Πέτρο καλορίζικο και εύχομαι να το ευχαριστηθείς !!!
Ευχριστώ και για την παρουσίαση.
Le Pere Lucien
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
if you have a great shave you have a great day
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Πολυ ωραια παρουσιαση Πετρο!
Αρχικα ελεγα οτι θα το αγορασω αλλα τωρα ακουω απο παντου οτι το αρωμα του ειναι σαν του MDC
. Η αυτοψια θα κρινει το αποτελεσμα.
Αρχικα ελεγα οτι θα το αγορασω αλλα τωρα ακουω απο παντου οτι το αρωμα του ειναι σαν του MDC

Το Ιασονας με Ο
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Το άρωμα μοιάζει αλλά από μύτη σε μύτη όλο και κάτι θα διαφέρει. Αξίζει η αγορά του και ας έχεις και το mdc, είναι τοπ σαπούνι !
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Ή μπορείς να αγοράσεις το LPL και να πουλήσεις το MdC. 

Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Εσυ σιγανοπαπαδια κατι ηξερες και πηρες το MDC σε φουζερ :xp1 .
Παντως επειδη βλεπω οτι σαν σαπουνι αξιζει ισως και να παρω στο unscented, θα δειξει.
Παντως επειδη βλεπω οτι σαν σαπουνι αξιζει ισως και να παρω στο unscented, θα δειξει.
Το Ιασονας με Ο
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
κορυφαιο σαπουνι σε ολες τις ιδιοτητες του.ευκολος αφρισμος(μαλακο σαπουνι),υπεραριστη προστασια και εξαισια ενυδατωση.προσωπικα πηρα το αοσμο γιατι η αλλη εκδοση του δεν με εντυπωσιασε οσφρητικα.εχει ομως 2 αρνητικα.το πρωτο ειναι οτι ερχεται σε μικρη ποσοτητα(100γρ.)και το δευτερο και πιο αρνητικο ειναι το μπωλ που βρισκεται.προκειται για ενα μικροσκοπικο μεταλλικο μπολακι που σε δυσκολευει αφανταστα στο φορτωμα.εγω θα παρω κι αλλο 1 και θα τα βαλω σ'αλλο μπωλ γιατι απο εκει δεν γινεται να φορτωνω.παντως ξαναλεω οτι σε ιδιοτητες ειναι κορυφαιο σαπουνι και αξιζει καποιος να το παρει.
- Tony
- Εξειδίκευση
- 11
- Has thanked: 23190 times
- Been thanked: 13866 times
Καλημέρα σας...
Το post αυτό που σας γράφω δεν έχει σκοπό να εκθειάσω το LPL αλλά να πληροφορήσω για την δική μου εμπειρία...
Το συγκεκριμένο σαπούνι το είχα βάλει στο μάτι που λένε,από ποιο παλιά,και μόλις το έφερε ο Γιώργος το αγόρασα χ2(200gr)...
Το παραπάνω post του Μάχου με καλύπτει 100% μιας και είναι κατά την γνώμη μου πάντα από τα top soap,το θέμα είναι ότι και εμένα δεν με βόλεψε το μικρό σε διάσταση μπολ,και είπα να το βάλω σε ένα μεγαλύτερο γυάλινο που θα έκλεινε αεροστεγώς,αφού είχα και δυο σαπούνια,πήρα ένα μεγάλο κουτάλι της σούπας,και ένα μικρό του γλυκού,για να γίνει η σκάντζα,εφόσον το σαπούνι είναι πολύ μαλακό,με το που έβγαλα την πρώτη κουταλιά παρατήρησα κάτι μαύρους λεκέδες εκεί που εφάπτεται το σαπούνι με το μπολ,σαν γλίτσα που κάνει το κερί,αυτό έγινε και στο δεύτερο μπολ,αναγκάστηκα να πετάξω λίγο σαπούνι που ήταν μαύρο και κατόπιν μπήκε στο γυάλινο.
Στην ερώτησή μου εδώ που δεν ήταν τυχαία αν καταλάβατε,ρώτησα για το μπολ γιατί το είχα διαβάσει σε πολλά forum το πρόβλημα αυτό,και να που το είδα και με τα μάτια μου.
Για όσους έχουν το συγκεκριμένο σαπούνι ας ρίξουν μια ματιά... :smilie_sh_011
πληροφοριακά και μόνο, θα συμπληρώσω ότι το μεταλλικό μπολ,με σιγουριά 100% δεν είναι ανοξείδωτο,(αν ήταν το σαπούνι θα είχε διπλή τιμή)και αυτό μπορείτε να το δοκιμάσετε και στο σπίτι σας,με έναν απλό μαγνήτη,(που κολλάει στο ψυγείο) η κάποιο άλλο μαγνήτη, θα δείτε ότι δεν κολλάει ο μαγνήτης στο μπολ,τέλος από την εμπειρία μου θα πω ότι η μεταλλουργική επεξεργασία του μπολ εσωτερικά δεν κάνει για σαπούνι,ούτε για αλουμίνιο το βλέπω,μάλλον είναι λευκοσίδηρος χωρίς να είμαι σίγουρος.
ΥΓ:Εννοείτε πως μου έχει δώσει φοβερά ξυρίσματα...
Πάντα φιλικά Αντώνης
Το post αυτό που σας γράφω δεν έχει σκοπό να εκθειάσω το LPL αλλά να πληροφορήσω για την δική μου εμπειρία...
Το συγκεκριμένο σαπούνι το είχα βάλει στο μάτι που λένε,από ποιο παλιά,και μόλις το έφερε ο Γιώργος το αγόρασα χ2(200gr)...
Το παραπάνω post του Μάχου με καλύπτει 100% μιας και είναι κατά την γνώμη μου πάντα από τα top soap,το θέμα είναι ότι και εμένα δεν με βόλεψε το μικρό σε διάσταση μπολ,και είπα να το βάλω σε ένα μεγαλύτερο γυάλινο που θα έκλεινε αεροστεγώς,αφού είχα και δυο σαπούνια,πήρα ένα μεγάλο κουτάλι της σούπας,και ένα μικρό του γλυκού,για να γίνει η σκάντζα,εφόσον το σαπούνι είναι πολύ μαλακό,με το που έβγαλα την πρώτη κουταλιά παρατήρησα κάτι μαύρους λεκέδες εκεί που εφάπτεται το σαπούνι με το μπολ,σαν γλίτσα που κάνει το κερί,αυτό έγινε και στο δεύτερο μπολ,αναγκάστηκα να πετάξω λίγο σαπούνι που ήταν μαύρο και κατόπιν μπήκε στο γυάλινο.
Στην ερώτησή μου εδώ που δεν ήταν τυχαία αν καταλάβατε,ρώτησα για το μπολ γιατί το είχα διαβάσει σε πολλά forum το πρόβλημα αυτό,και να που το είδα και με τα μάτια μου.
Για όσους έχουν το συγκεκριμένο σαπούνι ας ρίξουν μια ματιά... :smilie_sh_011
πληροφοριακά και μόνο, θα συμπληρώσω ότι το μεταλλικό μπολ,με σιγουριά 100% δεν είναι ανοξείδωτο,(αν ήταν το σαπούνι θα είχε διπλή τιμή)και αυτό μπορείτε να το δοκιμάσετε και στο σπίτι σας,με έναν απλό μαγνήτη,(που κολλάει στο ψυγείο) η κάποιο άλλο μαγνήτη, θα δείτε ότι δεν κολλάει ο μαγνήτης στο μπολ,τέλος από την εμπειρία μου θα πω ότι η μεταλλουργική επεξεργασία του μπολ εσωτερικά δεν κάνει για σαπούνι,ούτε για αλουμίνιο το βλέπω,μάλλον είναι λευκοσίδηρος χωρίς να είμαι σίγουρος.
ΥΓ:Εννοείτε πως μου έχει δώσει φοβερά ξυρίσματα...
Πάντα φιλικά Αντώνης
Αντώνης
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
Tony αυτο που αναφερεις το παρατηρησα και εγω .το μπωλακι ειναι ακαταλληλο για αυτο το σαπουνι.ευτυχως ξυριστηκα μια φορα,δυστυχως δεν θα ξυριστω ξανα με το συγκεκριμενο σαπουνι. :cry
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Μάχο τι εννοείς οτι δεν θα ξυριστείς ξανά με το συγκεκριμένο σαπούνι ? Δεν το θέλεις λόγω του προβλήματος που ανέφερε ο Αντώνης ? Γιατί σαν σαπούνι σου είχε αρέσει πολύ .....
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
Αρη το σαπουνι ειναι κορυφαιο.δεν θα ρισκαρα ομως να ξυριστω και δευτερη φορα.αλλωστε δεν το εχω πια το σαπουνι.με χαλασε πολυ αυτο που ειδα.