Merkur Progress

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stelakis1914
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 597 times
Been thanked: 496 times

Όταν το έγραψα σκέφτηκα ότι μπορεί να μην γίνει απόλυτα κατανοητή αυτή η έκφραση αλλά έλεγε ξεκάθαρα όσα ήθελα να εκφράσω.
Με την βοήθεια όμως του Νώντα, το εμπόδιο αυτό ξεπεράστηκε!
Άβαταρ μέλους
SharpRazor
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 130 times
Been thanked: 192 times
Επικοινωνία:

No worries, Στέλιο, μολονότι το google δείχνει να έχει πλήρη άγνοια της λέξης. Για το "Μανιτζέβελος" βγάζει πάντως αρκετά links.

Τώρα, για να επιστρέψουμε στο topic, σε ό,τι αφορά την καλή κυρία που ακούει στον κωδικό 510 (μου αρέσουν οι κυρίες με μακριά πόδια), έχει ήδη προστεθεί στη wish list και αναμένει αναμμένη (και ξαναμμένη) την ώρα της για παραγγελία ;-)

Παρεμπιπτόντως, από πού να την πάρω, όταν έλθει η ώρα εκείνη; Συμπαθώ πολύ το shaving.ie και έχω πάρει από εκεί τη Futur. την έχει στα 63 ευρώ περίπου... Καμιά άλλη ιδέα;
Αποστόλης
Άβαταρ μέλους
stelakis1914
Λύκειο
Λύκειο
14

Συμφέρουσες τιμές για αγορά μηχανών Merkur έχει συνήθως και το connaught shaving. Στην ελληνική αγορά η 510 δεν είναι τόσο συνηθισμένη, κάνε μια ερώτηση στον Γιάννη (hair maker) να δεις αν την έχει διαθέσιμη.
Άβαταρ μέλους
SharpRazor
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Επικοινωνία:

Για λόγους σύγκρισης γύρισα τον ιρλανδό σε pounds. Με τα μεταφορικά, οι τιμές είναι:

56,40 GBP ο connaughtshaving.com και
53,78 GBP o shaving.ie (ήτοι 62,95 ευρώ)

Ο Γιάννης την έχει 66,95 και είναι, φυσικά, out of stock!!!

63 ευρώ δεν είναι και κανένα τρομερό ποσό, ιδιαίτερα αν το βάλεις δίπλα σε κάτι Ikon και above the Tie και Pils που έχω επίσης στο πρόγραμμα. Ωστόσο, πρέπει κάποια στιγμή να προλάβω να χαρώ τις ήδη υπάρχουσες (και δευτερευόντος, έχουμε άλλους δύο ΕΝΦΙΑ για Γενάρη/Φλεβάρη που περιμένουν καρτερικά να μας αδειάσουν την τσέπη) οπότε λάξμαν λάξμαν και όλα με τη σειρά τους..
Αποστόλης
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12134 times

Αποστολη κοιταω ξανα τις τιμες - με μεταφορικα - που αναφερεις και δεν μου βγαινουν - εχεις κανα κουπονι για τον shaving.ie ? αν ναι οκ - αλλιως η τιμη της ειναι 71.90 ευρω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SharpRazor
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Επικοινωνία:

Χμ, σα να 'χεις δίκιο βρε Ηρακλή! Τι παπαριά έκανα; Τώρα που το ξαναβλέπω είναι 62,95 + 8,95 DHL Europe. Την προηγούμενη φορά ήταν χαμηλότερα. Μπορεί να έβαλα από λάθος την 500 που είναι φθηνότερη από την 510, ή να μην υπολόγισα τα μεταφορικά με το διαταραγμένο νου μου, ποιος ξέρει...

Πάντως, σύμφωνα με την έγκαιρη και έγκυρη παρέμβασή σου, δεικνύεται ότι ο connaughtshaving.com βγαίνει κατά τι φθηνότερος. Μάλλον όμως όχι αρκετά για να αποχωριστώ τον Ιρλανδό μου!!!
Αποστόλης
chris82
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 410 times
Been thanked: 205 times

Δυο σύντομες κουβέντες για αυτήν την εξαιρετική DE..
Πρόκειται για μια καλοζυγισμένη με σωστό μήκος (για το δικό μου χέρι) DE.
Στο κομμάτι εργονομίας τα πάει πάρα πολύ καλά , δεν ένιωσα να μου γλιστρά ιδιαίτερα ενώ το ρυθμιστικό κουμπί (καλαίσθητο για μένα) έχει βολικό πάτημα στο να στηρίζεις την μηχανή στο μικρό.
Η κατασκευή αρκετά ποιοτική και στιβαρή.
Δεν μπουκώνει και πως θα μπορούσε να μπουκώσει με το κενό που έχει στην κεφαλή της.
DE πασπαρτού ακόμα και για κάθε μέρα.
Σαν κάτοχος και της Futur θα έλεγα ότι κάνει εφάμιλλο ξύρισμα με την διαφορά ότι είναι πιο εύκολη στον χειρισμό της λόγο μήκους και βάρους (αναφέρομαι στη ''κοντή'' Progress).
Αν ήταν να διαλέξω μια απο τις δύο θα διάλεγα...
και τις δυο γιατί να πρέπει να διαλέξω; :xp1 :shocking
Άβαταρ μέλους
stelakis1914
Λύκειο
Λύκειο
14

Πολύ σωστά όσα έγραψες Χρήστο. Πιο εύκολη στο χειρισμό από την Futur και δίνει εφάμιλλο αποτέλεσμα με αυτήν.

Στην σύγκριση ανάμεσα σε Progress και Futur δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος. Το να ξεχωρίσει κανείς, κάποια από τις δύο είναι ξεκάθαρα θέμα προσωπικής προτίμησης. Σε κάθε περίπτωση συνίσταται στους εραστές του παραδοσιακού ξυρίσματος, να δοκιμάσουν και τις δυο μηχανές.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

chris82 έγραψε: Σαν κάτοχος και της Futur θα έλεγα ότι κάνει εφάμιλλο ξύρισμα με την διαφορά ότι είναι πιο εύκολη στον χειρισμό της λόγο μήκους και βάρους (αναφέρομαι στη ''κοντή'' Progress).
Ακριβώς αυτή ηταν και η δική μου προαίσθηση πριν να δοκιμάσω την Futur η οποία επιβαιβαιώθηκε τώρα που την δοκίμασα... :megagrin
chris82 έγραψε:Αν ήταν να διαλέξω μια απο τις δύο θα διάλεγα...
και τις δυο γιατί να πρέπει να διαλέξω; :xp1 :shocking
Σωστοοοοοοοοοοόςςςςςςςς . Αυτή την άποψη εχω και εγω !! <3
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
BABIS
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Has thanked: 3 times
Been thanked: 211 times

Στο Μιχαηλίδη στην Ομόνοια , την έχει περίπου 57€. Γιατί να την παραγγείλτε από εξωτερικό ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”