Pannacrema

Απάντηση
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5633 times

Σήμερα ξυρίστηκα με το Nostalgia.

Θα αναφέρω μόνο τις εντυπώσεις μου απο το άρωμά του, γιατί θα καταντήσει κουραστικό να επαναλαμβάνουμε πόσο καλό είναι στη δημιουργία σαπουνάδας, στη προστασία, στην ενυδάτωση κτλ. ( και ναι είναι πολύ, πάρα πολύ καλό σαπούνι )

Η Pannacrema το περιγράφει ως πορτοκάλι με μοσχογαρύφαλλο. Εγώ θα το περιέγραφα ως bay rum με πορτοκάλι.
Αυτό δεν είναι κακό. Σε πολλούς θ'αρέσει. Απλά δεν είναι "τίμιο". Γιατί. Γιατί ενώ άβρεχτο μυρίζεις έντονα το πορτοκάλι και στη βάση το γαρύφαλλο μόλις το απλώσεις με το πινέλο γίνονται τούμπα αυτά τα δύο και το μοσχογαρύφαλλο κυριαρχεί. Ουσιαστικά δηλαδή τί έχουμε ? Μιά διαφορετική πρόταση να μας σερβίρουν το bay rum.

Θα προτιμούσα το σαπούνι του Δημήτρη. Είναι αρωματικά τιμιότερο και ποιοτικά, θεωρώ, πολύ κοντά για να το πείς εφάμιλλο.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Παιδιά μια ερώτηση . Το εκπτωτικό κουπόνι του 50% που στέλνει η pannacrema σε κάθε αγορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο απο αυτον που έκανε την αγορά ή και απο άλλον ? Γνωρίζει κανείς ?
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
newinhere
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 62 times
Been thanked: 180 times

Κάνε την αγορά για κάποιον άλλο και λυθηκε το πρόβλημα! :megagrin
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Μάλλον κάποιος άλλος που έχει κουπόνι θα κάνει την αγορά για εμένα , η θα μου δώσει το κουπόνι του και εγώ μετά την αγορά μου θα του δώσω αυτό που θα μου στείλουν.
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Μου είχε δώσει εδώ και καιρό ο Ηλίας το Labdano, το δοκίμασα αλλά δεν ενθουσιάστηκα, δεν ξέρω γιατί και για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι :confused :confused

Στη συνάντηση ανταλλάξαμε το mdc με το Labdano και το δοκίμασα χθες, ε καμία σχέση λοιπόν, καταρχήν αφρίζει σαν διάολος και μυρίζει κανέλα προς το τέλος του, τα υπόλοιπα δεν μπορώ να τα διακρίνω. Η προστασία, ενυδάτωση και ευκολία αφρού είναι πάρα πολύ καλή, γενικά μου αρέσει πολύ.
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Πέτρο το μπολάκι της Pannacrema έχει πολύ μικρή διάμετρο (μικρότερη και απο του Cella αν δεν απατώμαι) και δημιουργεί πρόβλημα στο φόρτωμα . Αμα το βάλεις σε φαρδύτερο μπολάκι όπως έκανα εγω , τότε θα δείς πολύ μεγάλη διαφορά. Οσο για τον αφρό που φτιάχνει θα χρησιμοποιήσω την λέξη "πατέντα" του Ηλία. Γιαουρτόκρεμα.... :megagrin

Α, και οσον αφορά του άρωμα του εγω προσωπικά δίνω ρέστα..... <3
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12

Tο Labnano είναι το μοναδικό άρωμα που έχω κρατήσει απο τη σειρά της Pannacrema.
Είναι απο τα λίγα σαπούνια που έχω δοκιμάσει που μπορεί να αποδώσει δύο διαφορετικούς αρωματικούς χαρακτήρες.
Αυτόν με την κανέλα, το ζεστό γάλα και την καψαλισμένη ζάχαρη των ανατολίτικων γλυκών, στο ζεστό νερό και αυτόν του καθαρού σαπουνιού "μασσαλίας" στο ξέβγαλμα με το παγωμένο νερό.

Αν και τότε που τα είχα πάρει το σαπουνάκι έκανε 8 € και τα μεταφορικά 6 €, αξίζει ακόμα και με τις τωρινές ανατιμήσεις να το δοκιμάσετε. Εγώ προσωπικά θέλω να έχω ένα-δύο στο κελάρι μου, πάντα.
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Η περιγραφή του αρώματος από τον Ηλία είναι υποδειγματική ! Το ανέλυσε με 2 προτάσεις ενώ είναι τόσο δύσκολα αρωματικά πάντα για μένα να το προσδιορίσεις / περιγράψεις ! Μπράβο !!! :thumbsup

Για το μικρό μπολάκι είναι ένα θέμα αλλά θα χρησιμοποιώ μικρό πινέλο, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί, χώρεσα το 2band οπότε όλα καλά ! :winkcool
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Άβαταρ μέλους
Moustardas
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 287 times
Been thanked: 504 times

Το λάβδανο, μόνο από το italianbarber το βρίσκουμε ?

Στο site της panacrema, είναι out of stock...
Κώστας
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12

No no no ! Eμείς είμαστε Εουρωπαίοι ! Τutti παραγγέλνουμε solo απο τη πηγή ! Τα πακετάρει ο Μarco με τα χεράκια του για μας :megagrin

Θα περιμένουμε να είναι και πάλι disponibile . :capito
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”