Το ξύρισμα της ημέρας: Νοέμβριος 2014

Απάντηση
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

Καλησπέρα !

Κent Infinity Silvertex
Truefitt & Hill Sandalwood, sc :whistle

EJ89L BL
Polsilver Super Iridium # 2

Alum block
HBG Sandalwood, asl

...βρε πού την θυμήθηκα ?!
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Wmp pure badger
Cella
Merkur 34c
Personna platinum #2
444 &Aqua Velva
Στη δεύτερη χρήση της η μηχανή και άρχισα να την συνηθίζω κιόλας.Πολύ βολική η κοντή της λαβή και συνηθίζω γρήγορα γρήγορα και το βάρος της.Λιγότερη πίεση και άριστο αποτέλεσμα.
ΥΓ.Αυτό το πράγμα που άλλο σαπούνι έχεις βγάλει να χρησιμοποιήσεις και με άλλο ξυρίζεσαι και ομοίως και με το άφτερσειβ,τείνει να εξελιχτεί σε μάστιγα...
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
Wazzaa
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 795 times
Been thanked: 1062 times

giobi έγραψε:
Value/Money Εδώ είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Δεν το λες φτηνό. Σίγουρα για σαπούνι είναι σε μια τιμή αρκετά τσουχτερή. Πάντος δεν μπορώ να το πω ούτε και πολύ ακριβό. Αυτό θα το καταλάβω από τα πόσα ξυρίσματα θα αντέξει....

9 ευρω ειναι τσουχτερη τιμη;;;

Κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι. Πρώτον εγώ δεν μέτρησα το refill γιατί πήρα την ολόκληρη συσκευασία που κάνει 16.5 (χωρίς την έκπτωση).
Όταν μπορείς να βρεις σαπούνια με 4-5-6 ευρώ τότε για εμένα το 9 είναι λίγο τσουχτερό. Για να το μετρήσουμε σωστά, 2.05Ευρώ per Oz.
Αυτό πάντα για χωρίς την συσκευασία.
Αλλά όπως και να έχει, αν σκεφτεί κανείς ότι στο εξωτερικό (όπως έχουνε αναφέρει αλλοι χρήστες) κάνουνε 3-5 ευρώ. Τότε σίγουρα τα 9 είναι τσουχτερά. Πάντα δική μου άποψη + ότι τα 16.5 ευρώ (με το μπολάκι) είναι στο πιο φτηνό μαγαζί. Γιατί αν συγκρίνω τα 20+ που κάνουνε σε άλλα μαγαζιά, τότε σίγουρα είναι ακριβό. Εσύ πόσο θεωρείς ένα φτηνό σαπούνι δηλαδή?

ΥΓ: Με 9 ευρώ που λέμε τώρα πάιρνεις Tobs αλλά και με 1-2 ευρώ επιπλέον παίρνεις Dr. Harris. Τα αναφέρω σαν μάρκες που θεωρώ επίσης "τσουχτερές" :xp1 . Mε τα ίδια λεφτά παίρνεις και Mike's σαπούνια(χωρίς μεταφορικά).
Πάντα προσωπική μου άποψη έτσι.... Η οποία μπορεί να αλλάξει όπως ανέφερα... Αλλά στάθηκες στο τσουχτερή που ανέφερα και όχι σε όλο το post μου :beah2 :beah2 :beah2
Κωνσταντίνος

Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.

Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Καλησπέρα

Edwin Jagger Barley
Feather (1#)
Dr Harris Marlborough ss
SOC 2 band
Speick asl
Korres asb

Εικόνα
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
nikos.a

macho έγραψε:
herco έγραψε:

nikos.a έγραψε:Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να θέλω να κατονομάσω κάποιον, τον τελευταίο καιρό στα σχόλια του ξυρίσματος της ημέρας με το MWF, τις Bic κλπ., για κάποιον περίεργο λόγο, αισθάνομαι ότι ζω την ημέρα της Μαρμότας... :bigsmilie
Εχεις ενα δικιο Νικολα. Μου αρεσει να σχολιαζω εντονα τα ξυρισματα μου με αγαπημενα προιοντα και μιας και ειδα οτι ο Βασιλης πχ "τσιμπαει" το συνεχισα εχοντας την εντυπωση οτι θα ειχε πλακα στο φιναλε.

Πλεον θα ακολουθησω την "σιωπη των αμνων" :-)
Ηρακλη δεν νομιζω οτι αναφεροταν σε εσενα. δυστυχως η κριτικη καποιους τους ενοχλει οποτε και εγω σταματαω να ασχολουμαι.
Hρακλή, το avatar είναι όλα τα λεφτά! :bigsmilie

Άλλοι το έπιασαν αυτό που είπα, άλλοι όχι... Πάλι καλά δηλαδή που είπα χωρίς παρεξήγηση. Δεν έκανα κάποια κριτική, απλή παρατήρηση ήταν με μία δόση χιούμορ. Επιτρέπεται, σωστά;! :megagrin

To σημερινό:

Semogue 1460
T&H 10
Merkur 34C
Astra S. P.
Floid Vigoroso Mentolado
Άβαταρ μέλους
gstefanoudis
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 252 times
Been thanked: 214 times

Χθες βράδυ..
Ντουζάκι και πλύσιμο η μουσούδα με "καραβάκι"
Γλυκερίνη ώς preshave
Uberlather με ToOBS Avocado και P160 (για να αρωματίσω το σαπούνι)
Mercur 34c hd
Personna Platinum #2
Denim Black ASL

Μιλάμε για αφρό ΦΑΓΕ στραγγιστό! Ο απόλυτος αφρός! Κανένας ερεθισμός και γλύστρημα του φόβου! Άμα κόβανε κι οι λεπίδες...
Γιώργος

"Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι, δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος όμως, αντέχει."
Νίκος Καζαντζάκης
Άβαταρ μέλους
nik16v
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 8866 times
Been thanked: 3947 times

christostz03 έγραψε:...
- After Shave Lotion Terminator ...
:boeller
Πέταξέ το επιτέλους, έχεις το Floid και κάθεται....
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

- Σαπούνι Ξυρίσματος MdC Fougère
- Πινέλο Ξυρίσματος Thater 4125
- Safety Razor Muhle R106
- Λεπίδα Gillette 7 o’clock κίτρινες [1]
- ASL Pashana

Σας έχει τύχει μετά απο ξύρισμα, να νομίζετε οτι πέρασε απο το δέρμα ένας ειδικός μαγνήτης αντί για ξυράφι και τράβηξε τα γένια? Σίγουρα θα σας έχει τύχει! Δεν είναι υπέροχο συναίσθημα?
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Petros
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 288 times
Been thanked: 418 times

Σήμερα το πρωί, μετά από πρωινή γυμναστική και ένα ζεστό μπάνιο ...

Cien Daily Peeling
Proraso Pre Shave White

Mitchell's Wool Fat
Omega 48

Edwin Jagger DE89BL
Feather #4#
WTG, XTG, ATG

Thayers Rose Petal
Old Spice Original
Korres Borage

Chanel Egoiste Platinum
Πέτρος
Άβαταρ μέλους
dpatiris
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 456 times
Been thanked: 490 times

Καλησπέρα κύριοι,

μια εβδομάδα σε ταξίδι το καθημερινό ξύρισμα είχε το ίδιο set-up

La Toja Stick
Kent Silvetex (face lathering)
EJ-89lbl + Feather (#1, #2, ... #6)
Floid Suave ASL

εκτίμησα πολύ το στικ της La Toja και το μικρό αλλά μαγικό Kent, καλά τα λένε ο Βασίλης και ο Ηλίας για την αίσθηση του εσωτερικού της τρίχας στην περίπτωση κυκλικών κινήσεων, αλλά η ευκολία αφρισμού και η ικανότητα να κρατά τον αφρό για 3+ περάσματα χωρίς προσθήκη επιπλέον ποσότητας από το stick με εντυπωσίασε. Από τις καλύτερες value for money και ποιοτικότερες αγορές ξυριστικών προϊόντων ως τώρα (για αυτό και μετά το ταξίδι έγινε δώρο στον πατέρα μου...)
shot_1415138111777_small.jpg

Σήμερα το βράδυ και με γένια ~36ωρών

La Toja Sensitive SC
SOC 2-band (σαν ταβανόβουρτσα μου φάνηκε μετά από τόσες μέρες με το Kent :bigsmilie )
EJ-89lbl + Polsiver Super Iridium (#1) δώρο του Βασίλη :thnx
La Toja Hombre Menantiales

Πολύ καλό ξύρισμα, η απόδοση των Polsilver σχεδόν εφάμιλλη των Feather (κορυφαία δηλαδή) με την R-89, αναμένω με αγωνία τη συνέχεια στα επόμενα ξυρίσματα, η κρέμα της La Toja αν και για Sensitive μια χαρά αρωματάκι έχει και πολύ ποιοτικό αφρό κάνει, το ASL από το νερό της πηγής Menantiales υπέροχο και σαν άρωμα (πιο χειμερινό, spicy και "γεμάτο" σε σχέση με το original La Toja ASL) και σαν ενυδάτωση-περιποίηση.

Καλό βράδυ...
shot_1415650415621_small.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”