Καλησπέρα Γιώργο. Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να πω ότι θα πρότεινα το Pre-shave της Proraso.
Το σαπούνι γλυκερίνης που έχει ο Μάχος δεν το έχω δοκιμάσει (όμως ο Μάχος τα έχει δοκιμάσει όλα άρα έχει πιο σφαιρική άποψη) παρόλ'αυτά, εγώ θα προτείνω το Pre-shave της Proraso. Έχω το πράσινο και μπορώ να πω ότι κάνει εξαιρετική δουλειά. Απλά το χειμώνα σε "κρυώνει" λίγο. Όμως αν εξαιρέσεις αυτό, πρόκειται για εξαιρετικό προιόν!!!! Στην αρχή μάλιστα αφού το βάζεις σε ζεσταίνει αρκετά κάτι που βοηθάει το ξύρισμα όπως μπορείς να φανταστείς Γιώργο. Από εκεί και πέρα σίγουρα η τιμή (στα Hondos κάνει γύρω στα 6 ευρώ) είναι λιγάκι τσουχτερή σε σχέση με το σαπούνι που προτείνει ο Μάχος. Αν έχεις την άνεση μπορείς να πάρεις και τα δύο. Ο λόγος???
1) Το Pre-shave δεν είναι για πάντα. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται συνεχώς και δεν το συνιστώ. Εγώ το χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο όταν δεν έχω χρόνο να κάνω μπάνιο (ώστε να "ετοιμάσω" τα γένια μου) και σπάνια όταν έχω να κάνω με επικίνδυνο εξοπλισμό (
όπως το προχθεσινό ξύρισμα).
2) To σαπούνι γλυκερίνης μπορείς να το χρησιμοποιείς κάθε φορά σαν Pre-shave! Έτσι και αλλιώς το κόστος είναι τέτοιο που δεν πειράζει.
Προσωπική άποψη πάντα. Ελπίζω να βοήθησα Γιώργο.
Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος