Καλησπερα σας
- Fatip Grande
- Lord Racer
- Kent Infinity Silvertex
- Pannacrema Labdano
- Korres Marigold & Ginseng
Κακως επεμεινα με το Uppercut Moisturiser, ο Korres ειναι 1 κλαση πανω σε ενυδατωση και επουλωση. Και με καλυτερο αρωμα.
Το ξύρισμα της ημέρας: Φεβρουάριος 2015
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times

- vavoulas2
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 30 times
Καλο μηνα !
Merkur 41c
Rapira super stainless (1)
Semogue OC bristle
la toja ss
brut original asl και αργοτερα ενυδατικη του Κορρε . Ενα καλο ξυρισμα ,χρησιμοποιησα και ενα δειγμα απο το pre shave edwin jagger!
Merkur 41c
Rapira super stainless (1)
Semogue OC bristle
la toja ss
brut original asl και αργοτερα ενυδατικη του Κορρε . Ενα καλο ξυρισμα ,χρησιμοποιησα και ενα δειγμα απο το pre shave edwin jagger!
seek and destroy
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Καλησπέρα:
- Σαπούνι Ξυρίσματος Nanny’s “Mens Only”
- Πινέλο Ξυρίσματος Vie Long “Mens Only”
- Safety Razor Merkur Progress (2 ½ )
- Λεπίδα Perma-Sharp Super [1]
- ASL Pashana
- Σαπούνι Ξυρίσματος Nanny’s “Mens Only”
- Πινέλο Ξυρίσματος Vie Long “Mens Only”
- Safety Razor Merkur Progress (2 ½ )
- Λεπίδα Perma-Sharp Super [1]
- ASL Pashana
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
-
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Καλή προ-Παρασκευή!
Floid preshave
Muhle R89 gr
Feather
SOC 2-band
Marlborough sc
444 Alum Block
Rose Petal Witch Hazel
444 + Marlborough asl
Marlborough edc
Floid preshave
Muhle R89 gr
Feather
SOC 2-band
Marlborough sc
444 Alum Block
Rose Petal Witch Hazel
444 + Marlborough asl
Marlborough edc
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Καλημέρα
Edwin Jagger Barley
Astra sp
Semogue 830
Valobra Fougere ss
Aqua Velva asl
Korres asb
Edwin Jagger Barley
Astra sp
Semogue 830
Valobra Fougere ss
Aqua Velva asl
Korres asb
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Καλημέρα
Πινέλο Omega 10066
Σαπούνι TABAC
Μηχανή Ikon + EJ89
Λεπίδα BIC Chrome (2)
ASL Μενούνος No. 10
ASB Αpivita
Πινέλο Omega 10066
Σαπούνι TABAC
Μηχανή Ikon + EJ89
Λεπίδα BIC Chrome (2)
ASL Μενούνος No. 10
ASB Αpivita
if you have a great shave you have a great day
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Καλημερα σας
- Merkur 41c
- Trig Silver Edge
- Omega 10015
- HTGAM/Synergy Gondolier
- Aqua Velva Musk
- Merkur 41c
- Trig Silver Edge
- Omega 10015
- HTGAM/Synergy Gondolier
- Aqua Velva Musk

- Spiros
- Δημοτικό
- 12
- Has thanked: 3899 times
- Been thanked: 3837 times
Απόλαυση και σήμερα...
Καλημέρα σε όλους!
Νωρίς το πρωί με γένια 48 ωρών.
Proraso White Pre-Shave Cream
Proraso Red Shaving Soap
Πινέλο ασβού Golddachs - Bowl Lathering
Feather AS D 2 - Gillette 7 o'clock (κίτρινο) #1
Sul Filo Del Rasoio ASB
Pitralon ASL
Korre ASB
Όλα πήγαν τέλεια. Το αποτέλεσμα άριστο και η καλύτερη αρχή για μια δύσκολη από πλευράς υποχρεώσεων μέρα. Ραντεβού την Κυριακή με φωτό.. :thnx
Καλημέρα σε όλους!
Νωρίς το πρωί με γένια 48 ωρών.
Proraso White Pre-Shave Cream
Proraso Red Shaving Soap
Πινέλο ασβού Golddachs - Bowl Lathering
Feather AS D 2 - Gillette 7 o'clock (κίτρινο) #1
Sul Filo Del Rasoio ASB
Pitralon ASL
Korre ASB
Όλα πήγαν τέλεια. Το αποτέλεσμα άριστο και η καλύτερη αρχή για μια δύσκολη από πλευράς υποχρεώσεων μέρα. Ραντεβού την Κυριακή με φωτό.. :thnx
- SharpRazor
- Δημοτικό
- 10
- Has thanked: 130 times
- Been thanked: 192 times
- Επικοινωνία:
Χμ, κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πράγμα που όταν πας να στείλεις το post σου, σε σταματάει και σε ρωτάει αν επιμένεις, γιατί ενδιάμεσα κάποιος άλλος πρόλαβε και ποστάρισε. Επειδή η απροσεξία μου είναι παροιμιώδης, όποτε συμβαίνει κάτι τέτοιο, θεωρώ ότι έστειλα το μήνυμα, δεν το έχω στείλει ωστόσο, και αν το πάρω χαμπάρι εκείνη τη στιγμή έχει καλώς. Αλλιώς, όπως μου συνέβη και τώρα, χάνεται και πρέπει να ξαναγράψω όλο το κατεβατό από την αρχή. Χάνεται η διάθεση, η ρύμη, όλα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ρύθμιση στο φόρουμ σε επίπεδο μέλους, ώστε να μη ρωτάει και να ποστάρει απευθείας, θα μου έσωζε πολύ χρόνο στο πληκτρολόγιο...
Το χθεσινοβραδινό ξύρισμα περιελάμβανε την R41/2011, το συνθετικό Kent, ένα Personna platinum ξυραφάκι και Speick balm.
Γένια από Κυριακή βράδυ. Χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το σαπούνι που παραγγείλαμε ομαδικά (Dusy, το οποίο ελπίζουμε κι ευχόμαστε να είναι κοντά ή να είναι το ίδιο με το Klar Kabinett).
Ωραίο ξύρισμα, βαθύ, απροβλημάτιστο, με το γνωστό τσαμπουκάλεμα της R41, πέρα από την υψηλή θεριζοαλωνιστική δεινότητα. Αυτή τη στιγμή, περίπου 12 το μεσημέρι, 10-11 ώρες μετά, είμαι λες και ξυρίστηκα μόλις τώρα. Τι bbs και χαζά, 75 στοιβάδες δέρματος φύγανε με τη μία!
Το σαπουνάκι (με τις 6 σταγόνες γλυκερίνης που μου έχει γίνει πλέον φανατική συνήθεια) συμπεριφέρθηκε πολύ καλά, μολονότι δεν έχω τη σχετική εμπειρία για να δώσω βαθμό 1-100 στην κλίμακα προστατευτικότητας και ιδιοτήτων. Πάντως, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μοσχοβολούσε. Η μυρωδιά έφτασε μέχρι το άλλο δωμάτιο, όπου η μύτη λαγωνικού της γυναίκας μου το έπιασε και ήρθε να δει τι είναι. Μύριζε το μπωλ (αφρό έφτιαξα πανεύκολα και ήταν πολύ πυκνός, πηχτός και λιπαρός), το πινέλο, το πρόσωπό μου και το πλαστικό μπωλ που συνήθως βάζουν σάλτσα οι ντελιβεράδες, στο οποίο έκοψα σε μικρά κυβάκια το σαπούνι και το παίδεψα λίγη ώρα με το πινέλο ώστε να ψιλοενοποιηθεί η επιφάνεια και να είναι πιο εύκολη η επόμενη φορά.
Η αυλαία έπεσε με το Speick που επίσης χρησιμοποίησα για πρώτη φορά, το οποίο ήταν πολύ δροσερό, μαλακτικό και μύριζε όμορφα και διακριτικά. Ωστόσο, το σχόλιο της γυναίκας μου που πήγα, βεβαίως, να με μυρίσει, ήταν όλα τα λεφτά. Μου είπε ότι μυρίζω σα Συριανό λουκούμι τριαντάφυλλο! Το σκέφτηκα για λίγο κι αποφάσισα να το εκλάβω ως κοπλιμέντο! χαχαχα
Φαντάζομαι ότι κάποια από τα υπόλοιπα μέλη θα κάνουν το δικό τους ριβιού στο σαπούνι, όταν το παραλάβουν κι έχουν την πρώτη τους εμπειρία μαζί του.
Καλή συνέχεια σε όλους
Το χθεσινοβραδινό ξύρισμα περιελάμβανε την R41/2011, το συνθετικό Kent, ένα Personna platinum ξυραφάκι και Speick balm.
Γένια από Κυριακή βράδυ. Χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το σαπούνι που παραγγείλαμε ομαδικά (Dusy, το οποίο ελπίζουμε κι ευχόμαστε να είναι κοντά ή να είναι το ίδιο με το Klar Kabinett).
Ωραίο ξύρισμα, βαθύ, απροβλημάτιστο, με το γνωστό τσαμπουκάλεμα της R41, πέρα από την υψηλή θεριζοαλωνιστική δεινότητα. Αυτή τη στιγμή, περίπου 12 το μεσημέρι, 10-11 ώρες μετά, είμαι λες και ξυρίστηκα μόλις τώρα. Τι bbs και χαζά, 75 στοιβάδες δέρματος φύγανε με τη μία!
Το σαπουνάκι (με τις 6 σταγόνες γλυκερίνης που μου έχει γίνει πλέον φανατική συνήθεια) συμπεριφέρθηκε πολύ καλά, μολονότι δεν έχω τη σχετική εμπειρία για να δώσω βαθμό 1-100 στην κλίμακα προστατευτικότητας και ιδιοτήτων. Πάντως, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μοσχοβολούσε. Η μυρωδιά έφτασε μέχρι το άλλο δωμάτιο, όπου η μύτη λαγωνικού της γυναίκας μου το έπιασε και ήρθε να δει τι είναι. Μύριζε το μπωλ (αφρό έφτιαξα πανεύκολα και ήταν πολύ πυκνός, πηχτός και λιπαρός), το πινέλο, το πρόσωπό μου και το πλαστικό μπωλ που συνήθως βάζουν σάλτσα οι ντελιβεράδες, στο οποίο έκοψα σε μικρά κυβάκια το σαπούνι και το παίδεψα λίγη ώρα με το πινέλο ώστε να ψιλοενοποιηθεί η επιφάνεια και να είναι πιο εύκολη η επόμενη φορά.
Η αυλαία έπεσε με το Speick που επίσης χρησιμοποίησα για πρώτη φορά, το οποίο ήταν πολύ δροσερό, μαλακτικό και μύριζε όμορφα και διακριτικά. Ωστόσο, το σχόλιο της γυναίκας μου που πήγα, βεβαίως, να με μυρίσει, ήταν όλα τα λεφτά. Μου είπε ότι μυρίζω σα Συριανό λουκούμι τριαντάφυλλο! Το σκέφτηκα για λίγο κι αποφάσισα να το εκλάβω ως κοπλιμέντο! χαχαχα
Φαντάζομαι ότι κάποια από τα υπόλοιπα μέλη θα κάνουν το δικό τους ριβιού στο σαπούνι, όταν το παραλάβουν κι έχουν την πρώτη τους εμπειρία μαζί του.
Καλή συνέχεια σε όλους
Αποστόλης
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5633 times
Kαλημέρα !
✯ shavemac 177
✯ Dimitris' Bergamot soap
✯ Edwin Jagger 89L BL
✯ Bluebeards Revenge
✯ Alum block
✯ Π-αγ-ω-μ-έ-ν-ο ❄ ν-ε-ρ-ό
✯ Lucky Tiger
✯ Οriflame Eclat, for men, asb
:dance3
✯ shavemac 177
✯ Dimitris' Bergamot soap
✯ Edwin Jagger 89L BL
✯ Bluebeards Revenge
✯ Alum block
✯ Π-αγ-ω-μ-έ-ν-ο ❄ ν-ε-ρ-ό
✯ Lucky Tiger
✯ Οriflame Eclat, for men, asb
:dance3
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.