοφουσκα.αν ειχα κολλημα να ταιριαζω τα σαπουνια με asl και κολωνιες ,εδω εχω την εντυπωση οτι θα δυσκολευομουν.
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Πήρα το Signature με άρωμα barbershop, πολύ διακριτικό που φέρνει σε λεμόνι αλλά και σε πολλά άλλα τα οποία δεν μπορώ να τα διακρίνω,συγνώμη δεν το έχω σε αυτό το κομμάτι. Γενικά μου αρέσει η μυρωδιά αλλά και η ένταση, δεν με μπουχτίζει. Το σαπούνι είναι με tallow και στην ευκολία αφρισμού είναι φανταστικό, λίγες έως και ελάχιστες στροφές κάνεις μαρέγκα. Το 2band γέμισε με τόσο αφρό που δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, είχα αφρό για 6+ ξυρίσματα. Εκεί που κάνει την διαφορά είναι στις ιδιότητες, είναι τόσο προστατευτικό που νομίζεις ότι ξυρίζεσαι με φτερό, μετά το ξύρισμα δε λυπάσαι να βάλεις asl, έτσι για πρώτη φορά έβαλα balm για αλλαγή. Θεωρώ ότι άνετα μπορεί να μπει στην τοπ πεντάδα των artisan σαπουνιών ξυρίσματος. Μερικές φωτογραφίες :megagrin
IMG_2352.JPG
Τα συστατικά
IMG_2353.JPG
Η υφή

Να προσθέσω ότι και το μπολ έχει το κατάλληλο άνοιγμα για face lathering. Τρέμε hodges - τελοσπάντων όπως σε λένε βρε παιδί μου....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5740 times
Been thanked: 5633 times

Eγώ χθες στη συνάντηση πήρα Pomegranate απο τον Μάχο και συμφωνώ απόλυτα με την αρωματική του περιγραφή αλλά και Cinammon Bun απο τον Ιάσονα.

Tώρα κατάλαβα γιατί μας μύριζε φρεσκοφουρνιστά κουλούρια. ;)

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά !!! :thnx
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5740 times
Been thanked: 5633 times

:boom ...τελικά η κανέλα δε κάνει για μένα.
Πρώτο πέρασμα και όλα καλά. Δεύτερο πέρασμα και κάτι αρχίζει να με τσιγκλάει.
Στο τρίτο πέρασμα το έχω σχεδόν επιβεβαιώσει. Μου θυμίζει το Spices asl της Φαενα, μ'αυτή τη χαρακτηριστική αίσθηση φλόγωσης.
Κρίμα.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”