Ξυρίζοντας τον κολλητό
Χτες το βράδυ ο κολλητός πέρασε από το σπίτι και είχε την περιέργεια να δοκιμάσει το ξύρισμα με αυτό που ξυρίζομαι.
Είχε περάσει καιρός όταν του είχα πει "Αν θες, πες μου καμιά φορά να σε ξυρίσω". Χτες ήτανε η μέρα. Ετοιμάζετε να πάει σε ένα γάμο (τον επόμενο Σαββατοκύριακο :beah2 ) και για αυτό ήθελε να το ξυρίσω ώστε να φυτρώσει το μούσι μέχρι το μήκος που του αρέσει :lachtot .
Τέλος πάντον, μην πλατιάζω. Πάμε στο ψητό
Γένια 11 ημερών
- Scrub BOC
- Preshave Green Proraso
- EJ 89BL (Polsilver 1*)
- Semogue 1250
- Cella
- Floid
- Φαενα Special
Τον βάζω λοιπόν να καθίσει σε μια καρέκλα στο μπάνιο και βάζω μια πετσέτα να βρέχεται με καυτό νερό!!
Την στραγγίζω και την βάζει στο πρόσωπο του.
Εγώ αρχίζω την προετοιμασία με νερό στο πινελάκι και στην μηχανή. Βγάζω από ντουλάπι τα άλλα σύνεργα και ετοιμάζομαι.
Αφού έχουνε περάσει 2-3 λεπτά με την πετσέτα στο πρόσωπο και αφού το λέω 1-2
ανέκδοτα του
Ηλία βάζω το scrub και αρχίζω να του κάνω μασάζ στο πρόσωπο.
Αφού του έκανα για κανένα λεπτό, πέρασε η ώρα. Του ξέπλυνα το Scrub της Baxter Of California και έβαλα το Pre-shave και άρχισα το μασάζ! Αφού μου είπε ότι αρχίζει να τον καίει σταμάτησα και το άφησα μέχρι να χτυπήσω και να ετοιμάσω την κρέμα.
Έτοιμη λοιπόν η κρέμα. Αρχίζω να απλώνω την κρέμα. Την δουλεύω αρκετά γιατί δεν τρίμαρα τα γένια (λάθος που δεν το πλήρωσα). ΠΡώτο πέρασμα δυσκολέυτηκα αρκετά. Η μηχανή μπούκωνε εύκολα και ήθελε συνεχώς ξέπλυμα. Αφού τελείωνει το πρώτο πέρασμα και μπορούσα να διακρίνω το δέρμα του, ξέπλυνα καλά με ζεστό νερό και άφησα πάλι για λίγο ώστε να ξανα ηρεμίσει λίγο το δέρμα.
Δεύτερο πέρασμα πολύ πιο εύκολο και χαλαρό. ATG στα μάγουλα XTG στο πηγούνι και στο λαιμό ένα ακόμα WTG να πάρω ότι είχα περισσέψει. Είχα το σχόλιο ότι στο δεύτερο πέρασμα με το γουρουνάκι ότι είναι πολύ απαλό.
Στο πρώτο πέρασμα δεν το κατάλαβε καλά λόγο των τριχών.
Τελευταίο πέρασμα WTG μόνο στα μάγουλα (το χρησιμοποιώ και εγώ και βολευέι η αλήθεια είναι). :lachtot
Τα σχόλια αρκετά καλά και το αποτέλεσμα ακόμα καλύτερο. :xp1
Λέτε να ανοίξω μπαρμπερικό?