ΙΝ / OUT Νέα προϊοντα - επικείμενες διακοπές παραγωγής

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Stefanos έγραψε:in - Bvlgari Man in Black :megagrin

Για να μην ανοιγω νεο νημα: Η σειρα ειναι καινουρια, ειχα την ευκαιρια να μυρισω πριν μερικες μερες. Ξερετε την Black, του ιδιου οικου? Η νεα κολωνια μυριζει σαν μια πολυ εκφυλισμενη εκδοση της.. Απογοητευτηκα.
Εικόνα
NavalArchitect

Η Bulgari Black είναι πολύ σπέσιαλ κολώνια/άρωμα. Είναι από τα προιόντα που δεν πολυδιαφημίζονται, όμως είναι άρωμα που θεωρείται πάρα πολύ καλά σχεδιασμένο, δομημένο και εκτελεσμένο.

Δεν θυμάμαι τώρα ποιός είναι ο perfumer αλλά το άρωμα αυτό είναι από αυτά που είθισται να έχει κάποιος στη συλλογή του.
Άβαταρ μέλους
nik16v
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 8866 times
Been thanked: 3947 times

Κωνσταντίνε είναι ο Alberto Morillas
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Εγώ ειχα την προηγούμενη Black και εχω πάρει και την καινούρια, μπορώ να πώ ότι η καινούρια είναι καλύτερη. Μου δείχνει πιο ξεκάθαρα τι νότες έχει μέσα. Εχει δε ένα απο τα ομορφότερα μπουκάλια και σε όψη αλλά και σε υφή που έχω δει ποτέ. Οσο για το σαπούνι, οσονούπω θα έχουμε review :bigsmilie
Άρης
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

klar kabinett Το γνωστό σε όλους μας σαπούνι που έχει σταματήσει βγαίνει από ενα γερμανικό μπαρμπέρικο με άλλη επωνυμία.Στο διαδίκτυο λένε οτι είναι ίδιο αρωματικά και σε σαπουνάδα και ας έχει ελαφρά αλλαγμένη σύσταση.Είναι επίσης σε 2 μπάρες των 250 γραμμαρίων ,με το ίδιο περυτίλιγμα όπως το αυθεντικό.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

Out: Barrister & Mann Vetiver, Heather & Clary Sage

In: Barrister & Mann Vetyver Sandal

* με tallow.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Τυχερος ειμαι που το εχω σε δειγμα...πολ ωραιο!
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

Tηλέμαχε, αν κρίνω απο το μέγεθος άλλων δειγμάτων που στέλνουν απο τις ΗΠΑ, πρόσεξε μη σου εξατμιστεί 8)
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Αποτι φαινεται σταματαει η Palmolive το στικ. Καιρος ηταν... Αν και το λεω με καθε επιφυλαξη, περιμενω νεα απο αλλη πηγη.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yakoumis
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 1197 times
Been thanked: 1280 times
Επικοινωνία:

Σωστός ο Στέφος. Bye bye Palmolive!

Dear Mr Pankhania,

Thank you for your recent inquiry about Palmolive Classic Shaving Stick. We appreciate your interest in our Company and are pleased to have the opportunity to respond.

We regret to inform you that the product you are interested in is not currently being manufactured. In response to decreased consumer demand, we sometimes have to stop manufacturing a product. Unfortunately, we do not have any remaining stock to offer you directly. Although we cannot accommodate you at this time, we realise the importance of hearing from consumers, such as you, in order to remain aware of your continued interest. We will be sure to share your comments with our Business Development Group.

We would like to inform you that the whole range of Palmolive Shaving products has been discountinued in UK except from Palmolive Shaving Sensitive Gel. However you should be able to find Palmolive Shaving products as well the Stick in value stores like Pound Land, Savers etc.

Thank you for taking the time to contact us and for your interest in our Company and its products.

Yours sincerely

Heni Buhac
Consumer Services Representative
via
Αυτά στο Η.Β ..
Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”