Όχι φίλε μου Ηρακλή πρόκειται για παρεξήγηση. :bigeekherco έγραψε:Αντωνη φιλε μου, η δυσκολια σε προτασεις δεν ξεκιναει απο τα υπολοιπα μελη του φορουμ - :-)
Εχεις 60+ ποστς στο φορουμ - αλλα ουτε ενα στο ξυρισμα της ημερας. Δεν ξερουμε ουτε με ποιες μηχανες ξυριζεσαι, ουτε με τι ξυραφακια, ουτε ακουσαμε τη δικη σου γνωμη για συγκεκριμενα ξυριστικα προιοντα στο δικο σου προσωπο. Το μονο που θυμαμαι ειναι το thread για επιλογη πινελου για ξυρισμα του κεφαλιου.
Τωρα εδω στο thread της futur παραθετεις μεν καποιες αποψεις αλλων (καλα κανεις) και ζητας γνωμες χωρις ομως κανεις να ξερει το "ποιος εισαι ξυριστικα" :-)
Αν δεν εχεις ηδη μηχανη - ακολουθησε αυτα που εχουν γραφτει εδω στο φορουμ πολλες φορες. Παρε μια Edwin Jagger (διαλεξε μονος σου ποια λαβη σου αρεσει) και ξεκινα να μαζευεις εμπειριες. Και βλεπεις πως θα παει με τον καιρο. Το αν η futur ειναι ετσι ή αλλιως ειναι μια αλλη ιστορια, μην κολλας εκει.
Σίγουρα είχα αυτά τα post, αλλά αν τα διαβάσεις θα δεις ότι γράφω: είμαι άσχετος και αρχάριος,τι να να έβαζα στο ξύρισμα της ημέρας; φώτο που ξυρίζω το κεφάλι μου; και μια ηλεκτρική μηχανή;θα με κράζατε...!!!
Ναι φίλε δεν είχα μηχανή, και αν δεις την ώρα που ποστάρισα είναι σχεδόν η ίδια με την ώρα που πόσταρες και εσύ,αν θέλεις και δεν βαριέσαι δες αυτό και ναι ακολούθησα αυτό που πρότεινες πήρα μια EJ 89 το θέμα είναι ότι αν είχα της απαντήσεις των μελών ποιο γρήγορα τώρα θα ήμουν κάτοχος μιας Futur,αλλά και πως μπορώ να μην κολλάω σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως αν η μηχανή Futur κάνει για αρχάριο; που έχει να βάλει ξυράφι στο πρόσωπο του 11+χρόνια.!
Τέλος πιστεύω καθαρά πως πρόκειται για παρεξήγηση,αλλά πιστεύω πως καλά έκανα και ρώτησα,άλλωστε αυτήν την δουλειά δεν έχει το forum; Πάντως τέλος καλό όλα καλά...
ΥΓ:1 Κάθε εμπόδιο για καλό.
ΥΓ:2 ΑΝ τα πάει καλά το δέρμα μου με το ΠΞ σίγουρα ξέρω ποια θα είναι η επόμενη μηχανή μου... :megagrin
Πάντα Φιλικά Αντώνης